Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hamis insallah canim ve sende insallah hamilesin gor bak

Canim benim cok seker yaaaa gözun aydin olsun insallah Rabbim kucagina almayida nasip ederrrrr

medcezirim hsg balım sende..
hadi insaAllah Rabbim tamamına erdirsin bu sevinçlerinizi

kuzum bunu özelde yaptırdım..iki gün sonra devlette yaptırıcam..bi de orada bakayımmmm:26::26::26:

tamam orda yaptir ozaamn...degerleri farkli oluyo demislerdide ondan ayni yerde yaptir dedim scorpionsum..ama olsun zaten yüksek cikarsa sorun yok

Kizlarrrrrrrrrrrr ben geldim ama hemen gidecegimmmmmm bugun yumurtlama testini yaptim iiside cok koyu ciktiii is zamani yanii sizleri merak ettigim icin geldim Medd-cezirim insallah sende guzel haberi verirsin dualrim seninle hepiniziiiiii öpuyorummm dua edin benim icinde tutsun benimde melegimmmmm

gözün aydın scorpim.. Rabbim tamamına erdirsin insaAllah bu sevincini
aminnn umudummm daha .çok yeni anlaşılannnn..bakalım inşallahhhh tamamına erer...darısı tüm arkadaşlarımın başınaaa..ama kimse darılmasın önceliğim hep sensin canımmm
Net degil canim KK de sorun var galiba

hosgeldin canim .. Esine ne soyledin gidip kan tahlili yapmak icin
sürprizi yapınca zaten oturamadı kiii koşturdu beni tahlileeee
Hehe kiz icimi mi okudun ben yazmisin sende yazmisin , ay sevindim canim insallah sevincleriniz bosa cikmiyacak gor bakk ne zamandir bebek istiyordunuz siz cnaim
inşallah canımmm..bu 6. deneme ayımızdı canımmm..evliliğimiz de 6 yıla yaklaştı

meddd kuzummmm beta hcg 20 çıktııııı...yaa ama tedirginimm sanırım düşük bi değer..hadi kuzum sende yaptır yarın...kesin sende de çıkacakkk..

insallah sevinciniz devam edecek scorpionsum

Hamis insallah canim ve sende insallah hamilesin gor bak

ayy inşallaaah bitanem inşşşşş, habire wc ye gidiyorum kırmızılar geldi gibi oluyo ama bişi yook

medcezirim hsg balım sende..
hadi insaAllah Rabbim tamamına erdirsin bu sevinçlerinizi

hoşbulduk balımmmmmmmmm, nasılsın canımın içiiiii
ben de henüz bişe ok ama amin kuzuuummm Rabbim hepimize yaşatsın o sevinci hayırlısı ile tabiiii..

hosgeldin canim , gec vakit gelrisen buralardayim , hadi sana iyi calismalar... hayalimmm demisti ki koyu cizgi gordun mu 24 saat sonra calisma yapin diye ama siz bilrisiniz cnaim .

oy ne guzel bir duygu insallah bizde tatadiriz..en yakin zamanda o zaman sizin icin 6 ugurlu sayi

tamam orda yaptir ozaamn...degerleri farkli oluyo demislerdide ondan ayni yerde yaptir dedim scorpionsum..ama olsun zaten yüksek cikarsa sorun yok

olmadı yine özele giderim cnmm..nasılsa sağlıkocağına gitcem ya ondan yaptırayım dedim bendee..heryerin değişiyormuymuş öleee

meddd kuzummmm beta hcg 20 çıktııııı...yaa ama tedirginimm sanırım düşük bi değer..hadi kuzum sende yaptır yarın...kesin sende de çıkacakkk..

ayyyyyyyyy inş kuzum yaaaa
akşamdan beri adet öncesi sancılarımdan dolayı her an adet olcakmışım gibi geliyo banaaa.. senin de öyleydi ama di mi bitanem, hala devam ediyo mu sancıların:26:

canlarım ben yatıyorummm.tabi nasıl uyuyacaksammmmm
cevapsız bıraktığım arkadaşlarım olduysa afoola..aceleyle yazdım çünkü..hepinizi çook seviyorumm..çok teşekkür ederim canlarımmmm..inşallah hepimiz için herşeyyy çoook güzelll olacakkkkk

umuuuduuummm kuzuummmm neyin var, geçmişe dönüp okumaya çalışcam ama nolur o avatarını değiştir bitanemmm

kos kiz calis alallaalal bize laf yetistirme

Beni cevapsız koyma noluurrr adet öncesi ağrıların devam ediyo mu yoksa kesildi mii, bide akıntın ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…