- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.801
habibtem tam 3 kan doktoruna bunlarin 2 si docenttibi kendi kadin dogumcum bide tüp bebek merkezinede gittim bisey bulamadilar kan pihtilasmasindan baska.....doktorum dün diyoki deneyeceksin baska caren yok diyo.. .bide iyte romatizmaya bakilacak...
bence kan pihtilasmasindan oluyo bi caresini bulamadilar dene diyolaryaw son 3 ünde igne kulandim yine olmadi..simdi hamile kalirsam yine igne degisecek bide öyle deneyecekler deneme tahtasi oldum iyice rabbim kimseye dermansiz dert vermesin. ...bide doktorlarda benim gibi hastalardan korkuyo..care bulamadiklar icin ne yapacaklarini sasiriyolar
canim keserim benim..bide misafirinmi var:26:bende et yapacam bugün
amin habibtem aminallah sana saglik versinn...en kisa zamanda bu sorun cozulur...allah dermansiz dert vermesin...insallah bu sefer olacakk,...o doktorlarda dogru durust birsey yapsinlar bilmiyorlarsa bilmiyoruz desinler...hayrlisi olsun habubtemmm...
iyiym canım yemek yapmaya hazırlanıyorum:))sen nasılsın bakalım bebişimize iyi bak yesin teyzesi onu:)
kolay gelsin keserim :26::26::26:evet canım ya misafirim var:)
gurbetkiz tatlim harika olmusssssss cetvelin bende istiyoruimmmmmmm:84::84:
ne cetveliben niye dikkat etmedim yaw
bulantilarim olmasa daha iyi olurum...halsizlikte var...aaa gelelimii yemege bizde zaten acikmisim ama canim birsey istemiyor...ye habibtemm..
habbitem esas oglanda perisan olmustur cesit yemekleri nerden bulacak artik
kendisi yapiyor artik...ben yapamiyorummm...kokudan duramiyorumm ...arada poaca pizza yapiyorumm....yarin babam geleck yanimaa trden neler neler getrimissama geri gidecek isleri var cunku senin pizza nasil oldu habibtemmmm
Hosgeldin canim benim , gecmis olsun aman dikkat et kendine ....bende cetveli baskasidnan gordum girdim denedim oldu sende yap diyecem ama senin bebek takviminin var olur mu ki iktane birden... dene bii??
Hehehe gordugune sevindim sonradayarin esimle bir bucuk yil olacak evli kalali 13 temmuz 2011 de evlendik yarinda 13 ocak 2013 tam bir bucuk yil olacak bir bucuk yil oncesi bugun bu siralarda kinam vardi cok guzel bir duyguuu
şu not işini bir bitirseydim gözümde büyüdü remen..
saol canım cok ıyı geldı konusmamaız tesekkur ederım benı dınledıgın ıcın ,sogan suyunu ıkı defa daha yapmıstım duzenlı kullanmaya dıkkat edıyorum cnm akıntı cok oluyo evet ıntıhap akıyo ama alıskınım zaten ben akıntıyaıyı gelır sıfa olur ınsallh ,canım herkez yaptıgını cekecek otekı tarfta bu dunyada bır karsılık beklemıyorum dııllerınden cektımgım ıcın rabbım oteye bıraksın bu dunyanın hesabı kolay otesı zor yarın oburgun saglıgıyla gelınce evladım nıspette yapmm hesaabını sormam benım evladım susuluk esya degıl ınsanların gozunun ıcerısıne sokarcasına nıspet yapayım onlar gıbı olamam ıste onlarda bunu bılmıyorlar ya ,rabbım tez zamanda gonlundekı evladı versın sanada cumlemızede saglıgıyla getırsın yavrularımızı canım optum gorusmek uzre tekrardan tesekkurler cnm ıyı geldı grusmek uzre alllaha emanet
umudumm bitanem karşılaşamıyoruz kaç zamandır yaa, öncelikle günaydıııınnnn
nasılsın balımmmm, ben çoook karışığı sabah yine test yaptım aynı dünki gibi çıktı....
bu kez testi sabit bi yerde beklettim hafif silikte olsa yine gördüm 2. çizgiyi... hemen eşime götürdüm o da gördüü... sonra mıı, yine kayboldu 2. çizgi yaaaabana dio ki topikteki arkadaşlarına sordun muu onlar ne dediiii
sabah sabah böle oldum yine yaaa
eşim kan testi yaptıralım diye ısrarcı ama benim hiiiç gidesim yok.. adet belirtilerim ara ara da olsa devam ediyo..bazılarında adet öncesi ağrı olduğu halde hamiş olanlar var ama ne bileyim işte gidip kan verdikten sonra sonuç negatif olunca ben daha bi yıkılıyorum yaaa
nedense bu kez sabırla bekleme taraftarıyım bugün ve yarın olmazsam pzt. giderim diyorum
Tabiii eşim beni ikna edipte götürmezseeinş hakkımızda hayırlısı olsunn
keserii bne de çok merak ediyorum umudum, inşş güzel haberlerle gelirrr
Şimdilik kaçtım canlarımmm, bi gelişme olursa damlarımm
kahvaltı hazlırlycam, sarma dolma yapcam, temizlik yapcam, çamaşır veee ütüüüüü.... Anlayacağınız çook işim varrüfff okul varken çok daha az yoruluyorum ben yaaa neysee hepimize Allah kolaylık versinn..
dualrınızda unutmayın, umarım bu kez güzel haberlerle dönmek nasip oluurrr
SİZİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM
Valla bende anlamadim kuzum.bakayim yarin ev gidince yapicam tkrar.ptesi de ise giderken kan veririm:)tabii kirmizilar gelmezseeeeealla alla bu tr testleri anlayamiyorum :44::44::44::44::44:yaw ben hep idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim hepte doru verdi hic yaniltmadi
öylemiscorpionsum inslalah yarinda gelmezse pazartesi direk kan testi meddcezirimde öyle yapsin sende
yaw ikinizin yavrusu ayni gün dogacak herhaldeikinci dünüründe meddcezirim olsun
doru sordum hocammmmbiliyorum ama yinede görmek istiyorum burda seni agir bi ilacsa olabilir umudum böyle ilaclar sayi azligina ve hareketsizligede neden olabiliyo:26::26::26::26::26::26:
yok canım henüz bişy denemedik ama bende iltihap çok akıntı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?