Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gurbetkizim hosgeldinyaw hayalotum ancak gecmisten 1 saat sonra döner bizi görmez daha

saol iyiym gurbetkiziminslalah sende biraz daaha iyisindir

Hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim, bende panik atakvar evlendigimden beri hic olmamisti , bu sabah kalktikdan sonra oldum esim baya korktu, agladim sinirimden , esime resmen yalvardim temmeli turkiye donelim diye dusun artik durumumu ..

kuzum çok sevindim ya çok şükürartık bi sorun yok sende biraz korun bıtanem uzucude olsa tedavını ıyıce ol ondan sonra allahın ıznıyle gelsın teyzoşlarım

sende bişeyler var canbonum.pazartesıye kadar beklede bı kan testı yaptır hayırlısı olsun bıtanem

hayırlısı canım uzulme ınsallah test yanlıstır

allah bıldıgı gıbı yapsın bunları

umudum duzeldıgıne sevındım su dedıgımıde yap bı ara

kızçelerim dün sabah kavaltısında mısafırım vardı ogıttı baskası geldı oyuzden gunduz gıremedım.daha sonra tam gırmısken eltım cagırdı ona ınmek zorunda kaldım.
akşamda eşim eve erken geldı bıraz onunla konusmak ıstemedım.bu sıralar herseye patlıyorum galıba.hıc tadımız yok.nete oyuzden gıremedım.sızede haber veremedım kusura bakmayın.sınırden basım agrıyodu pcyı acıcak enerjım kalmamıstı
sabahta esımın yengesıyle dıreksıyon sınavına gıttık tek gıtmıyım dedı gelırım dedım oyuzden gelemedım.evede daha yenı geldık.
ama simdı konusamadan yıne cıkmak zorundayım esım geldı ve ben evın bu halınden ve aramızdakı dıyologlardan cok sıkılmaya basladım.bu ısı tatlıya baglamamız lazım.
aksam anca gelırım canbonlarım kaçakhayalım gurbetkızçem konusamadan cıkmak zorundayım
sizi seviyorum

Hosgeldinnn , gecmisten bugune gelemedin galiba bizimde oturdugumuz semtde elektriklerde sorun var galiba , elektrikler gidip duruyor uyuz oldum yaa hic olmazdi boyle birsey

hosbulduk bıtanem ama cıkıcam yıne
amanha pcyı sarja tak hep yoksam halını dusunemem elektırk gıdıpte pcde şarj olmassa.
gerçi belkım masa ustudu yada telden gırıyosan

hosbulduk bıtanem ama cıkıcam yıne
amanha pcyı sarja tak hep yoksam halını dusunemem elektırk gıdıpte pcde şarj olmassa.
gerçi belkım masa ustudu yada telden gırıyosan

Leptobdan giriyorum canim sarjda zaten canim da elektrik olmadimi internette olmuyor malesef insallah esinle arani duzeltirsin canim bi sogukluk girdimi iyi olmuyor, kendine iyi bak gorusruz sonra.. stressli olma sakin haaa

canım malesef bu ayda olmadı diğer aya kaldı umudumz :)umarım o gördüğün 2. çizgi bukez güzel haberdir merak ediyorum hemen gidip kan testi yaptır:))vallla sende rahatla bizde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…