- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.901
çok koyu olduğu zaman yumurtaların çatlamaya en yakın olduğu zman değil mi, silikleşince yumurtlar çatlıyo yanii
bitanemm Allah kolaylık versinnnn çamaşır baya vakit alıyo..
bitanemm gurbetin de gurbetindesin sen, Rabbim yardımcın olsun bi an evvel türk komşular göndersin sanaaaa
bitanem lh hormonu ani bir sıcrama yapıyormuş bu ani artış yumurtanın çatlamasını tetikliyormuş:26::26:ama bu tetikleme 24 ile 36 saat sonra oluyormuş:26::26:yani çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki öneriliyorçift çizgiyi gördüğün gün çalışma olmayacak ertesi gün olacakmış biraz karışık oldu sanırım ama idare et bebeğim
bende buna inanıyorum balımm bu ay olmazsa gelecek ay yada daha sonraki ay:26::26:ama bebişlerimiz doğacak biz hala burda olacagızkoçişleri değil onların yaramazlıklarını anlatacağız birbirimize
iyi geceler bitanem sabah gözümü açar açmaz yataktan kalkmadan telefondan güzel haberini okuyacağımmm inş :)günüm güzel başlayacakcanlarımmm ben çıkıyorum, çok yorgun hiddediyorum kendimiii, bugün çoook yoruldum yaa... daha bal kabağı kesicem yarın içinn...
yarın sabah yine test yapar yazarım sonucu, inşş güzel haberler veririm yaaaaaaaaaaaaaaa
sizi çok seviyorum iyi geceler canlarımm
hazırım senin için
canlarımmm ben çıkıyorum, çok yorgun hiddediyorum kendimiii, bugün çoook yoruldum yaa... daha bal kabağı kesicem yarın içinn...
yarın sabah yine test yapar yazarım sonucu, inşş güzel haberler veririm yaaaaaaaaaaaaaaa
sizi çok seviyorum iyi geceler canlarımm
evet aliorr canim benim , aynen canim gurbetlik zor yeni bir komsum geldi turk ama sIklIkla annesi gile gidip geliyr ama telefonda gorusuruz komsumla, insallah bi aksilik olmazsa yanina gidecem yarin .
simdi canim yazdiklarini rahat anladim mesela ben iki gun koyu cizgi gordum o nasil olacak ozaman ilk gordugum degil de ikinciye gordugumde calismam lazim demi? yanlis anlamadiysam??
varmı bebiş tadi hee:125::125::125::125:
ohbedoydum yarabbişükür
Kizlarrrr ben yemek takimi alacam hangi marka lar iyi biliyormusunuz bana fikir vere bilirmisiniz ..
Kizlarrrr ben yemek takimi alacam hangi marka lar iyi biliyormusunuz bana fikir vere bilirmisiniz ..
varmı bebiş tadi hee
kalite istiyorsan kütahya porselen gösteriş istiyorsan karaca
evet bitanemm koyu çizginin 2. günü ve ertesi günüama ilk koyu çizgi günü çalışma olmasınki spoşlar biriksin hareketlensin
varmı bebiş tadi hee
kalite istiyorsan kütahya porselen gösteriş istiyorsan karaca
gecmisten gelemedimm bir turluuu medcezirimmm cikmadi dimiii...iyi haberler ver yaptinmi test yinee...ayy heyecandan duramiyorumm...bugun guzel birgun yaa bende bilmiyorum neden babam gelecekkk medcezirim hamis haberini verecekk...oyle guzel gunler olsun hayatimdaaa
gözün aydın habıbtem baban gelcekmiş
hoşgeldin habıbtem
1 hafta sonra anlaşılacak anasımı tatlı danası mıhımmmmmmmmmm var bıtane ama meleğinmi anasımı daha bellı olmuyo
gecmisten gelemedimm bir turluuu medcezirimmm cikmadi dimiii...iyi haberler ver yaptinmi test yinee...ayy heyecandan duramiyorumm...bugun guzel birgun yaa bende bilmiyorum neden babam gelecekkk medcezirim hamis haberini verecekk...oyle guzel gunler olsun hayatimdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?