- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.041
Ayy kizlarr bi bakayim dedim amma kaynatmisinizz.gecmisi okuyamam vallahaa
Hayalim bence deeee.esim bemden sadece 20 gun buyukkk.ikimizde 80liyiz.vallla haklisin erkekler gec olgunlasiyo.benimki bazen cocuk gibi oluyo.buyutemedim vaala ben 16.5. Senedirrsanirim hiic buyumeyip hasarı bi cocuk olarak kalicakk
kiz yerim seni herseyi hatirliyo
kiskanirim ben kendi gozumden bile sakinirim onu
hahhahah , ben onun hersyeini kiskanirim anasindan bile kiskanirim ama brisey demiyorum yaz dan yaza gordugu icin .
canim sana hayirli geceler... sende cok cok cok cok opuldun
eyyy ask sen nelere kadirsinn
scorpionsum geldireglim geldi deme
esimde beyazlar cikmis ben tanimadan once oyleydi...ama zamanla cogaldi tam istedigim irkekbenden buyuk istemistim beni buyutsun bana dayansin diye benden deli cikti arada cocuk gibi konusuruzz..oynarizz sacma sapan hareketler yapariz aynen cocuk gibi...ama yeri geldimi olgun olur...ortamina gore hareket eder..ama ben kiskaniyorum kendisini...kizlar cok kotu bakiyor sulaniyorlar hattaaa
Kizz aklim sizdee yatmadan bakayim dedimm
Yok anacim gelmedi kirmizilarr.anlamadim ben de bekliyom hala.
Optum hepinizi iyi gecelrrr
yerim seni kiskaniyokiz gurbetkizim psikologlar kiskanmaz kiskanmayi engeller
hahaha psikologlar kiskanmazmiymis anahh ben cok kiskanirim .. ama abartmam yeri geldi mi ..
demek istedigin irkek
habibtem sen niye kiskaniyosun yaw resimde sen cok güzel bi kizsin o seni kiskansinaam araplara birakma irkegini
yaw cünkü kiskanan insanlar onlara gidiyoki kiskanmaktan kurtulmak icin
vallahi bilmem kizlar cok azgin habibtee evli dul bekar bakmiyorlarr ailiyorlar...kendi cok kiskanc zaten tek basima bir yere gitmeme izin vermez..bakanlari dovecekk..ehliyetimi almak icin polis parmak izi alirken o adami dovecem diyor git dedim dov..deli etti beni vallahi
bu soz verdir dogrumu soyluyorum eminde degilim terzi kendi sokugunu dikemezmis hhihihi galiba boyle birseydi
Kizlaaaaarr ben cikiyorummmiyi geceler .. uyku tutmazsa gelirim ben geri
doru söyledinsende baska psikologa gidersin
hemde nasill erkek doktoru yok ne olursa olsun gondermem diyor...ama zamanla gecer...aman ne yapacaksa herkes gidiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?