Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah sana saglik versinn...en kisa zamanda bu sorun cozulur...allah dermansiz dert vermesin...insallah bu sefer olacakk,...o doktorlarda dogru durust birsey yapsinlar bilmiyorlarsa bilmiyoruz desinler...hayrlisi olsun habubtemmm...

allah sana saglik versinn...en kisa zamanda bu sorun cozulur...allah dermansiz dert vermesin...insallah bu sefer olacakk,...o doktorlarda dogru durust birsey yapsinlar bilmiyorlarsa bilmiyoruz desinler...hayrlisi olsun habubtemmm...
amin habibtem aminyaw koskocaman berlinde derdime care bulamadilar bide baskent olacakdün kadin doktorumda kan doktorumda itiraf ettiler.....diyolarki sebebi bilinmeyen düsüklerde var tip caresiz diyolar isin icinden cikamadilar ya böyle diyolar artikben rabbime inaniyorum nasip edecekse o nasip edecek doktorlara nede tipa güvenmiyorum artik..biraz dinlenimde tekrar deniyecem yapacak biseyim kalmadi ..nasipse olur nasip degilse olmaz

Son düzenleme:
iyiym canım yemek yapmaya hazırlanıyorum:))sen nasılsın bakalım bebişimize iyi bak yesin teyzesi onu:)

bulantilarim olmasa daha iyi olurum...halsizlikte var...aaa gelelimii yemege bizde zaten acikmisim ama canim birsey istemiyor...ye habibtemm..

gurbetkiz tatlim harika olmusssssss cetvelin bende istiyoruimmmmmmm:84::84:

Hosgeldin canim benim , gecmis olsun aman dikkat et kendine .... bende cetveli baskasidnan gordum girdim denedim oldu sende yap diyecem ama senin bebek takviminin var olur mu ki iktane birden... dene bii??

ne cetveli ben niye dikkat etmedim yaw

Hehehe gordugune sevindim sonrada yarin esimle bir bucuk yil olacak evli kalali 13 temmuz 2011 de evlendik yarinda 13 ocak 2013 tam bir bucuk yil olacak bir bucuk yil oncesi bugun bu siralarda kinam vardi cok guzel bir duyguuu

habbitem esas oglanda perisan olmustur cesit yemekleri nerden bulacak artik

kendisi yapiyor artik...ben yapamiyorummm...kokudan duramiyorumm ...arada poaca pizza yapiyorumm....yarin babam geleck yanimaa trden neler neler getrimissama geri gidecek isleri var cunku senin pizza nasil oldu habibtemmmm

kendisi yapiyor artik...ben yapamiyorummm...kokudan duramiyorumm ...arada poaca pizza yapiyorumm....yarin babam geleck yanimaa trden neler neler getrimissama geri gidecek isleri var cunku senin pizza nasil oldu habibtemmmm

habibtem valla cok güzel olmustukoca iki tepsiydi diet yapiyodum ne güzel hepsini geceye kadar yedik..karnim cikti birden hamile gibigözünaydin babcigin geliyomusayy ne kadar seviniyodur dede olacam diye:13: geitrsin habbiteme nede olsa iki canli

Son düzenleme:

habbitemin sayesinde sonunda gördüm gurbetkiziminsallah nice yillar huzurlu mutlu cocuklu yasarsiniz

bende cikim kizlar artik saat 17.30 oldu yemek yapmam lazim..hoscakalin

Son düzenleme:

bisey değil cnm.. her zaman gel sıkılınca, yine konusuruz böyle..
insan sadece, kendini anlayabilicek insanların içinde huzurlu oluyo, bunu iyi bilirimm..
ben de öyle herkesle konusamam, ama yazarak konusmanın faydası, karsındakine birseyler anlataraktan daha iyidir bana göre..
bazen birsey konusurken, karsında ki ya yarıda kesip sözünü birsey der, yada dinlemiyormus gibi yapar, çok sinir olurummm..sanki insanı kale almıyormus gibi..
nyse.. Rabbim hayırlısını versin cnm, insaAllah herseyin bi zamanı var da, iste biz kullar acele ediyoruz, sanki bebissiz dünyamızda birseyler eksik gibi hissederiz hep, tamam öyle oluyor ama, napalım olmayınca.. elimizden birsey gelmeyince, boyun büküyoruz ister istemez ..
grösürüz cnm, sned Allah'a emanet ol ..

evt balım, karsılaşamıyoruz bu aralar.. napalım sağlık olsun ..
o ikinci çizgi geçen kinde benim de öyle oldu..
hayatımda ilk defa silikte olsa görmüstüm, ve Rainbow un topiğinde sorup druyorlardı, scorpim bilir o da oradaydı diye hatırlıyorum ve Alpınım fln..
nyse haber verdim 2. cizgi silik görünüyor diye....hadi resim çek dediler...geldim resim çekicem, silik çzigi kaybolmustuu,..ay nasıl canım sıkılıd anlatamam...
bir yandan üzüldüm, ben mi hayal gördüm ki diye.. bir yandan bakıyorum topikte beni bekliyor herkes umut nolud resim koy diye..
ne hale geldim o anda ben biliyorum..
kimisi yazıyor, umut bayıldı diye.. ama çok utandım birden, mahçup oldum onlara karsı..
neyse .. haftasonu bu geçsin cnm, pzartsi gidersiniz hayırlısınla insaAllah..
bnde de değisik birseyler oldu mu, benim esim de öyle dişyor, topikteki arkadaslarına sor diye, bizim adamlar alıstı sanırım artık kabullendiler burayı ondandır :)

cnm, keser kırmızıları görmüs maalesef.. bir sonraki maçlara bakıcaz diyordu
öyle iş yapacam diye kendini de telef etme bak.. ani hareket de yapma..
bizleri haberdar etmeyi de unutma cnm, kolay gelsin sana..
dualarımız seninle kuzum, hadi insaAllahh , bizde seni çokk sevioruzz

alla alla bu tr testleri anlayamiyorum :44::44::44::44::44:yaw ben hep idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim hepte doru verdi hic yaniltmadi
Valla bende anlamadim kuzum.bakayim yarin ev gidince yapicam tkrar.ptesi de ise giderken kan veririm:)tabii kirmizilar gelmezseeeee
öylemiscorpionsum inslalah yarinda gelmezse pazartesi direk kan testimeddcezirimde öyle yapsin sende

yaw ikinizin yavrusu ayni gün dogacak herhalde ikinci dünüründe meddcezirim olsun

Valla benimki bi de olduys temelleri 1ocakta atildii
Ama meddim de benim gibi umutlanmak istemiyo teste guven yokk.
Hee ama sen daima 1 numarali dünürümsünn.bn ikiz yapcaam hem meddimle hem seninle dünür olucammm

doru sordum hocammmmbiliyorum ama yinede görmek istiyorum burda seniagir bi ilacsa olabilir umudum böyle ilaclar sayi azligina ve hareketsizligede neden olabiliyo:26::26::26::26::26::26:

sor tabi kusum.. zaten beni soranların sayısı az, geçmisten bakınca görüyor insan
nyse... artık ilac ne yönü etkiledi bilmiyorum, aslında bu seyyler içindi ama, bska birseyle dokundu sanırım,,
fabrika ayarlarında bi sorun oldu galiba..
ama smdi düzeldi, dün aksamdan beri yani ..

yok canım henüz bişy denemedik ama bende iltihap çok akıntı ..

hmm.. peki soğan kürü yaptın mı ?
bu çok iiy gelir bak bi dene istersen eğer yapmadıysan ..
hem akıntılara iyi geldiğinden, hamile kalmayı da kolaylastırıyomus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…