Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

YOK YAA NERDEE:)) malesef perşembe kırmızılar geldi.. diğer aya kaldı artık

selam canim benim napiyorsun ? Sogan suyunu denesene iltihap iyidir diyorlar

evet canım deniycem ablamda aynı şeyden muzdaripti sürekli doktora gidiyordu sonra soğan suyunu denedi doktor bile şaşırmış nasıl geçti akıntınız dye:)) bende adetim bitsin hemen deniycem..

Atarmiyim kuzumm.oyle koydum ovu testlarin yanina.sabah ta bi bakayim dedim.baktim cizgi var.cepten eklebilsem super olur ama bececremedimm

evet canım deniycem ablamda aynı şeyden muzdaripti sürekli doktora gidiyordu sonra soğan suyunu denedi doktor bile şaşırmış nasıl geçti akıntınız dye:)) bende adetim bitsin hemen deniycem..

Insallah faydasini gorursun canim benin , bende basliyacam insallah yasak hayalim cuma gunu basla 15 gun dedi sabah aksam , insallah faydasini goruruz ve onumuzzdeki ay hamile kaliriz canim benim ..

Atarmiyim kuzumm.oyle koydum ovu testlarin yanina.sabah ta bi bakayim dedim.baktim cizgi var.cepten eklebilsem super olur ama bececremedimm

insallah hamilesindir canim benimmmmmmmmmm nasilsin?

Medd tatlim benimde laboq gebelik testi.benimki seninkinin tersine once tek cizgiydi sabah cikti ikinci cizgi.ama hala regl olucak gibiyim.bakalim kuzum bu ay ikimize de oyun oynuyo testler sanirimmm

öylemiscorpionsum inslalah yarinda gelmezse pazartesi direk kan testimeddcezirimde öyle yapsin sende

yaw ikinizin yavrusu ayni gün dogacak herhalde ikinci dünüründe meddcezirim olsun

Medd tatlim benimde laboq gebelik testi.benimki seninkinin tersine once tek cizgiydi sabah cikti ikinci cizgi.ama hala regl olucak gibiyim.bakalim kuzum bu ay ikimize de oyun oynuyo testler sanirimmm

alla alla bu tr testleri anlayamiyorum :44::44::44::44::44:yaw ben hep idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim hepte doru verdi hic yaniltmadi

neka cok durmadan gelenin var

temem hayalotum iyice bi konus:26::26::26::26::26::26:yeterki siz iyi olun seni az görmeye bile razi oluruzyeterki evine erken gelsin kocan onunla ilgilen buraya aksamlari gelme ozamanbelki ilgi gösterirsen eve erken gelir..sorunlarda ortadan kalkar biz seni sabah yada öglen görürüz buda yeter bizeyerim seni :125::125::125::125::125::125::125:bunuda söylemek istedim birden:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Son düzenleme:
EVet basladim canim cani sIkIlIyordu bende basladim ocaga sarma koydum yavas yavas anca biser bir saate .. birde yanina corba birde salata tamam

hemide sarma:26::26::26::26::26:ben bi haftadir yapacam diyorum halen yapamadimsize afiyet olsun

Hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim, bende panik atakvar evlendigimden beri hic olmamisti , bu sabah kalktikdan sonra oldum esim baya korktu, agladim sinirimden , esime resmen yalvardim temmeli turkiye donelim diye dusun artik durumumu ..

rabbim sifani versin canim benimhepimizin böyle dönemleri oluyo :26:agladigin iyi olmus rahatlarsin iyikide esin varmis yanindane güzel okuyosun tr yedeesinde yaninda ailenede cok uzak degilsin bide yavrunuz olursa inslalah dahada iyi olursun....

bende buzluktan eti çıkardım bişyler yapcam ama daha karar veremedim:)) eşimin iş yerinden arkadaşları gelcek misafirliğe. halen düşünmekteyim bir taraftanda öğrencilerin notlarını giriyorum:)

kuzum çok sevindim ya çok şükürartık bi sorun yok sende biraz korun bıtanem uzucude olsa tedavını ıyıce ol ondan sonra allahın ıznıyle gelsın teyzoşlarım

he temizlenmisim hayalotum saol canim benimbide romatizmaya baktiralim bakalim düsmeyeni bulana kadar deniyecegiz baska carem yok zzatenrabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…