- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.721
doktora gıttım işde ultrason da baktı tertemiz dedi yani kist falan bbısey yokmus adet olmam iiçin hap verdi tarlusal onu içmeye basladm bugun bakcaz artık
kıyamam zaten en fazla ısırırım ozaman çok kızıyokiz sus kötülemeye yine basladin melek adami alla alla
dur öldürme elini kana bulama
doktora gıttım işde ultrason da baktı tertemiz dedi yani kist falan bbısey yokmus adet olmam iiçin hap verdi tarlusal onu içmeye basladm bugun bakcaz artık
Kizlar 1 saat sonra gelicem beni bekleyin anacim fazlada satasmayin
Kizlar 1 saat sonra gelicem beni bekleyin anacim fazlada satasmayin
banamı dedi bunlar :26::26:loorim hic ben öyle seyler yaparmiyim ?yapanlara söyle
banamı dedi bunlar :26::26:
kavgacı çirkef karı oldum çıktım iyimi ben sataşmam kimseyekiz ne düsünüyon kara kara...
olabilirde olmayabilirde....
kavgacı çirkef karı oldum çıktım iyimi ben sataşmam kimseye
kuruntumu yaptım acep :26::26:kiz peki sen niye üstüne alindin alla allabide bu yetmezmis gibi tarifte yapmissin
kiz peki sen niye üstüne alindin alla allabide bu yetmezmis gibi tarifte yapmissin
kuruntumu yaptım acep :26::26:
loori birbirinize sataşmayın demiş bizde konuyu açıyoruznoldukıı cnmm ben mevzuyu anlamadımm 272 sayfa acılmıyor bendee:26::26:
ayy evet adam çileden çıkıyo böyle yapıncayaptin tabimelek kocanada böyle yapiyon demi?
ADAMIN HIC SUCU YOK:melek gibi adama sen kuruntu yapiyon...
loori birbirinize sataşmayın demiş bizde konuyu açıyoruz
yaptin tabimelek kocanada böyle yapiyon demi?
ADAMIN HIC SUCU YOK:melek gibi adama sen kuruntu yapiyon...
ayy evet adam çileden çıkıyo böyle yapınca
ama kankama bi sor bakım kocammı daha melek benmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?