- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.741
Hayalot canim napiyorsun? nerdesin yauv
Yasakhayalimmm nasilsin?
gurbetkizim hosgeldinyaw hayalotum ancak gecmisten 1 saat sonra döner bizi görmez daha
saol iyiym gurbetkiziminslalah sende biraz daaha iyisindir
kuzum çok sevindim ya çok şükürgeldim hayalotum
bisey kalmamis temizlenmisdurumu cok iyi dedi rahmin igne ise yaramis dedi..yaw yaradi ama dedim bende öldüm o pihtilari icerden atana kadar dedim
olsun kürtaj daha kötü her kürtajda o bölge zedeleniyo dedi
hastane daha düsen parcanin sonucunu göndermemis uzun sürer daha dedi
bide bagisikliga ve romatizmal bi hastalik varmi tekrar bi bakilsin bunlarda düsüge neden oluyo dediev doktoruna sevk etti ...olmazsa haftaya bi de ona gidim bakalim o nereye gönderecek yaw gitmedigim dr kalmadi rabbim kimseye dermansiz dert vermesin
simdide yemek yapacampizza hamuru yapmistim giderken simdi pizza yapacam iyide kabarmis hamur bende hamarat olmaya basladim artikin
sende bişeyler var canbonum.pazartesıye kadar beklede bı kan testı yaptırben geeelldiiim şekerleriiimm.. halaaa adet öncesi sancımlarım devam ediyo... bugün çoook garp bişe oldu, sabah test yaptım...
bi heyecanla elimde sonucu beklerken 2. çizgiyi çok net olmasa da gördümm ''Allahımm çok şükür'' dedim, inanamadım bi an..
sonra elimi yüzümü yıkadım testi elime aldım hemen kocişime göstereyim diyee
bi baktım tek çizgi:96 Şoka girdim resmen yaaa, test mi bozuk bende mi bi sorun var bilemedim:111:
Sanırım bi bebek olayı beni çok yordu yaaa, olur olmaz şeyler de görmeye başladımmmm:95:
hayırlısı canım uzulmekuzucuklarım size haber vereyimdedim..malesef benden bu ay da geçti.aslında henüz regl olmadım ama şöle bi durum oldu...yarın bi misafirliğe gitcez..evin ufaklığında suçiçeği gibibişey olabilirmiş..değil dediler ama ben yinede dedim zaten günüm geldi bakayım pozitifse bi bahaneyle gitmeyelim..az önce yaptım koca bir tek çizgi..artık kırmızıları bekliyom..
aslında bişey diyim mikırmızıları görmek daha çok koyuyor insana ..testi çok makul karşıladım nedense:44:
yarın burada olamıycam sabah ayrı misafirlikteyiz akşam ayrıyatıya da orada olucaz..fırsat bulursam gelirim meraketmeyinnnn
kizlar nette haberlere bakiyordum icim dondu sunu okuyun bi ,, evlat sahibi olamaynlar var birde cope atiyorlar olanlarda
Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi'nde yeni doğmuş bir erkek bebek, çöp poşetinin içinde ölü bulundu.
Çöpe atılan bebeğin donarak öldüğü belirlendi.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ihbarda Yaylacık Mahallesi 373 sokakta yeni doğan bir bebeğin çöpe atıldığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri üzeri kanlı ve çöp poşeti içinde yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi buldu. Yapılan ilk inceleme sonunda bebeğin donarak öldüğü belirlendi.
Olay yerine gelen cinayet masası ve olay yeri inceleme ekipleri çöpte arama yaptı. Bebek, savcının talimatıyla olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis olayı çok yönlü araştırıyor.
umudum duzeldıgıne sevındım su dedıgımıde yap bı aracnm , geçmiste bikaç sayfa okudum da, beni sormuşsun..
biraz biliyorsun, canım sıkkındı, ama dün aksam yerine geldi..
esim bi ilaç kullanmıs, ondan olmustur diye fikir yürüttük...o anda bikaç bisey bi araya geldiyse, ters etki yapmıstır dedik..
10 günüm kaldı, artık ne olursa olur..sanki kafam bombos, ne olucak bu halim diye beklemekten ..
var bi hayır da çözemiyoruz iste.. artık dua dua ..elimden birsey gelmiyorr...öpüyorum ..
kız senı yerım vallahıhayalotum gelmis
yaw kaybol bi dünya para verdim ilanabi ise bari yarasin
hayalotum aradigimi hissetmis
gordum canbonumbanane banane oku gecmisizaten su an sen gecmistesin geldigimi bile görmedin
yaw gidimdeisimi bari yapim hayalotum beni görmeyecek o simdi iki pencere acmistir toplu alinti yapip tektrardan yapistirip tek tek gönderiyodur o 1 saat sonra gecmisten gelecege döner
burdayım
Hosgeldinnn , gecmisten bugune gelemedin galibabizimde oturdugumuz semtde elektriklerde sorun var galiba , elektrikler gidip duruyor uyuz oldum yaa hic olmazdi boyle birsey
hosbulduk bıtanem ama cıkıcam yıne
amanha pcyı sarja tak hep yoksam halını dusunemem elektırk gıdıpte pcde şarj olmassa.
gerçi belkım masa ustudu yada telden gırıyosan
hmm .. Hayırlısı olsun cnm...
Peki yaptığın herangi birsey var mı ?
Yani nebilim ilaç gibi, kür gibi.. Sen yada esin ?
umudumm bitanem karşılaşamıyoruz kaç zamandır yaa, öncelikle günaydıııınnnn
Nasılsın balımmmm, ben çoook karışığı sabah yine test yaptım aynı dünki gibi çıktı....
Bu kez testi sabit bi yerde beklettim hafif silikte olsa yine gördüm 2. çizgiyi... Hemen eşime götürdüm o da gördüü... Sonra mıı, yine kayboldu 2. çizgi yaaaaBana dio ki topikteki arkadaşlarına sordun muu onlar ne dediiii
Sabah sabah böle oldum yine yaaa
Eşim kan testi yaptıralım diye ısrarcı ama benim hiiiç gidesim yok.. Adet belirtilerim ara ara da olsa devam ediyo..bazılarında adet öncesi ağrı olduğu halde hamiş olanlar var ama ne bileyim işte gidip kan verdikten sonra sonuç negatif olunca ben daha bi yıkılıyorum yaaa
Nedense bu kez sabırla bekleme taraftarıyım bugün ve yarın olmazsam pzt. Giderim diyorum
Tabiii eşim beni ikna edipte götürmezseeInş hakkımızda hayırlısı olsunn
Keserii bne de çok merak ediyorum umudum, inşş güzel haberlerle gelirrr
şimdilik kaçtım canlarımmm, bi gelişme olursa damlarımm
Kahvaltı hazlırlycam, sarma dolma yapcam, temizlik yapcam, çamaşır veee ütüüüüü.... Anlayacağınız çook işim varrüfff okul varken çok daha az yoruluyorum ben yaaa Neysee hepimize allah kılaylık versinn..
Dualrınızda unutmayın, umarım bu kez güzel haberlerle dönmek nasip oluurrr
Sizi çoooooook seviyorummmmmm
yok canım henüz bişy denemedik ama bende iltihap çok akıntı ..[/Q
cnm merhaba.sende durum ne bebiş mi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?