- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.881
hoşgeldın canbonum.çok özlemişim seni hayalim
evet bitanem haklısın.bende buna anlam veremiyorum ya zaten.ikna edebilecek bi kabiliyette bi insan değilim canbonumkim nederse tamam der geçerim buda benim yapım işte :26:kendini okadar işe veriyoki anlatamam sonrasıda kahve olayı başladı zaten .iyice koptuk.kendi bilir diyipte sineye çekicek bi insan da değilim ama peşinde koşturacak okadar güçlü bi insanda değilim.
harbi bizim bildiğimizden çok daha farklıymış olay sağol bitanemm
aslında hergün geliyorum kuzummokuyup cıkıyorum vakitsizlikten
madem hergün geliyon bitanem bi merhaba de canbonum dun yada gecen gun tam yakalamışken kaybettim seni
ama sımdı tuttum bırakmam
yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ
yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ
ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadımhatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedim ertesi gün 2 gün üst üste çalıştık bakalım sonuç ne olacak
ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadımhatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedim ertesi gün 2 gün üst üste çalıştık bakalım sonuç ne olacak
bende meddcezirime katılıyorum sonuna kadar pes etmek yok bitanemmm
hadi hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmmmmm
koçiş şimdi işe gittisabaha kadar seninim balımm
haklısın kuzumda bazen insanın mecali kalmıyor işte.:26:
beynim dolmuş benim ya
evet ama benim hayalotummm çook güçlü çabucak toparlanır veee yapması gerekenleri yapaarrr kocişini eski haline çevirir hemennn
bende hayırlısını istiyorummm Rabbimdeninş bu ay gelmiştir meleğimm tabi benden önce sen ve scorpionsummm var bir sonraki ayda gurbetkızçem
ozaman hemen yemeğe başıyayım ben işim garanti olsun
:125::125::125::125::125::125:
ye bakalım tatlımıbebiş olup olmadığını anlarız ordan
yaaa bi gün burda bebişleriizi konuşuyor olcazz buna inancım tamçoook heyecanlandırıyo bu beni bitanem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?