Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibteler nasilsinizzzzz babamla oturmusuzz sohbet ediyoruzzz sizleride unutmadimmmm yaniii

hocammmmmmmmm canimin ici buldum seniyaw niye eskisi gibi gelmiyon biliyorum canin SIKKIN AMA gelmeni istiyorumbirbirimizi görerek moral buluyoruz cünkü

hocanın kendine hayrı yok, sizlere nasıl olsun :85:
nebilim canım sıkkın diye eskisi gibi de gelesim yok..bu canımın sıkkınlığından içim sıkışıyo smdi :85:
doğru diyosun birbirimiz görerek moral buluyoruz da..bazen de birseylere kafayı takıyorum buradaki, girmesem daha iyi diyorum..
smdi bide keyfim yokken, küçücük birseyden dolayı, hiç olmadık birinin de canını sıkarım..o yüzden gelemiyorum ..
hani en son bi günü burada çok konusup gülmüstük ya herseye, o günümüzü hatırlıyorum da.. ne kadar mutlu olabiliyomus insan..
ama simdi şu halimi düsününce, hersey o kadar karısık geliyor ki bana..sanki hersey tersine gidiyor ..
hani gözünün içine baktıkça geri gider ya birsey.. aynı o hesap...
nolcak bu halim... ya birseylere umut bağlıyarak yapmaya çalısıyoruz... onda da daha geriye gidiyor birseyyler yaaa Allahımm yarabbimm....
sanki giderek durum kötüye gidiyo gibi , sanki bi çıkmazdayım, ne yapsam olmuyor :85::85::85:

Son düzenleme:
yetim gayri gurbetkizimiyiym napim yalnizim evde benimki anasigile gittibende disarida gezmeye gidemedim cok soguk evde pinekliyorum

Sende gitseydin gaynanaya bende evdeyim canim bugun komsuya gidecektim gitmedim kasik agrim var adetim 4 cu gun yarin son nedne agriyor bilmiyorum hic olmazdim boyle .. tv bakarim ben bilmem esim bilire bakarim esimle .

yaw bak yerim seni:125::125::125::125::125:ilk cümlenle güldürdün beni sen ne tatlisin böyle

hocammmm bitanem umudum unuturmuyum o günleri inslalah yine olacak buna eminim......bizimde oluyo öyle dönemimiz benimde oldu halende oluyo ama buraya gelip sizleri görünce 1 satliginede olsa moral buluyorum.....umuudm valla simdiki halimizi düsünürsek hepimiz kafayi yeriz ..derine dalmamaliyiz dalarsak boguluruz valla...sen kimseyi kirmazsin ancak gülümsetirsin bu yüzden buraya gelmelisin

Sende gitseydin gaynanaya bende evdeyim canim bugun komsuya gidecektim gitmedim kasik agrim var adetim 4 cu gun yarin son nedne agriyor bilmiyorum hic olmazdim boyle .. tv bakarim ben bilmem esim bilire bakarim esimle .

ne onu görmekmi kiz sen beni katil mi edecen bu genc yasta

o yarismaya bende bakiyombelki zor sökülüyo bu ay reglin gurbetim takma kafana agri kesici ne al

Son düzenleme:

hiç iyi değilim yasağımm , boğazım düğümleniyo

yasağımdan önce ben vardım, son sayfada yazıyodum ama, beni görmedin kimse yok mu derken

Canim gordum senii, kusura bakma ben senin sonra gittin sandim , bati tarihini yukledikten sonra... nasilsin iyimiisin?

ne onu görmekmi kiz sen beni katil mi edecen bu genc yasta

o yarismaya bende bakiyombelki zor sökülüyo bu ay reglin gurbetim takma kafana agri kesici ne al

hahaha niye katil olacan gii 3 gundur ust uste kaynanamla konusuyorum. hahaha yarisma sacma ama bakiyorum esime diyom bir gun bizde katilalim .. bilmiyorum zor mi sokuluor artik gecen ay kisa surmustu ya belki ondan olabilir tahminim var

yaw nasi olmumminyonda bisey elimde kalir diye korkuyorumya aslinda cok güzel bi yarismasu reglinden bi kurtulda hayirlisiyla sogan suyuna basla

kiz ne konusuyosun gaynananlatelefonda en son 5 yil önce 5 dk bi görüsmemiz oldu yani tartismamiz baskada olmadibize oda yetti galiba canimiz bi dahada istemedi....

hahaha ayy kiz hic gulesim yoktu .. insallah basliyacam sogan suyunada cumartesi gunu baslasam ne olur , cuma oglen sinavim var erken cikacam . birsey olur mu ki cumartesi baslasam ..

Walla gaynanamla herseyi konusuruz koyden oglanin biri kiz kacirmis haberleri bana duyurur bende merakli merakli dinlerim hahaha sukur biz iyiz aramiz anne kiz gibiyiz nazar degmesin vuruyum dur bir yerlere cadiligi varda bana sokmuyor hahahaha

ooooo cumartesi baslarsan daha iyiy olur.regl bittikten sonra 7 .güne kadar zamanin var baslamak icin ...ama yeterki ondan sonra hic aksatmadan devam etmen....desene kaynana ayakli gasteciaman siz iyi gecinin biz böyle gelmis böyle giderizseni sokacagi zamanda gerekeni yap

tamam cumartesi basliyorum insallah duzenli .. haha yok kiz dun ben aradim sunun oglu kiz kacirmis koyde bi ogren gel demin esim aradi kizima ver diyor ogrendimg eldim diyor .. dugun filan yapmiyacaklarmis ama 100 gram mihir yazilmis diyor hahahah bende dalgasina demistim .. sokmaya kalksin bir kac kere denemeleri olduda beceremedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…