- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.681
Regl ler geciksin kirmizilar gelmesin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhGobusler bebislerle dolsun insallahhhhhhhhhhhhhhhh Ohhhhhhhhh
geldim benKizlar neredesiniz yaa ???????
lorii ısmın cok hosss bılıomusun ben kocam gulsun dıyeee lori lorii lorriiiiiii lorii dıye sarkı soylerımm heppp cok komık oluooo
geldim ben
yne geçmişi okumadım
ama zannetmeyin hiç okuyomuyorum sonra arkamdan söyliyceksiniz habrerim olmıycak
bnde kocam gülsün diye aslan kükremesi yapıyorumlorii ısmın cok hosss bılıomusun ben kocam gulsun dıyeee lori lorii lorriiiiiii lorii dıye sarkı soylerımm heppp cok komık oluooo
canim anestezi altinda cektireceksen hic korkma...
bende histereskopi yaptirdim.uyandim hic bisi hissetmedim.ama ben bayiltilmistim.....
geldim ben
yne geçmişi okumadım
ama zannetmeyin hiç okuyomuyorum sonra arkamdan söyliyceksiniz habrerim olmıycak
profilden takip ettm sakız patlatıp durmuşunuz napcanız başkaHosgeldin canimm.. Tembellik yapmada okusaka yapiyorum tatlim nasilsin ??
korkma cok acı vermiyo ben cektirdim zaten 5 dkdan uzun sürmüyo ben hiç ses cıkarmayınca bayıldım zannetmişler iyiyim dedimanestezi düşünmüyorum.bu ay maddi gücüm buna yetmez maalesef.indirimle 200 tl ye ancak anlaştık.anestezi istersem üstüne 150 daha ekliyorlar.eee maaşada çok var daha.
aşılamada hiç acı hissetmemiştim belki bundada fazla hissetmem.ooooffffff bilemiyorum.yaşayıp göreceğim herhalde
bnde kocam gülsün diye aslan kükremesi yapıyorum
galiba şebek olduk kocalara
o kocaya takarsam allah taş yapar beni ayol adam melekkiz bide güler yüzlü gel alla alla
bu sinir ne yine melek kocanami taktin....
anestezi düşünmüyorum.bu ay maddi gücüm buna yetmez maalesef.indirimle 200 tl ye ancak anlaştık.anestezi istersem üstüne 150 daha ekliyorlar.eee maaşada çok var daha.
aşılamada hiç acı hissetmemiştim belki bundada fazla hissetmem.ooooffffff bilemiyorum.yaşayıp göreceğim herhalde
panterr ol sen kankaa bırde eskı dansozlerr sadecec sag kalcalarını sallar ya bende onu yapıommm :84:
bak galiba yanlis hatirlamiyosam umtsmyy diye arkadasimizda senin dedigin gib cektirmisti, hic aci cekmedigini söylemisti...
kızım işve cilve bol sendepanterr ol sen kankaa bırde eskı dansozlerr sadecec sag kalcalarını sallar ya bende onu yapıommm :84:
o kocaya takarsam allah taş yapar beni ayol adam melek
bide adamı baba yapaydım daha ne isterim
profilden takip ettm sakız patlatıp durmuşunuz napcanız başka
korkma cok acı vermiyo ben cektirdim zaten 5 dkdan uzun sürmüyo ben hiç ses cıkarmayınca bayıldım zannetmişler iyiyim dedim
cok komık yaaBak o taktigi bende uyguluyorum salla salla salla titreeet
kızım işve cilve bol sende
hayır bide adama dansözlük yapıyo çarpışmaya gelince yok
ya tabiki acıyo ama dayanılmıycak bi ağrı değil millet normal doğum yapıyo bizimki devede kulakumarım bende hissetmem.zaten öyle merak ediyorum ki vazgeçmem mümkün değil.doktoruma da güveniyorum allahın izniyle bunun da altından kalkarız evvelallah
melek kocam bekleyelim bebişim diyo(bana hep bebişim der kıskanmayın emikiz su melek adami sorma nasil merak ediyorum....
ee napim yap artik sende ona bi melek.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?