Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet aliorr canim benim , aynen canim gurbetlik zor yeni bir komsum geldi turk ama sIklIkla annesi gile gidip geliyr ama telefonda gorusuruz komsumla, insallah bi aksilik olmazsa yanina gidecem yarin .

simdi canim yazdiklarini rahat anladim mesela ben iki gun koyu cizgi gordum o nasil olacak ozaman ilk gordugum degil de ikinciye gordugumde calismam lazim demi? yanlis anlamadiysam??

canlarımmm ben çıkıyorum, çok yorgun hiddediyorum kendimiii, bugün çoook yoruldum yaa... daha bal kabağı kesicem yarın içinn...
yarın sabah yine test yapar yazarım sonucu, inşş güzel haberler veririm yaaaaaaaaaaaaaaa
sizi çok seviyorum iyi geceler canlarımm

iyi geceler bitanem sabah gözümü açar açmaz yataktan kalkmadan telefondan güzel haberini okuyacağımmm inş :)günüm güzel başlayacak

iyi geceler boncukgözüm.kolay gelsinbol bebişli rüyalar

evet bitanemm koyu çizginin 2. günü ve ertesi günüama ilk koyu çizgi günü çalışma olmasınki spoşlar biriksin hareketlensin

Kizlarrrr ben yemek takimi alacam hangi marka lar iyi biliyormusunuz bana fikir vere bilirmisiniz ..

canım karacanın tavsıye ederım ama tencere setlerını tavsıye etmem .gunun bırınde tencere setı alacakolursan karacadan alma
benımkılerın markası tanıdık bı marka degıl ama cok memnunum.
ama şekil olarak bu dıkdortgenler varya renk renk duruyolar onlardan al alcaksan cok guzeller ya

evet bitanemm koyu çizginin 2. günü ve ertesi günüama ilk koyu çizgi günü çalışma olmasınki spoşlar biriksin hareketlensin

varmı bebiş tadi hee

kalite istiyorsan kütahya porselen gösteriş istiyorsan karaca

sagol canim calismalari ona gore yapacam artik,,, canim takimlara cok bakiyorum su aralar , karaca yeni bi set gelmis icim gidiyor ama .

gecmisten gelemedimm bir turluuu medcezirimmm cikmadi dimiii...iyi haberler ver yaptinmi test yinee...ayy heyecandan duramiyorumm...bugun guzel birgun yaa bende bilmiyorum neden babam gelecekkk medcezirim hamis haberini verecekk...oyle guzel gunler olsun hayatimdaaa

gözün aydın habıbtem baban gelcekmiş
hoşgeldin habıbtem

gözün aydın habıbtem baban gelcekmiş
hoşgeldin habıbtem

evett babam gelecekkk 3 haftadir gormuyorumm her gun arasada gormeden hasret giderilmiyor...poaca kek yaptimm..yarinda lahmacun yaparim babiskkomaa..buyrun kizlar birlikte yiyelimm..sizleri e ozledim aklim burdaydi habbtelerim ne konusmus diye merak ettimm..

hımmmmmmmmmm var bıtane ama meleğinmi anasımı daha bellı olmuyo
1 hafta sonra anlaşılacak anasımı tatlı danası mı

hoşgeldinn bitanemmmgüzel haberler yarınnn geliyor inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…