Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medd tatlımm.sen de benim gibi geç mi yumurtladıydınnn??acaba ondan mı reglimiz gecikiyooo..bebiş yok ta gecikme mi var sadeceee

o testlere güvenme zaten balımmbozuk olabiliyorlar kan testinde yarın pozitifi göreceğiz inşşş

inş kuzum yaaaaaaa

Valla bugün iyiyim kendimi yeni haftaya hazırlıyorum çalışmalara:))

keserimmmmmmm günaydınnn hayırlısı ileee çook güzel haberler vercen inş bu ay

inşş bende ümitle bekliyorum güzel haberlerii bende inanıyorum pozitf çıkıcak

bitanem günaydıınnnn çook sağol yaa, umarım dediğin gibi olurr

Ah ah bende ev toparliyacam ama once kahvalti hazirlamam lazim

Oh oh erkencisiniz canlarim nasilsiniz dunden bu yana..

günaydın gurbetkızııımmmm....erkenden uyandım rüyamın sayesinde, uyandım hemen test yaptıımm negatif çıktıı
ben de daha kahvaltı hazırlıycam akşama misfirim var, tatlı yaptım çorba yaptım meze yaptımmm daha çook işim varrrr

ŞİMDİLİK KAÇTIM BALLARIMM, KAHVALTI HAZIRLIYCAM.. SONRA VAKİT BULDUKÇA DAMLARIM
ÖPTÜÜÜMMMM

kankalardan döndük..biraz yedi içti kaçtı olduk kahvaltı üzerine türk kahvesi..amaa misafirim gelicek 1 saate kadarrr...
hepiniz iyisiniz inşallahhhhh..dün ara ara takipettim siziii
ben aynıyım kuzular hala kırmızıla5r yok..2. gün bugün..ama hamiş belirtisi de yok..o yüzden hala bekliyorummm
bi daha test yapcam bugün..peki testin bi püf oktası varmııı..hani yumoş testındeki gibi yok su içme yok şukadar wcye gitmee?beni bilgilendirin anacımmm çok cahilim bu gebelik testinde bennnn:26::26:

Oh isin cok senin o zaman , bakalim ayarla bilirsem bugun komsuyla beraber olacak felekten gun calacam bugun , insalalh canim yarin tahlili yaptirirsin da kocaman pozitif gorursun .. Insallah

kolay gelsin cANIM benim benimde misafirim gelcek çokk işim var hala burdayım kopamıyorumohh sen negüzel yemeginin yarısını yapmışsın ben duruyorum hala
akşamlarıda gelemiyorum benkimyle atıştık

Son düzenleme:
Naber kizlar biz kahvaltiyi coktan yaptik kizi yikadim evi supurdum kitap okumaya calisiyorum
Esim 3ten sonra gelecek pazara cikariz herhalde
Ne var ne yok
Gurbetkiz adet olmus galiba
Scorpion noldu oldumu?
Medcezir goremedim nerde yazdigini ama sanirim silik bisiler cikmis ins hamilesindir canim
Herkesler iyidir insallah

:26::26üf noktası ne bende bilmiyorum canım :44:bildigim kadarıyla öle su içme felan die bişi yoken iyi sonuç seninde bildigin gibi sabah idrarı

yok tatlım olmadım henüzzz..cuma yaptığım testte ctesi sabahı silik çizgi çıktı ama bi daha test yapmadımm..bugün yine yapıcammm:26::26::26:

medd tatlımm.sen de benim gibi geç mi yumurtladıydınnn??acaba ondan mı reglimiz gecikiyooo..bebiş yok ta gecikme mi var sadeceee

Bu ay 15. gündü kuzumm.. Belki de dediğin gibi ondan kaynaklanıyordur adet sancıların devam ediyo mu senin de... ben de ara ara da olsa devamm ediyo

mşllh her işi bitirmişşbenden tembeli yokkkkahvaltı yaptık ama ev süpürümem lazım akşama hazırlık yapmam lazımm

:26::26üf noktası ne bende bilmiyorum canım :44:bildigim kadarıyla öle su içme felan die bişi yoken iyi sonuç seninde bildigin gibi sabah idrarı

sabah yapamadım arkadaşlardaydık gece çünküüü..valla dayanamazsam 1 saat sonra yapıcam artık ne bilim..barı tek çizgiyse bileyimm..ha geldi ha gelicek diye iki gündür pedle dolaşıyorummm

Bu ay 15. gündü kuzumm.. Belki de dediğin gibi ondan kaynaklanıyordur adet sancıların devam ediyo mu senin de... ben de ara ara da olsa devamm ediyo

benim de 16. dı cnm..hani diyolar ya yumoştan 14 gün sonra adet olunur falan diye bende ona taklıdım..benim 3 gündür ara ara sancılarım devam ediyo..bugün azaldı ama bilmiyom yaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…