Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şimdilik kaçayım kızlarrr.misafirim gelcek daha yemek yok ortadaaaaaa
öpim siziii.yarın sabah idrarı tekrarlayıp yazıcam sizeeeeeeee..inşallah doğrudurrrrrrr:26::26::26::26:

anladım bitanem doktoruna göstermene de gerek yok biz bakarız hemen teyzoşuma
yaw bende bu kimyasal olayını hiç anlamadım gitti..

habibtemmm kimyasal demek...bebegin rahme degildee rahim disind bir yere yerlesmesi demek...yani bebek orada kendine yer ararken baska yerde yuvasini kuruyorr..olmuyor dusukle sonuclaniyor...ama ayni hamilelik belirtilerini yasiyorsunnnn canimm...

habibtemmm kimyasal demek...bebegin rahme degildee rahim disind bir yere yerlesmesi demek...yani bebek orada kendine yer ararken baska yerde yuvasini kuruyorr..olmuyor dusukle sonuclaniyor...ama ayni hamilelik belirtilerini yasiyorsunnnn canimm...

yaw benim bildigim kimyasal rahim icinde geziniyo ama bi yere tutunamadan yada tutunduktan sonra kendiliginden siddetli kanla düsüyo..rahim disina yani tüpte yerlesirse dis gebelik oluyo:26::26::26::26:

Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır...dr sitesindede böyle yaziyo.....

Son düzenleme:
kızlarrr birazdan eşim gelicekkk..ya ben dayanamıycam ona söyliycemmmmm:26::26::26:belki hemen bi yere gidip kan veririz diyorum hemmm:18::18:
testi şık bi kutuya koydum.içine de bişeyler yazıyam..tabi bu heyecanla elim titremezseeeeee..gelince vericem sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
çok mu acele ediyom yaaa ama bilmek onun da hakkı dimiiiii

Son düzenleme:

Maşallah
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,

Hakkaten hurmalı topik,uğurlu topik

tabi hakki söyle scorpionsum yaw kesin hamilesin sen süphede kalman bence sacma

keske bi gitsenizde kan verseniz...hcg ne kadar olmus ögrenirsiniz tabi bizde

tabi hakki söyle scorpionsum yaw kesin hamilesin sen süphede kalman bence sacma

keske bi gitsenizde kan verseniz...hcg ne kadar olmus ögrenirsiniz tabi bizde

kiz bi sus daha tutturmus test yanlismi diyo

yaw digerlerinde siligi bile görmemistin alalallalaaaaaa

hayalkırıklığından korkuyom tatlımmm ondannn.neyse ben kaçım de kociş geliyo görmesinnnnnn

hosgeldin nurlum yaw sende ugurlusun öglen gelmezdin bi geldin hamilelik haberini gördün

hurmalarimiz hemide nasi ugurlu

saol hayalcim keşke öyle olsa
topik uğurlu canım topik
Valla herkesten güzel haberler alırız inşallah her girdiğimizde.

Bugün eşim evde biraz daha rahatım ama gel gör ki uyuyor şimdi, bende arada giriyorum ne var ne yok ,yeni haberler var mı diye

Sen nasılsın bu arada keyifler yerindedir umarım.

inşallah canımmm..inşallah test doğrudur Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallahhhh

Bence de hamişsin sen,gerçi Allah bilir tabi ama çizgi de kolay kolay çıkmaz sanki.
Eşine söyle ,hem kan testine götürür diyosun.İnşallah güzel haberler alırsın.
İçin rahatlar hem yarına kadar kendini kemirip durmazsın.

Net yavaş yine.
Sonra tekrar gelmeye çalışırım
Görüşürüz.

canımmm valla okuyunca heyecandan deliye döndümm canım sıkkındı moralim düzeldi hadi inşş canımm son kez kan da ver bakalım ne olcak sabahı zor ederim artık
ohh canım benimmm inş bi daha agrımaz gülüm beniminş biran önce düzelir canım çok zor onlar öle yapınca insan sinir oluyo bende öle konuşmadan hemencik yatıyo bıraktım artık üzerine gitmiycem yoruldum
kimsecikler yok
bende çıkım bare işlerimi halldeimde tekrar gelırım canbonlarım
tatlım benim ben geçmişi okuyana kadar çıktın balımmbenimde misafir sonurum var onları bekliyorum şimdi hazırlıklarımı yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…