Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende bi arkadaşa oturmaya gitmiştim şimdi geldim onunda 1.5 yaşında bi oğlu var çok şeker sürekli dua ettm benimde olsun diye:))

bende bi arkadaşa oturmaya gitmiştim şimdi geldim onunda 1.5 yaşında bi oğlu var çok şeker sürekli dua ettm benimde olsun diye:))
inş canımm rabbim isteyen herkese versin banada akşam misafir gelecek onunda 5 aylık oglu var
insan öle görünce çıldırıyorabbim hayırlısı ile kavuştursun cümlemize

:26::26:neden acaba öle oldu geçmiş olsun canımbende canım misafirim gelecek çıkıcam şimdi pilavım kaldı onuda yapi,m damlarlar şimdi

Neden boyle oldum bilmiyorum cok kotu sancim var, agri kesici attim atmiyacam dedim duramadim ama gecmedi hala .. sen canim misafirlerine bak ve yemegine ...

Neden boyle oldum bilmiyorum cok kotu sancim var, agri kesici attim atmiyacam dedim duramadim ama gecmedi hala .. sen canim misafirlerine bak ve yemegine ...
bende bugün tuhaf bi sıkıntı var moralim bozuk yerdemi geizorum göktemi bilemedim niçin sıkıldıgımıda bulamıyorum patlıycam ama

Selam
Bizde bi cay ciis fasli gectik dagilduk
Kiz cizgi film izler baba soru hazirlar bende kitap okuyorum bi saat sonra nanaz kilip kizi yatiracagim sonra esimle film izleyecegiz
Telden yazmak cok sıkıcı yaa

Selam
Bizde bi cay ciis fasli gectik dagilduk
Kiz cizgi film izler baba soru hazirlar bende kitap okuyorum bi saat sonra nanaz kilip kizi yatiracagim sonra esimle film izleyecegiz
Telden yazmak cok sıkıcı yaa

hoşgeldin suedam
oh iyi yapmısınız kuzum benim
nasılsın

hoşgeldin suedam
oh iyi yapmısınız kuzum benim
nasılsın
ıyıyım gulum sen nasılsın
ya hıc denk gelemıyoruz
ne var ne yok noldu senın kıstcıkler son durumun neydı ben hıc takıp edemedım senı
ılac kullanıyormusun korunuyormusun nedır durum??
mıllete cevap yazıyon hıc kendını anlatmıyon sankı oyle bı ustunden gecıyon ancak.

canbonları benim canım çok sıkkın
dün dışarı işini bugüne ertelemiştik sözde..ama bugünde sanırım iptal oldu.
sabahtan beri okadar heveslendim bütün işlerimi yaptım akşam dışarı çıkıcaz diye ama yine çıkmıyoruz.
demin eve geldi yarın ben sana para veririm kendin gez istediğini al dedi.işleri varmış.konuşmaya mecalim bile yok oyuzden bıraz yatım ben kusuruma bakmayın nolur.
öpüyorum herkesi

iyi olmaya çalışıyorum suedamçok şükür...
kistçikler en son duruyodu bu ay kendi isteğimle ilacı bıraktım korunmuyorumda soğan suyu içiyorum
anlatcak şuan bişeyim yok diye kuzum .başta böyle bi koca olursa ondan başka ne anlatım işte

ay bu duyguyu cok ıyı bılıyorum okadar cok yasıyorumkı
erkeler anlamıyor ama
ama soylemeyıncede anlamıyorlar bence soylemelısın anlasın senın buna uzuldugunu

sıkma canını bosver kendın cık bı bakkala gıt kendıne cıkolata al yuru gel tekrar o bıle acıyor ınsanı

ben boyle bısey olunca kendımı marketle kandırıyorum
canım benım

off aman ya bu erkekler nıye boyle
yada bız degısıp bazı seylerı kabullenıp gormeyecegız ve beklemeyecegız

suedam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...

ben cıkım arabada beklıyo gece zehır olmadan
öpüyorum hepınızı sızı sevıyorum be ıyıkı hayatımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…