- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.161
şimdilik kaçayım kızlarrr.misafirim gelcek daha yemek yok ortadaaaaaa
öpim siziii.yarın sabah idrarı tekrarlayıp yazıcam sizeeeeeeee..inşallah doğrudurrrrrrr:26::26::26::26:
anladım bitanem doktoruna göstermene de gerek yok biz bakarız hemen teyzoşuma
yaw bende bu kimyasal olayını hiç anlamadım gitti..
habibtemmm kimyasal demek...bebegin rahme degildee rahim disind bir yere yerlesmesi demek...yani bebek orada kendine yer ararken baska yerde yuvasini kuruyorr..olmuyor dusukle sonuclaniyor...ama ayni hamilelik belirtilerini yasiyorsunnnn canimm...
kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:
Maşallah
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,
Hakkaten hurmalı topik,uğurlu topik
kızlarrr birazdan eşim gelicekkk..ya ben dayanamıycam ona söyliycemmmmm:26::26::26:belki hemen bi yere gidip kan veririz diyorum hemmm:18::18:
testi şık bi kutuya koydum.içine de bişeyler yazıyam..tabi bu heyecanla elim titremezseeeeee..gelince vericem sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
çok mu acele ediyom yaaa ama bilmek onun da hakkı dimiiiii
inşallah canımmm..inşallah test doğrudur Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallahhhh
Maşallah
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,
Hakkaten hurmalı topik,uğurlu topik
tabi hakki söyle scorpionsumyaw kesin hamilesin sen süphede kalman bence sacma
keske bi gitsenizde kan verseniz...hcg ne kadar olmus ögrenirsiniz tabi bizde
kiz bi susdaha tutturmus test yanlismi diyo
yaw digerlerinde siligi bile görmemistin alalallalaaaaaa
hosgeldin nurlum yaw sende ugurlusun öglen gelmezdin bi geldin hamilelik haberini gördün
hurmalarimiz hemide nasi ugurlu
inşallah canımmm..inşallah test doğrudur Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallahhhh
Net yavaş yine.
Sonra tekrar gelmeye çalışırım
Görüşürüz.
kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:
ohh canım benimmm inş bi daha agrımaz gülüm benimgeçti selencelkım kolumun agrısıbenım kocada aynı .bebek konusuna gelınce ben cabalıyorum onun bısey yaptıgı yok.şuan okadar cok bu yenı işi kafasına takmışki olmassa biz birbirimize yeteriz ayğına yatıyor şu kahve olayı olmasaydı kendime döndürebilcek bi güç bulurdum ama geldiğinde konuşma fırsatı yaratmadan yatıyoruz .yada tek konuştuğumuz iş iş iş:26:
:
tatlım benim ben geçmişi okuyana kadar çıktın balımmkimsecikler yok
bende çıkım bare işlerimi halldeimde tekrar gelırım canbonlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?