Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ceiz yiyiorum her gun bir avuc kadarr..lekenme olmuyor artik...beyaz akintim var..juspirin iciyorummm....doktorum bitince surekli alacaksin dedi folikasit duphaston kullanuyorumm dusuk onleyici bir ilac sanirim..

en önemlisi lekeydi yoksa sükür sorun olmazaspirin bebegin iyi beslenmesi icin kan akimi iyi olsun diye...onu benim gibi hastalarda kullaniyofolikasit bi vitamin duphaston aslinda yumurta gelistirici bi hap klomen benzeri bi hap aslinda ...demekki hamileliktede kullaniliyo doktorun kullandittiriyosa vardir bi bildigi...

Son düzenleme:

cok sukurrrr habibteeee...duphaston progeston ozelligi tasiyor bu ilac,..adet olmami saglayan bir ilac duphaston ama gebeliktete kullanilir...surekli verdigi ilaclari arastiriyorummm..gunde bir tane aliyorum juspirin...folikasitte 1 tane duphaston iki taneee

progesteron özelligi tasiyosa sorun yok demekki her ihtimale karsi vermis

habbitem bana müsade uykum gelmeye basladisimdi aklim sende kalir sen ne zaman cikacan

progesteron özelligi tasiyosa sorun yok demekki her ihtimale karsi vermis

habbitem bana müsade uykum gelmeye basladisimdi aklim sende kalir sen ne zaman cikacan

cikicammm habibtemmm bendeeee....sen rahat uyu yarina gorusurzz...erken kalkmam lazim yarin babiskom gelecekk opuyorum seniii habibtem canim benimmmm

gurbezkizim göründü uyuyamamis galiba

seybizde tam cikiyoduk gurbetimsanada iyi geceler

medcezirim bu iste bi is varbu zamana kadar silikte olsa iknci cizgiyi görmemistinesin doru söylüyo pazartesiye gelmezse bi kan tesi yaptirman sarthepimizin merakinin gitmesi iicn sartyaw nasi nekliycem pazartesiyisimdiden bak basladim

inş yasakhayalim yaa, az önce yine test yaptım yine aynı şey oldu ama dün ve önceki günki kadar da belirgin değildi yok oluşu... negatif yani...
rüyamda gördüm çift çizgiyi, çook sevdiğim bi velim de bana dedi kii bak ben sana sabret göreceksin demiştim olduuuu veli ne alaka anlamadım vallaaa
hayırlısııııı... bugün de gelmezse kırmızılarrr, yarın belli olur artıııkk

Günaydın canlarimmmm hadi meddcezirimm ver su guzel haberini

günaydın balımmmmm.... Çoook isterim o güzel haberi yazmayı ama henüz hala bişe yok, test yaptım negatif ama kırmızılar da yok halaa, hayırlııııısıııı
sen nasılsın bakalım bitanemm

İyiyim bitanem ins pozitif çıkacak yarın hic geçiyor muydu gunun daha önce

İyiyim bitanem ins pozitif çıkacak yarın hic geçiyor muydu gunun daha önce

evet canım arada geçtiği oluyordu ama her zamnakinde farklı olarak ben bu ay kasıklarımda acayip batmalar hissettim kuzum yaa, o yüzden bu kadar test yapıyorum her gün... Normalde bi kaç gün geçince pek önemsemezdim ama ama amaaaa :44:

günaydın kızlar soğuk bir kış gününden hepinize çay sıcaklığında mutlu sabahlar:)))

kız allah senin iyiligini versin emiçok güzel olmuş ilanın
canım benimm bende aynı dert var kahve olayı yok amageliyo konuşma sohbet yokk yemegini yiyo sonrada yatıp uyuyobende bu ayda ümit yokkhem çocuk istiyo hemde çalışmıyoartık istemiyorum kendiliginden olursa bekleyecegim napim artık yumoş günleri felan takip etmiyorum
geçmiş olsun kuzum eger geçmediyse dr git bebegim ihmale gelmez canımkendine dikkat et balım
günaydın kızçeler
ben geldim
günaydın canım benim valla geçmişi 1 satte okudumçocuklar başımda kalk anne diolarakşama misafirim gelcek hazırlık yapmam lazımnasılsın kuzum
günaydın kızlar soğuk bir kış gününden hepinize çay sıcaklığında mutlu sabahlar:)))
günaydın şekerimmnasılsın canım

o testlere güvenme zaten balımmbozuk olabiliyorlar kan testinde yarın pozitifi göreceğiz inşşş

Valla bugün iyiyim kendimi yeni haftaya hazırlıyorum çalışmalara:))

Gunaydınnnnnnnn herkes burda sabah sabah ne guzel yaaa Nasılsınız kızlarımm

günaydın kuzularrrhoşgeldinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…