- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.621
evet canımmm çok begendimhahahahahha guzelmis buuuhosuma gitti, bebegim olsunda gece nobetlerine raziiym
ohh ne güzel bende bi yatıyorum bi oturuyorumhaberlere bakıyorum bende eşim aradı geliyomuş canım diyebilirsin şekerim ben 30 yaşındayım ama gönlüm 18lik çıtır
evet canımmm çok begendiminşşş tatlım senin eşin sana yardım eder beraber nöbet tutarsınız benimki söz verdi bakalım kalkamaz ama
kizlar uyuyakalmisimmmmmmmm uzandigim yerde
oh seninki de iyi hihi bizim gonlumuz onemlicanim derim tabi o zaman esim yardim eder , olup bitiyor cocuk icin zaten, ama esim calisirsa kiyamam ki ben kendim kalkar bakarim
evet canım gönlümüz önemli benim ahdım var kaldıracam eşimi diger çocuklarımda valideyle oturuyodum hiççç kalkmadı sabaha kadar uykusuz kaldım ruhu duymadı
oy kiyamam canima, hamilelik yorgunluk cokturdu galiba canim benimcanim birsey soracam sen bu sogan suyunu yapmismiydin hic
Eki Görüntüle 602451
bunlara içim gidiyo hemen almak istiyorummm
kızlar suçum olduysa affolaetkilemek istemem
canım aslında uslulardı ama emmek için çok kalkarlardıseninkileri geceleri cok mu kalkardi canim??
Eki Görüntüle 602451
bunlara içim gidiyo hemen almak istiyorummm
kızlar suçum olduysa affolaetkilemek istemem
hb habibtelerim...sogan almistim burada zor buldum istedigim sogani..ama cok sukur gerek kalmadi yapmadimm...yapmani oneririm bekarken yaptimm ilactan daha etkili...faydasini goreceksin canimm
artık canım heryerde varr magazalarda görüyrum ama alamıyorumnerede satiliyor habibte bende 3, ayimdan sonra yavas yavas almayi dusunuyorum...cinsiyetini de ogrenmis oluruzzz dimicok seker bende dayanamiyorummmm
canım aslında uslulardı ama emmek için çok kalkarlardıoda sersem gibi oluyodum
canım bunları görünce insanı içi gidiyo ondan canım üzülüyoruzya almak isteyipte alamıyoruzyaayy cok tatlii , benim icimde bebek sekerlerine gidiyr , hayridir canim istemeden birsey yapmadin ki ?bir anda boyle brisey dedin
Insallah canim adetim btisin baslamayi dusunuyorum insallahhayirlisi bakalim
canım bunları görünce insanı içi gidiyo ondan canım üzülüyoruzya almak isteyipte alamıyoruzya
valla olurmu olurbirde dusunsene bu bebekde uslu hic kalkmiyormus birdeolur mu olur .... canimmm sen cocuklari ne kadar emzirdin..
himm bir yerde satiliyor sandim internettennnn...gurbetliz habibtee adetten 1 hafta sonra basliyorsun 15 gun boyunca iciyorsun okehadi insallh bu ay hamile kalirsinn
valla olurmu olurcanım ben kızımı 1 yaşına kadar oğlumuda 4 aylıkken kendi bıraktıı çok üzüldüm canım eşim geldi onun yemegini verim hemen dönerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?