Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Regl ler geciksin kirmizilar gelmesin insallahhhhhhhhhhhhhhhhh Gobusler bebislerle dolsun insallahhhhhhhhhhhhhhhh Ohhhhhhhhh

lorii ısmın cok hosss bılıomusun ben kocam gulsun dıyeee lori lorii lorriiiiiii lorii dıye sarkı soylerımm heppp cok komık oluooo

canim anestezi altinda cektireceksen hic korkma...

bende histereskopi yaptirdim.uyandim hic bisi hissetmedim.ama ben bayiltilmistim.....

anestezi düşünmüyorum.bu ay maddi gücüm buna yetmez maalesef.indirimle 200 tl ye ancak anlaştık.anestezi istersem üstüne 150 daha ekliyorlar.eee maaşada çok var daha.
aşılamada hiç acı hissetmemiştim belki bundada fazla hissetmem.ooooffffff bilemiyorum.yaşayıp göreceğim herhalde

Hosgeldin canimm.. Tembellik yapmada oku saka yapiyorum tatlim nasilsin ??
profilden takip ettm sakız patlatıp durmuşunuz napcanız başka
korkma cok acı vermiyo ben cektirdim zaten 5 dkdan uzun sürmüyo ben hiç ses cıkarmayınca bayıldım zannetmişler iyiyim dedim

bak galiba yanlis hatirlamiyosam umtsmyy diye arkadasimizda senin dedigin gib cektirmisti, hic aci cekmedigini söylemisti...

Son düzenleme:
profilden takip ettm sakız patlatıp durmuşunuz napcanız başka

korkma cok acı vermiyo ben cektirdim zaten 5 dkdan uzun sürmüyo ben hiç ses cıkarmayınca bayıldım zannetmişler iyiyim dedim

umarım bende hissetmem.zaten öyle merak ediyorum ki vazgeçmem mümkün değil.doktoruma da güveniyorum allahın izniyle bunun da altından kalkarız evvelallah

Bak o taktigi bende uyguluyorum salla salla salla titreeet
cok komık yaa
kızım işve cilve bol sende
hayır bide adama dansözlük yapıyo çarpışmaya gelince yok

he kankaa yaa kocada aynısı dıyooo bende ınsaaaanıımmm napııımmm dıyee ısyanlardaaa hep sarılsakk noluuuurrr :26::26: bı bebek yapalım yeterrr sonraa hep sarılalımm

umarım bende hissetmem.zaten öyle merak ediyorum ki vazgeçmem mümkün değil.doktoruma da güveniyorum allahın izniyle bunun da altından kalkarız evvelallah
ya tabiki acıyo ama dayanılmıycak bi ağrı değil millet normal doğum yapıyo bizimki devede kulak
kiz su melek adami sorma nasil merak ediyorum....

ee napim yap artik sende ona bi melek.......
melek kocam bekleyelim bebişim diyo(bana hep bebişim der kıskanmayın emi) dinlen sen diyo sana bişey olmasın diyo bende yaz başına kadar beklycem galiba yada tatile gideriz tatilde yaparız bebeğimizi inş bilemiyorum melek kocamla konuşmadık tam olarak

mrb bayanlarr testımın sonucu aldmm ve negatiffff çokkk üzgünümmmmmmmmmm ((((((((((((

Slm arkadaşlar. Perşembe gunü bat tarihim.bugun akıntım başladı.kasık ve bel agrım zaten vardı bugün arttı.göğuslerm tas gibi resmen.cok hassas birde.hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…