- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.121
hadi inşş pozitif çıkar kuzumbizleri merakta koyma canım:26:valla çatlıycam yeni haber varmı die aklım hep burda
inşş gelmez kuzumm
Naber kizlar biz kahvaltiyi coktan yaptik kizi yikadim evi supurdum kitap okumaya calisiyorum
Esim 3ten sonra gelecek pazara cikariz herhalde
Ne var ne yok
Gurbetkiz adet olmus galiba
Scorpion noldu oldumu?
Medcezir goremedim nerde yazdigini ama sanirim silik bisiler cikmis ins hamilesindir canim
Herkesler iyidir insallah
kolay gelsin tatlımminşallah kuzum..şimdi kaçayım evi toplayayım.işim bitince arkadaşım gelene kadar yanınızda olucammm
Ayy bana bişey diyin nolurrrEki Görüntüle 603541
canım bu bariz belli yaaa benim arkadaşımınkide böyle olmuştu ayyy bende çok heycanlandım bukez var bence yeni olduğundan da silik çıkmış kanda kesn çıkar hadi şimdiden gözün aydın yaa:))
ben hayal görmüyorum dimiiii
hanı o cuma gecesi yapıp ctesi 2. çizgiyi gördüğüm bu kadar belirgin değildi..bugün çıkmam mümkün değil ama sabah işe giderken biyere girip kan vericemmmmm:26:
valla hayal değil canm bende gördüm:))
alppin kuzum ben hala inanamıyom yaaaaa.işim olmasa hemen gidip kan vericemmmmmm:26::26:ama misafir bekliyommm..yarın işe giderken kan vericemmm..inşallah tatlımmm inşallah gerçekten hamişimdirr..bende heyecandan napıcamı şaşırdım..evi temizlemeyi bıraktım..eşimde evde yok..o garibim de cuma çıkan tek çizgiyi biliyo..umudu kesti bu ay daa...ama bende hamiş belirtisi yok kuzum yaaaa.meme ucu acıması yoğun akıntı falannnn:26:göğüsler yanlardan acıyo sadece..arada karnım ağrıyo regl olacak gibi..o yüzden kimyasala dönmesinden korkuyorum şu annnnn:26:scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dualarim kabul olduuuuuuu ayy heyecandan pcyi dusurdummmmm yazdigini okuyuncaaaaa yaa ne olur yarin kanda baktirrr ayyyy heyecandan ne yapacagimi sasirdim babam bana bakiyor...64:
alppin kuzum ben hala inanamıyom yaaaaa.işim olmasa hemen gidip kan vericemmmmmm:26::26:ama misafir bekliyommm..yarın işe giderken kan vericemmm..inşallah tatlımmm inşallah gerçekten hamişimdirr..bende heyecandan napıcamı şaşırdım..evi temizlemeyi bıraktım..eşimde evde yok..o garibim de cuma çıkan tek çizgiyi biliyo..umudu kesti bu ay daa...ama bende hamiş belirtisi yok kuzum yaaaa.meme ucu acıması yoğun akıntı falannnn:26:göğüsler yanlardan acıyo sadece..arada karnım ağrıyo regl olacak gibi..o yüzden kimyasala dönmesinden korkuyorum şu annnnn:26:
habibtemmm sabah ilk idrarinla yaptin dimi...ayyyy cok ama cok sevindimmm...teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmm tekrar yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii...yerim seni yaaa vallahi aglattin beni o kadar mutlu oldumki hic kotu dusunmeee iyi seyler dusunnnn sakin agir falan kaldirmaa ve bu aralar sakin iliski olmasinnnn...
tatlım ilk idrarımla yapamadımm.arkadaşlarda kaldık gece malesefff..ama 12 gibi yaptım..peki bişey olmasa da çıkarmı o ikinci çizgiiiii:26::26::26:
zatennn eşim duysa hamileyimm yanıma yaklaşmazzzzkorkar bişey olucak diyeeee
kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:
valla hayal değil canm bende gördüm:))
tatlım ilk idrarımla yapamadımm.arkadaşlarda kaldık gece malesefff..ama 12 gibi yaptım..peki bişey olmasa da çıkarmı o ikinci çizgiiiii:26::26::26:
zatennn eşim duysa hamileyimm yanıma yaklaşmazzzzkorkar bişey olucak diyeeee
Tebrikler kuzummmgözümüz aydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?