Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh ne güzel bende bi yatıyorum bi oturuyorum haberlere bakıyorum bende eşim aradı geliyomuş canım diyebilirsin şekerim ben 30 yaşındayım ama gönlüm 18lik çıtır

evet canımmm çok begendiminşşş tatlım senin eşin sana yardım eder beraber nöbet tutarsınızbenimki söz verdi bakalım kalkamaz ama

oh seninki de iyi hihi bizim gonlumuz onemli canim derim tabi o zaman esim yardim eder , olup bitiyor cocuk icin zaten, ama esim calisirsa kiyamam ki ben kendim kalkar bakarim

oh seninki de iyi hihi bizim gonlumuz onemli canim derim tabi o zaman esim yardim eder , olup bitiyor cocuk icin zaten, ama esim calisirsa kiyamam ki ben kendim kalkar bakarim
evet canım gönlümüz önemlibenim ahdım var kaldıracam eşimidiger çocuklarımda valideyle oturuyodum hiççç kalkmadı sabaha kadar uykusuz kaldım ruhu duymadı

oy kiyamam canima, hamilelik yorgunluk cokturdu galiba canim benim canim birsey soracam sen bu sogan suyunu yapmismiydin hic

hb habibtelerim...sogan almistim burada zor buldum istedigim sogani..ama cok sukur gerek kalmadi yapmadimm...yapmani oneririm bekarken yaptimm ilactan daha etkili...faydasini goreceksin canimm

Eki Görüntüle 602451
bunlara içim gidiyo hemen almak istiyorummm
kızlar suçum olduysa affolaetkilemek istemem

ayy cok tatlii , benim icimde bebek sekerlerine gidiyr , hayridir canim istemeden birsey yapmadin ki ?bir anda boyle brisey dedin

hb habibtelerim...sogan almistim burada zor buldum istedigim sogani..ama cok sukur gerek kalmadi yapmadimm...yapmani oneririm bekarken yaptimm ilactan daha etkili...faydasini goreceksin canimm

Insallah canim adetim btisin baslamayi dusunuyorum insallah hayirlisi bakalim

ayy cok tatlii , benim icimde bebek sekerlerine gidiyr , hayridir canim istemeden birsey yapmadin ki ?bir anda boyle brisey dedin

Insallah canim adetim btisin baslamayi dusunuyorum insallah hayirlisi bakalim
canım bunları görünce insanı içi gidiyo ondan canım üzülüyoruzya almak isteyipte alamıyoruzya

himm bir yerde satiliyor sandim internettennnn...gurbetliz habibtee adetten 1 hafta sonra basliyorsun 15 gun boyunca iciyorsun okehadi insallh bu ay hamile kalirsinn

birde dusunsene bu bebekde uslu hic kalkmiyormus birde olur mu olur .... canimmm sen cocuklari ne kadar emzirdin..
valla olurmu olurcanım ben kızımı 1 yaşına kadar oğlumuda 4 aylıkken kendi bıraktııçok üzüldümcanım eşim geldi onun yemegini verim hemen dönerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…