Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

[B hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende yasakhaylimin elini tut haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..lorkeee lorkeee lorkeee hanimey lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :^4:[/B]

scorpionsum kesin hamilesin allahim ya1 ocak cücügün geldi iste

bu testin bu sekil cikipta yanilma payi bence sifir....silikti olsa bence ikinci cizgi asla cikmaz

cuma günküyle ikisine öylece bakıyom şimdiiiiiiii
cama da bi kumru geldi benle konuşuypo sanki deli kuşşşşş..ben kendi kendimle konuşuyom daaaaaa
bir an acaba poşetten yanlış test mi aldım LH testimi dedim içim ürperdiiiiii
çok şükür HCG testiymişşşşş

geçti selencelkım kolumun agrısıbenım kocada aynı .bebek konusuna gelınce ben cabalıyorum onun bısey yaptıgı yok.şuan okadar cok bu yenı işi kafasına takmışki olmassa biz birbirimize yeteriz ayğına yatıyorşu kahve olayı olmasaydı kendime döndürebilcek bi güç bulurdum ama geldiğinde konuşma fırsatı yaratmadan yatıyoruz .yada tek konuştuğumuz iş iş iş:26:
:

tut mendilden halay cekecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz scoprimmmmmmmmmmm testi silik cikmissssssssssssssssssssssssssss hobaaaaaa aman halimem yandan severimmmmmm candannnnnnnnn seviyorsannn candannnnnnn bosan gel kocandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 64:

deli kızzzzzzz
sana halay yasakkkkkkkknereye kalkıyon iki canınlaaaaaaaa.sen otur hele köşendeeeee.oturduğun yerden oynaaaaa
ayyy bu sevinç kursağımızda kalmaz inşallahhhhhhhhh:18::18::18::18::18:

kuzum beni testin silik çıkmış.medd cezırımde sende kan testınden önce başka markalarda deniyin bi.bu testler ovu testının ıcınden cıkınlarmı hanı netten aldıklarınız:26:benim kiler hemen bozuldu habuki tarıhlerı vardı daha guvenmedım ben onlara.ama inşallah sizinkiler dogrudur allahım nolur iki hamişimiz birden çıksın aynı anda hayırlı haberlerını alalım

aşkitom benim ağlama nolur.genelde hamış olunca ikinci çizgi hafif silik çıkıyoama net olmadan seni umutlandırmak istemiyorum biliyorum nasıl yıkılabılıcegınıbiraz daha sabret kuzum benim inşallah hamılesındır:16

tut mendilden halay cekecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz scoprimmmmmmmmmmm testi silik cikmissssssssssssssssssssssssssss hobaaaaaa aman halimem yandan severimmmmmm candannnnnnnnn seviyorsannn candannnnnnn bosan gel kocandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 64:

yettim gayri habbitee

anammmmmmmm:26::26::26:bozulduğunu nasıl anladınnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:
ya başka test var evde onu da mı yapsam şimdiiiiiiii

ayy öylemi ya:26::26::26::26::26::26::26::26:

anammmmmmmm:26::26::26:bozulduğunu nasıl anladınnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:
ya başka test var evde onu da mı yapsam şimdiiiiiiii

kuzum ovu testı yaptım dogru gosterıyo
ama gebelık testı yaptım 3 defa
baktım hıc cızgı cıkmadı yanı test gecersız sayılıyo dırek.ama sende cızgı var. bıtanem .benımkınde hıc gostermıyodu
evde baska marka varsa onu dene sabah ıdrarınla

[B hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende yasakhaylimin elini tut haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..lorkeee lorkeee lorkeee hanimey lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :^4:[/B]

sen bı otur yerıne alaala teyzosuma bışey olcak biz çekeriz kaçak canbonumla

hayalotum iyiy oldu

bu kocan iicin

çok duygulandım tatlım beklemiyordum böle bi sonuççç:44::44::44:
biliyom hayalotum o yüzden tedirginim zatennnn..sabah yunus emrede tahlil yaptırsammı acaba..orası nasılll?senin doktorun vardı sanırım ordaaa..en yakını orasıı..bi kaç gün sonra da sağlıkocağında yaptırırım tekrar diyorum sonuç pozitif çıkarsaaaaaa:18::18:

yaptır kuzum çok iyi bi hastane.orda selma hanıma gidiyorum ben güler yüzlü iyi bi bayan
en son yaptırdıgımda 32 tldıydı.senın bıde ozel sıgortanda vardı sanırım.bi yaptır canbonum.
bende cok heyecanlandım bıtanem ınsallah cıkar gelır teyzosum ama uzulmek yıkılmak yok sonuc ne olursa olsundualarım senınle bıtanem benım

evde freely diye bi marka var.sabah kalkınca onu deneyeyim kuzummmm ..

var kuzum..28 tl dediler sanırım beta için..normal hcg 1 hafta geçerse bakılıyormuş..zaten doktora girmiycemm.sonuca göre kendi doktoruma giderim..ama selma hanım hep aklımda..Allah korusun o taraftayken bi sorun yaşarsam hemen ona giderim karşıya geçene kadarrr

yok kuzum üzülmiycem sözzzz..sadece kimyasal olucak korkusu var içimde okadar...
o geçen günkü kuruluk bitti.şimdi ıslaklık başladı ..hafif akıntı şeklinde ama kıvamı biraz katı..hiçç anlamıom ki bu işler dennnnn

Son düzenleme:

anladım bitanem doktoruna göstermene de gerek yok biz bakarız hemen teyzoşuma
yaw bende bu kimyasal olayını hiç anlamadım gitti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…