Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayni yastasiniz hemide sadece 20 gün büyükmüs:13:..yaw ben neden bu kadar büyük bi es buldum kendime

scorpionsum kiz durumunu niye yazmadin

Son düzenleme:
kiskanirim ben kendi gozumden bile sakinirim onu

hahhahah , ben onun hersyeini kiskanirim anasindan bile kiskanirim ama brisey demiyorum yaz dan yaza gordugu icin .

canim sana hayirli geceler... sende cok cok cok cok opuldun

yerim seni kiskaniyokiz gurbetkizim psikologlar kiskanmaz kiskanmayi engeller

esimde beyazlar cikmis ben tanimadan once oyleydi...ama zamanla cogaldi tam istedigim irkek benden buyuk istemistim beni buyutsun bana dayansin diye benden deli cikti arada cocuk gibi konusuruzz..oynarizz sacma sapan hareketler yapariz aynen cocuk gibi...ama yeri geldimi olgun olur...ortamina gore hareket eder..ama ben kiskaniyorum kendisini...kizlar cok kotu bakiyor sulaniyorlar hattaaa

demek istedigin irkek

habibtem sen niye kiskaniyosun yaw resimde sen cok güzel bi kizsin o seni kiskansinaam araplara birakma irkegini

demek istedigin irkek

habibtem sen niye kiskaniyosun yaw resimde sen cok güzel bi kizsin o seni kiskansinaam araplara birakma irkegini

vallahi bilmem kizlar cok azgin habibtee evli dul bekar bakmiyorlarr ailiyorlar...kendi cok kiskanc zaten tek basima bir yere gitmeme izin vermez..bakanlari dovecekk..ehliyetimi almak icin polis parmak izi alirken o adami dovecem diyor git dedim dov..deli etti beni vallahi

abov cok asiri kiskanclik varb

benimkinede bugün bi kadin dogumcu buldum düsüklerle ilgileniyomus ama erkek dedim.... zor ikna ettim nolur bi gidelim dedim beni hemen muayene etmeyecek bi konusalim derdimi anlatim dedim ...simdilik seslenmedi bakalim gidecekmiyiz

Son düzenleme:
hemde nasill erkek doktoru yok ne olursa olsun gondermem diyor...ama zamanla gecer...aman ne yapacaksa herkes gidiyorr

hemde nasill erkek doktoru yok ne olursa olsun gondermem diyor...ama zamanla gecer...aman ne yapacaksa herkes gidiyorr

valla derdime care olursa napim mecbur alismak zorunda kusura bakmasinaslinda bende cok utanirim ama napim bebis icin herseye razi oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…