Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw onu bende bılmıyorum ama sanırım olana kadar bıtanem ..onla ılgılı bişey yazılmamıştı çünkü.zaten hepsi kısa kısa bence hergundur

hoşbulduk hayalotummmmmm
kuzum yaa kan testinde olumsuz sonuç alınca daha çoook üzülüyorum ben yaa, o yüzden bu kez sabretmeye karar verdim.. Kırmızılar yarın da gelmezsee pzt sabah ilk işim kan vermek olcak kuuzuummm inşşş hayırlısı ile nasip olur bitanemm,inşş
kuzummmm yazdıklarını okudumm, ya ben hatırlıyorum bundan yaklaşık 1-2 ay öncesinde eşinle ne kadar çok vakit geçiriyodun kuzum senn..
Dışarı çıkıyodunuz geziyodunuz şimdi uzun süredir zaten sorunlarınız var bide üstüne birbirinizden uzaksınız hep
keşke ikna etsen de dışarı falan çıksanız, evde kaldığında aileri bırakmıyo ki kocişini sanaa... hiç olmazsa dışardayen başbaşa kalmış olursunuz

Selam canim benim insallah gelmez kirmizilar... Sukur iyiyim sen nasilsin canim benim

yaw onu bende bılmıyorum ama sanırım olana kadar bıtanem ..onla ılgılı bişey yazılmamıştı çünkü.zaten hepsi kısa kısa bence hergundur

insallah ben her gece okuyum yatmadan once, allah razi olsun canim..

Selam canim benim insallah gelmez kirmizilar... Sukur iyiyim sen nasilsin canim benim

amin canımm hayırlısı ile inşşş
valla temizlik yaptım, yarın akşama misafirim var yemeğe.. koca bi tencere sarma dolma yaptım, yarın pişircem... öyleişte onlarla uğraştım kuzumm, ovu testi almışsın hadi hayırlı olsun bitanemm... ne zaman ilişki olcağını sormuşsun, bazıları gün aşırı yaparken bazıları da ovu testinin pzitif olduğu günler her gün yapıyoo.. yine netten araştır istersen, karar senin kuzuuummm.. bizim şidiye kadar hep gün aşırı oldu,bu ay ovu testinin pozitif olduğu günlerde hergün yaptık.. sonuç henüz belli değill

güzel haberler yolda inş kuzummm

bende temizlik yapmam lazimdi ama bugun camasirlarla ugrastim evde camasir makinem olmadiig icin kilerde camasirhane var orda yikadim 4-5 makine zamanimi baya aldi . artik ev temizligi yarina kaldi benimde.. bizde aksam sarma yedik . gecen ay da almistim ama erken basladik 10-11 ci gun mu ne baslamistik biz calismalara ve ovu testinden positiv 14 cu gun gorduugum halde, ama bu sefer 13 gun basliyacam calismalara insallah, kiskaniyorum burdaki hepinizi ne guzel misafirliye gidiyorsunuz veya misafir geliyor bana gelen giden yok(( herkesden uzak olunca

selammm güzel anne adaylarımmmnasılsınız bakalım

selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin?

kızlar bu ovu.testleriyle ilgili ben bayaa arastırma yaptım yumoş zamanı çitf cizginin kopkoyu olduğu gün değil silikleşmeye başladı gun oluyormuş:26::26:

çok şükür bende iyiyim balımmm iş güç devam işte özledimm sizi cokkkk

kızlar bu ovu.testleriyle ilgili ben bayaa arastırma yaptım yumoş zamanı çitf cizginin kopkoyu olduğu gün değil silikleşmeye başladı gun oluyormuş:26::26:

çok koyu olduğu zaman yumurtaların çatlamaya en yakın olduğu zman değil mi, silikleşince yumurtlar çatlıyo yanii

bitanemm Allah kolaylık versinnnn çamaşır baya vakit alıyo..
bitanemm gurbetin de gurbetindesin sen, Rabbim yardımcın olsun bi an evvel türk komşular göndersin sanaaaa

nasil canim detajli anlatirmisin ?

canimmm benm bizde seni ozluyoruzz

bitanem lh hormonu ani bir sıcrama yapıyormuş bu ani artış yumurtanın çatlamasını tetikliyormuş:26::26:ama bu tetikleme 24 ile 36 saat sonra oluyormuş:26::26:yani çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki öneriliyor çift çizgiyi gördüğün gün çalışma olmayacak ertesi gün olacakmışbiraz karışık oldu sanırım ama idare et bebeğim

Son düzenleme:
evet bitanem haklısın.bende buna anlam veremiyorum ya zaten.ikna edebilecek bi kabiliyette bi insan değilim canbonumkim nederse tamam der geçerim buda benim yapım işte :26:kendini okadar işe veriyoki anlatamam sonrasıda kahve olayı başladı zaten .iyice koptuk.kendi bilir diyipte sineye çekicek bi insan da değilim ama peşinde koşturacak okadar güçlü bi insanda değilim.

harbi bizim bildiğimizden çok daha farklıymış olay sağol bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…