Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ

harbi bizim bildiğimizden çok daha farklıymış olay sağol bitanemm

ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadımhatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedimertesi gün 2 gün üst üste çalıştıkbakalım sonuç ne olacak

haklısın kuzumda bazen insanın mecali kalmıyor işte.:26:
beynim dolmuş benim ya

bende meddcezirime katılıyorum sonuna kadar pes etmek yok bitanemmm

hadi hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmmmmm

bende hayırlısını istiyorummm Rabbimdeninş bu ay gelmiştir meleğimmtabi benden önce sen ve scorpionsummm varbir sonraki ayda gurbetkızçem

yaaa bi gün burda bebişleriizi konuşuyor olcazz buna inancım tam çoook heyecanlandırıyo bu beni bitanem yaaa

yaaa bi gün burda bebişleriizi konuşuyor olcazz buna inancım tam çoook heyecanlandırıyo bu beni bitanem yaaa

bende buna inanıyorum balımm bu ay olmazsa gelecek ay yada daha sonraki ay:26::26:ama bebişlerimiz doğacak biz hala burda olacagızkoçişleri değil onların yaramazlıklarını anlatacağız birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…