Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw meddcezirim nolduki :44::44::44::44::44::44:gelsede bi durumunu bildirse.....scorpionsumda 2 gün sonra testini bi tekrar ettirsin inslalah dahada yükselirde iyice bi seviniriz

gercekten senin demenlemi giti biseyler arastirdikaynanan cok komikmis yaw gurbetim

kadin perisan olmus sana haber verecem diyemihiride ögrenmis ya helal olsun

yaw meddcezirim nolduki :44::44::44::44::44::44:gelsede bi durumunu bildirse.....scorpionsumda 2 gün sonra testini bi tekrar ettirsin inslalah dahada yükselirde iyice bi seviniriz

yaaa evet nerde ki o ... merak ettim bende ,, gelsede iyi haber alsak .. scorpionsum dedin bak geldi oda kalbi temizmis ..

gercekten senin demenlemi giti biseyler arastirdikaynanan cok komikmis yaw gurbetim

kadin perisan olmus sana haber verecem diyemihiride ögrenmis ya helal olsun

Hahaha gitmis ogrenmis gelmis , benim kendi babam mihir yazdirmadi o neymis oyle dedi .. yazdirmadi gerek duymadik bizde aynen gitmis sormus gelmis gaynanam ....

Hahaha gitmis ogrenmis gelmis , benim kendi babam mihir yazdirmadi o neymis oyle dedi .. yazdirmadi gerek duymadik bizde aynen gitmis sormus gelmis gaynanam ....

yaw bu mihri bende daha bi kac ay önce ögrendim bende bilmiyodum bizde yazdirmadik..tv bi hocadan ögrendim..alalal neler varmista bizim haberimiz yokmus dedim

hani nerde ben göremedim gurbetim

yaw bu mihri bende daha bi kac ay önce ögrendim bende bilmiyodum bizde yazdirmadik..tv bi hocadan ögrendim..alalal neler varmista bizim haberimiz yokmus dedim

Geldi gitti canim kk cok mu kasiyor bana mi oyle geliyor:44::44::44::44: hhahaha biz biliyordukta babam sevmez oyle seyler zaten altinlar benim geri alacak degiller yaa

kizlar benim netim cok yavas yawsizinkidemi öyle yoksa sadece bendemi sorun var

canımmm yumoş günü saymazsam bugün 13. günümmüşşş parmaklarımlan saydımmm..31 aralık akşamı yumoştum kesin..1 ocaktan saydım şimdi...yumoştan sonra geçen gün diyo çünküüü..ama yine de bi bekliycem bennnnnn tedirgin oldummm...

scorpionsum 2 gün sonra ayni yerde tekrar ettir canim benim hizla yükselirse sorun yok bitanem.inslaahta öyle olur.sen kalbini ferah tutdedigin gibiyse sonuc kötü degil

.testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm.önce ne olduğunu anlamadı.:26::26::26::26::26::26:.içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....

notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh

Geldi gitti canim kk cok mu kasiyor bana mi oyle geliyor:44::44::44::44: hhahaha biz biliyordukta babam sevmez oyle seyler zaten altinlar benim geri alacak degiller yaa

alamazlar tabi altinlari onlar bizimyaw bu kk beni cildirtti bi yere 10 dk giriyorum

benmide öyle ya... kaldırıp atacam bu pc yi, zaten hiç iyi değilimmm sayfa döne döne benim basım döndü ama halen dönüyo, iki saat de bi sayfa normaüle geliyo

Net degil canim KK de sorun var galiba

hosgeldin canim .. Esine ne soyledin gidip kan tahlili yapmak icin

gözün aydın scorpim.. Rabbim tamamına erdirsin insaAllah bu sevincini

Hehe kiz icimi mi okudun ben yazmisin sende yazmisin , ay sevindim canim insallah sevincleriniz bosa cikmiyacak gor bakk ne zamandir bebek istiyordunuz siz cnaim

ben geldim canlarımm hala gelmedi kırmızılar, yarın test yaptırcam sabaha kadar kırmızılar gelmezse tabiii
yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scorpionsum hamiş mii elerim titriyo heyecandannnn nolur biri bana hemen anlatsııınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…