- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.081
ceiz yiyiorum her gun bir avuc kadarr..lekenme olmuyor artik...beyaz akintim var..juspirin iciyorummm....doktorum bitince surekli alacaksin dedi folikasit duphaston kullanuyorumm dusuk onleyici bir ilac sanirim..
en önemlisi lekeydi yoksa sükür sorun olmazaspirin bebegin iyi beslenmesi icin kan akimi iyi olsun diye...onu benim gibi hastalarda kullaniyo folikasit bi vitamin duphaston aslinda yumurta gelistirici bi hap kolmen benzeri bi hap aslinda ...demekki hamileliktede kullaniliyo doktorun kullandittiriyosa vardir bi bildigi...
cok sukurrrr habibteeee...duphaston progeston ozelligi tasiyor bu ilac,..adet olmami saglayan bir ilac duphaston ama gebeliktete kullanilir...surekli verdigi ilaclari arastiriyorummm..gunde bir tane aliyorum juspirin...folikasitte 1 tane duphaston iki taneee
progesteron özelligi tasiyosa sorun yok demekki her ihtimale karsi vermis
habbitem bana müsadeuykum gelmeye basladi simdi aklim sende kalir sen ne zaman cikacan
cikicammm habibtemmm bendeeee....sen rahat uyu yarina gorusurzz...erken kalkmam lazim yarin babiskom gelecekk opuyorum seniii habibtem canim benimmmm
iyi geceler habibtelerim karnindaki habibtemede iyi geceler
medcezirim bu iste bi is varbu zamana kadar silikte olsa iknci cizgiyi görmemistin esin doru söylüyo pazartesiye gelmezse bi kan tesi yaptirman sart hepimizin merakinin gitmesi iicn sart yaw nasi nekliycem pazartesiyi simdiden bak basladim
Günaydın canlarimmmmhadi meddcezirimm ver su guzel haberini
İyiyim bitaneminş yasakhayalim yaa, az önce yine test yaptım yine aynı şey olduama dün ve önceki günki kadar da belirgin değildi yok oluşu... negatif yani...
rüyamda gördüm çift çizgiyi, çook sevdiğim bi velim de bana dedi kii bak ben sana sabret göreceksin demiştim olduuuuveli ne alaka anlamadım vallaaa
hayırlısııııı... bugün de gelmezse kırmızılarrr, yarın belli olur artıııkk
günaydın balımmmmm.... Çoook isterim o güzel haberi yazmayı ama henüz hala bişe yok, test yaptım negatifama kırmızılar da yok halaa, hayırlııııısıııı
sen nasılsın bakalım bitanemm
İyiyim bitanemins pozitif çıkacak yarın hic geçiyor muydu gunun daha önce
Eki Görüntüle 602884
DİKKAT DİKKAT
24 yaslarinda1,60 boylarinda 55 kiloda HAYALOT isimli bi kiz araniyo
2 Kilo verdigi zaman boyu 1,62 de olabiliyo bunuda dikkate almaniz önemle rica olunur
en son esas kiz eltisi civarlarinda görülmüstürtüm kk sakinlerine duyrulur
görüldügü yerde lütfen BU AYDA OLMADI EKIM AYI TOPIGI SAHIBI OLAN MEDD _CEZIR adli patronumuza basvurmaniz önemle rica olunur
İLAN SAHIBI:kacakhayal (yasakhayal)
NOT:bide cok tombis bi kedisi var...üstüne yatip hayalotumuza bisey yapmis olmasin
canım benimm bende aynı dert var kahve olayı yok amaevet bitanem haklısın.bende buna anlam veremiyorum ya zaten.ikna edebilecek bi kabiliyette bi insan değilim canbonumkim nederse tamam der geçerim buda benim yapım işte :26:kendini okadar işe veriyoki anlatamam sonrasıda kahve olayı başladı zaten .iyice koptuk.kendi bilir diyipte sineye çekicek bi insan da değilim ama peşinde koşturacak okadar güçlü bi insanda değilim.
geçmiş olsun kuzum eger geçmediyse dr git bebegim ihmale gelmez canımcanbonlarım bişey sorcam ben size
benim sol kolum ağrımaya başladı bugün akşama doğru
parmaklarıma dogru uyuşuyodu hafıf hafıf
son yarım saattır takıp edıyorum kasılıyo koltuk altından baslayıp gogus cevremde dolasıyo gıbı.
omuzumada vuruyo.
bugun hava yagmurlu olunca ona yorum bende romatızmal bı hastalık var onun belırtısıdır belkı dıye ama neye gırsem kalp belırtısı dıye cıkıyo ama kalbımde sıkısma yok sadece gogus cevremde agrı hıssedıyorum.sızce napım yarına kadar beklımmı doktoramı gıdıyım.kararsız kaldım.cok dayaılmaz bı agrı degıl suan ama sol kolumu kullanamıyorum gıbı uyusuk ve agrıyo suan:26::26:
günaydın canım benim valla geçmişi 1 satte okudumgünaydın kızçeler
ben geldim
günaydın şekerimmgünaydın kızlar soğuk bir kış gününden hepinize çay sıcaklığında mutlu sabahlar:)))
günaydın gurbetimmGunaydınnnnnnnn herkes burda sabah sabah ne guzel yaaaNasılsınız kızlarımm
evet canım arada geçtiği oluyordu ama her zamnakinde farklı olarak ben bu ay kasıklarımda acayip batmalar hissettim kuzum yaa, o yüzden bu kadar test yapıyorum her gün... Normalde bi kaç gün geçince pek önemsemezdim ama ama amaaaa :44:
o testlere güvenme zaten balımmbozuk olabiliyorlar kan testinde yarın pozitifi göreceğiz inşşş
günaydın kızlar soğuk bir kış gününden hepinize çay sıcaklığında mutlu sabahlar:)))
Gunaydınnnnnnnn herkes burda sabah sabah ne guzel yaaaNasılsınız kızlarımm
kız allah senin iyiligini versin emi çok güzel olmuş ilanın
canım benimm bende aynı dert var kahve olayı yok amageliyo konuşma sohbet yokk yemegini yiyo sonrada yatıp uyuyo bende bu ayda ümit yokk hem çocuk istiyo hemde çalışmıyo artık istemiyorum kendiliginden olursa bekleyecegim napim artık yumoş günleri felan takip etmiyorum
geçmiş olsun kuzum eger geçmediyse dr git bebegim ihmale gelmez canımkendine dikkat et balım
günaydın canım benim valla geçmişi 1 satte okudumçocuklar başımda kalk anne diolar akşama misafirim gelcek hazırlık yapmam lazım nasılsın kuzum
x
günaydın şekerimmnasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?