- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.761
yok canım henüz bişy denemedik ama bende iltihap çok akıntı ..
kizzlarrrrrrrrrr ne yapiyonuz bakim
selam canim benim napiyorsun ? Sogan suyunu denesene iltihap iyidir diyorlar
yaw su testleri niye hemen cöpe atiyosunuzbütün testlerde tamam 10 dk sonrasini dikkate almayin diyo ama ben buna inanamiyorum..normalde bence 2 cizgi cikmasi imkansiz...bu kk da böyle olanlarin bi cogunun hamile oldugunu okudum
bu ay inslalah 2 hamilelik cikacak topikte
evet canım deniycem ablamda aynı şeyden muzdaripti sürekli doktora gidiyordu sonra soğan suyunu denedi doktor bile şaşırmış nasıl geçti akıntınız dye:)) bende adetim bitsin hemen deniycem..
Atarmiyim kuzumm.oyle koydum ovu testlarin yanina.sabah ta bi bakayim dedim.baktim cizgi var.cepten eklebilsem super olur ama bececremedimm
bilmiyorum ki canım ovu testi almıştım onunla göndermişlerdi markası laboquick... ayy inş dediğin gibidir tatlımm
kuzummmm ben de hamur yoğurucam gözleme yapayım kahvaltıya, bi taraftan da kurutmalıkları dolma için haşlıyorum.. eşim uyuyo hala o kalkmadan şu işlerim bitsin de kahvaltı yapalım sonra da birlikte temizlik yapcam kocişimleee
sana da kolay gelsin hamarat balım benimmmmmmmmmmmmmmmçook öpüyorum nolur duanda beni de eksik etme olur muu
öpüyorum bebeğimmmmmmm
Günaydın bitanemm, karmakarışığım kuzum yaaa... test yaptım 2. çizgi çıktıı yine yok olduu
meleğim geldi dee anneciğiyle saklambaç mı oynuyoo acabaaaayy gelmiş olsun da canı saklanmak istiyosa saklansın valla razıyım bennnn
adet öncesi ağrılarım da devam ediyooo hayırlısııı olsun inşş...
sen nasılsın bitanemmm
Atarmiyim kuzumm.oyle koydum ovu testlarin yanina.sabah ta bi bakayim dedim.baktim cizgi var.cepten eklebilsem super olur ama bececremedimm
Medd tatlim benimde laboq gebelik testi.benimki seninkinin tersine once tek cizgiydi sabah cikti ikinci cizgi.ama hala regl olucak gibiyim.bakalim kuzum bu ay ikimize de oyun oynuyo testler sanirimmm
Selam canimmm ne olsun yemek yaparim aksama , sen neler yapiyrosun nerelerdesin?
gurbetim yemegine baslamis bileben daha baslamadim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızçelerim dün sabah kavaltısında mısafırım vardı ogıttı baskası geldı oyuzden gunduz gıremedım.daha sonra tam gırmısken eltım cagırdı ona ınmek zorunda kaldım.
akşamda eşim eve erken geldı bıraz onunla konusmak ıstemedım.bu sıralar herseye patlıyorum galıba.hıc tadımız yok.nete oyuzden gıremedım.sızede haber veremedım kusura bakmayın.sınırden basım agrıyodu pcyı acıcak enerjım kalmamıstı
sabahta esımın yengesıyle dıreksıyon sınavına gıttık tek gıtmıyım dedı gelırım dedım oyuzden gelemedım.evede daha yenı geldık.
ama simdı konusamadan yıne cıkmak zorundayım esım geldı ve ben evın bu halınden ve aramızdakı dıyologlardan cok sıkılmaya basladım.bu ısı tatlıya baglamamız lazım.
aksam anca gelırım canbonlarım kaçakhayalım gurbetkızçem konusamadan cıkmak zorundayım
sizi seviyorum
EVet basladim canim cani sIkIlIyordu bende basladim ocaga sarma koydum yavas yavas anca biser bir saate .. birde yanina corba birde salata tamam
esilam habibtem hosgeldin
Hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim, bende panik atakvar evlendigimden beri hic olmamisti , bu sabah kalktikdan sonra oldum esim baya korktu, agladim sinirimden , esime resmen yalvardim temmeli turkiye donelim diyedusun artik durumumu ..
kuzum çok sevindim ya çok şükürartık bi sorun yok sende biraz korun bıtanem uzucude olsa tedavını ıyıce ol ondan sonra allahın ıznıyle gelsın teyzoşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?