Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende buzluktan eti çıkardım bişyler yapcam ama daha karar veremedim:)) eşimin iş yerinden arkadaşları gelcek misafirliğe. halen düşünmekteyim bir taraftanda öğrencilerin notlarını giriyorum:)

canim keserim benim..bide misafirinmi var:26:bende et yapacam bugün

Sagol canim gel beraber lsun esinide al gel , canim annem sarmisti bir kac ay oncesi buzluktan cikarip yiyorum iste .

almanya iscvec arasi kac sürer kisarmalar biter biz gelene kadarancak isvecin soguyu kalir bize

ayy seninki hazirmis zaten

geldimmm hatunlarrrrrr habibtelerim sabahtan beri kotuyum giremeduim netee...nasilsinizz medcezirimmm 2.cizgiyi yine gormuss..hmn kan testii yaptirr catlarim pazaertesiye...habibtem yasagimmmmmmmmmmmm nasilsinn...benden hamaratlik faln kalmadi yemek yapmiyorum kokusundan duramiyorummm

gurbetkiz tatlim harika olmusssssss cetvelin bende istiyoruimmmmmmm:84::84:

habibtem hosgeldinhalen kusman varmi ya:26::26::26::26::26:

dayan habibtem bebesin seninle kalbinide görürsün inslalah

habibtem hosgeldinhalen kusman varmi ya:26::26::26::26::26:

dayan habibtem bebesin seninle kalbinide görürsün inslalah

dayaniyorummm habibtemmm sali gunu doktora gidecemmmmm...seninde iyi olmana sevindim habibtemmm...bendede kucukken romatizma gecirdim etkisi varmiki gebeligee

dayaniyorummm habibtemmm sali gunu doktora gidecemmmmm...seninde iyi olmana sevindim habibtemmm...bendede kucukken romatizma gecirdim etkisi varmiki gebeligee

he iyi oldum habbitem

yaw bende romatizma varmi bilmiyorumda doktorum bide ona bakilsin diye düsüge o da neden oluyomusama ben sanmiyorum bende kan pihtilasmasindan oluyo düsük ona care bulamayinca romatizmayi sucluyolar benceama sen gecirmisin gitmis bide kronik olanlar varmis ..bilmiyorum bide ona baktiralim sonuc ne cikacak..alalallalala bi yerimde agrimaz ama cikarsa sasiririm...

Son düzenleme:
habbitem findigin 7 haftalik olmus masallah

cetveli bbeegim nasil gelisiyor diyee ekledim...allahim sizlerede nasip etsin...ama doktorum baska sekilde hesapladi son adet tarihine degilde catlatma ignemin oldugu gune gore..hicbirsey anlamadim bende

cetveli bbeegim nasil gelisiyor diyee ekledim...allahim sizlerede nasip etsin...ama doktorum baska sekilde hesapladi son adet tarihine degilde catlatma ignemin oldugu gune gore..hicbirsey anlamadim bende

nasi hesaplarsa hesaplasin sonucta 7 haftaliksin...aslinda bizimkilerde öyle ama bizler ignesiz hamile kaldigimiz icin sat tan hesapliyolar..seninki bence daha iyi kesin günü biliniyoorda hamilelik defteri vermiyolarmi:44::44::44::44na yazmasi gerekirdi nekadarlik oldugunusaol habibtem inslalah rabbim annelik özlemiyle yananlarada hayirli ve saglikli yavrular nasip eder.....senin cetvelini yesinler emi iyi oldu bizde görüyoruz nekadarlik oldugunu

Son düzenleme:

kucukken gecirmistim kronik degil sanirim bendeki...bencde alakasi yok senin kan pihtilasmasindan kaynakli...insallah en kisa zamandaa caresini bulurlar ve bebegini kucagina alirsin...:26::26::26:baska doktora gitsen bu doktor bursey yapamadi habibtemmmm:26::26::26::26:

habibtem tam 3 kan doktoruna bunlarin 2 si docenttibi kendi kadin dogumcum bide tüp bebek merkezinede gittim bisey bulamadilar kan pihtilasmasindan baska.....doktorum dün diyoki deneyeceksin baska caren yok diyo...bide iste romatizmaya bakilacak...

bence kan pihtilasmasindan oluyo bi caresini bulamadilar dene diyolaryaw son 3 ünde igne kulandim yine olmadi..simdi hamile kalirsam yine igne degisecek bide öyle deneyecekler deneme tahtasi oldum iyicerabbim kimseye dermansiz dert vermesin....bide doktorlarda benim gibi hastalardan korkuyo..care bulamadiklar icin ne yapacaklarini sasiriyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…