Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umarım rabbim herkesin gönlüne göre verir bu ay hepinizden umutluyum hadi bakem çalışmalar başlasın pozitif testler havada uçuşsun:)))

Oh canim sen erkencisin bizde simdi yiyecez kocisimi uyandiracam ama sizlere bi yaziyim dedim , aynen canim kirmizilar geldi ve bitmek uzere... onumuzdeki yeni maclara bakiyoruz opuldunuz canlarim gelirim sonra

inşallah kuzum..şimdi kaçayım evi toplayayım.işim bitince arkadaşım gelene kadar yanınızda olucammm
kolay gelsin tatlımm
bende çıkıyorum işlerimi yapim
aynen dedigin gibi misafirlerim gelene kadar takılırım size
size takılıp hayatımı yaşıyorum
hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçaklın

scorpionsum hayırlısı olsun hakkımızda inşş.. Neyse canlarım ben kaçtıım çook işim var
daha sonraa görüşürüüüzzz inşşş

kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:

Son düzenleme:
canım bu bariz belli yaaa benim arkadaşımınkide böyle olmuştu ayyy bende çok heycanlandım bukez var bence yeni olduğundan da silik çıkmış kanda kesn çıkar hadi şimdiden gözün aydın yaa:))

ben hayal görmüyorum dimiiii
hanı o cuma gecesi yapıp ctesi 2. çizgiyi gördüğüm bu kadar belirgin değildi..bugün çıkmam mümkün değil ama sabah işe giderken biyere girip kan vericemmmmm:26:

ben hayal görmüyorum dimiiii
hanı o cuma gecesi yapıp ctesi 2. çizgiyi gördüğüm bu kadar belirgin değildi..bugün çıkmam mümkün değil ama sabah işe giderken biyere girip kan vericemmmmm:26:

valla hayal değil canm bende gördüm:))

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dualarim kabul olduuuuuuu ayy heyecandan pcyi dusurdummmmm yazdigini okuyuncaaaaa yaa ne olur yarin kanda baktirrr ayyyy heyecandan ne yapacagimi sasirdim babam bana bakiyor...64:

alppin kuzum ben hala inanamıyom yaaaaa.işim olmasa hemen gidip kan vericemmmmmm:26::26:ama misafir bekliyommm..yarın işe giderken kan vericemmm..inşallah tatlımmm inşallah gerçekten hamişimdirr..bende heyecandan napıcamı şaşırdım..evi temizlemeyi bıraktım..eşimde evde yok..o garibim de cuma çıkan tek çizgiyi biliyo..umudu kesti bu ay daa...ama bende hamiş belirtisi yok kuzum yaaaa.meme ucu acıması yoğun akıntı falannnn:26:göğüsler yanlardan acıyo sadece..arada karnım ağrıyo regl olacak gibi..o yüzden kimyasala dönmesinden korkuyorum şu annnnn:26:

habibtemmm sabah ilk idrarinla yaptin dimi...ayyyy cok ama cok sevindimmm...teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmm tekrar yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii...yerim seni yaaa vallahi aglattin beni o kadar mutlu oldumki hic kotu dusunmeee iyi seyler dusunnnn sakin agir falan kaldirmaa ve bu aralar sakin iliski olmasinnnn...

tatlım ilk idrarımla yapamadımm.arkadaşlarda kaldık gece malesefff..ama 12 gibi yaptım..peki bişey olmasa da çıkarmı o ikinci çizgiiiii:26::26::26:
zatennn eşim duysa hamileyimm yanıma yaklaşmazzzzkorkar bişey olucak diyeeee

yarinnnn mutlu haberi ver kendisineee uzaklasssin birazz...biz 1 aydir kardes gibiyizzz

valla hayal değil canm bende gördüm:))

Tebrikler kuzummmgözümüz aydinnn

scorpionsum kesin hamilesin allahim ya1 ocak cücügün geldi iste

bu testin bu sekil cikipta yanilma payi bence sifir....silikti olsa bence ikinci cizgi asla cikmaz

tut mendilden halay cekecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz scoprimmmmmmmmmmm testi silik cikmissssssssssssssssssssssssssss hobaaaaaa aman halimem yandan severimmmmmm candannnnnnnnn seviyorsannn candannnnnnn bosan gel kocandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 64:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…