- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.261
ben geldim canlarımm hala gelmedi kırmızılar, yarın test yaptırcam sabaha kadar kırmızılar gelmezse tabiii
yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scorpionsum hamiş mii elerim titriyo heyecandannnn nolur biri bana hemen anlatsııınnnnnnn
.testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm.önce ne olduğunu anlamadı.:26::26::26::26::26::26:.içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....
notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh
ben geldim canlarımm hala gelmedi kırmızılar, yarın test yaptırcam sabaha kadar kırmızılar gelmezse tabiii
yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scorpionsum hamiş mii elerim titriyo heyecandannnn nolur biri bana hemen anlatsııınnnnnnn
kuzum bunu özelde yaptırdım..iki gün sonra devlette yaptırıcam..bi de orada bakayımmmm:26::26::26:
aminnn umudummm daha .çok yeni anlaşılannnn..bakalım inşallahhhh tamamına erer...darısı tüm arkadaşlarımın başınaaa..ama kimse darılmasın önceliğim hep sensin canımmmgözün aydın scorpim.. Rabbim tamamına erdirsin insaAllah bu sevincini
sürprizi yapınca zaten oturamadı kiii koşturdu beni tahlileeeeNet degil canim KK de sorun var galiba
hosgeldin canim .. Esine ne soyledin gidip kan tahlili yapmak icin
inşallah canımmm..bu 6. deneme ayımızdı canımmm..evliliğimiz de 6 yıla yaklaştıHehe kiz icimi mi okudun ben yazmisin sende yazmisin , ay sevindim canim insallah sevincleriniz bosa cikmiyacak gor bakkne zamandir bebek istiyordunuz siz cnaim
.testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm.önce ne olduğunu anlamadı.:26::26::26::26::26::26:.içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....
notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh
Hamis insallah canim ve sende insallah hamilesin gor bak
medcezirim hsg balım sende..
hadi insaAllah Rabbim tamamına erdirsin bu sevinçlerinizi
Canim benim cok seker yaaaa gözun aydin olsun insallah Rabbim kucagina almayida nasip ederrrrr
Kizlarrrrrrrrrrrr ben geldim ama hemen gidecegimmmmmm bugun yumurtlama testini yaptim iiside cok koyu ciktiiiis zamani yanii sizleri merak ettigim icin geldim Medd-cezirim insallah sende guzel haberi verirsin dualrim seninle hepiniziiiiii öpuyorummm dua edin benim icinde tutsun benimde melegimmmmm
aminnn umudummm daha .çok yeni anlaşılannnn..bakalım inşallahhhh tamamına erer...darısı tüm arkadaşlarımın başınaaa..ama kimse darılmasın önceliğim hep sensin canımmm
sürprizi yapınca zaten oturamadı kiii koşturdu beni tahlileeee
inşallah canımmm..bu 6. deneme ayımızdı canımmm..evliliğimiz de 6 yıla yaklaştı
meddd kuzummmm beta hcg 20 çıktııııı...yaa ama tedirginimm sanırım düşük bi değer..hadi kuzum sende yaptır yarın...kesin sende de çıkacakkk..
tamam orda yaptir ozaamn...degerleri farkli oluyo demislerdide ondan ayni yerde yaptir dedim scorpionsum..ama olsun zaten yüksek cikarsa sorun yok
meddd kuzummmm beta hcg 20 çıktııııı...yaa ama tedirginimm sanırım düşük bi değer..hadi kuzum sende yaptır yarın...kesin sende de çıkacakkk..
olmadı yine özele giderim cnmm..nasılsa sağlıkocağına gitcem ya ondan yaptırayım dedim bendee..heryerin değişiyormuymuş öleee
aminnn umudummm daha .çok yeni anlaşılannnn..bakalım inşallahhhh tamamına erer...darısı tüm arkadaşlarımın başınaaa..ama kimse darılmasın önceliğim hep sensin canımmm
ayy inşallaaah bitanem inşşşşş, habire wc ye gidiyorum kırmızılar geldi gibi oluyo ama bişi yook
Kizlarrrrrrrrrrrr ben geldim ama hemen gidecegimmmmmm bugun yumurtlama testini yaptim iiside cok koyu ciktiiiis zamani yanii sizleri merak ettigim icin geldim Medd-cezirim insallah sende guzel haberi verirsin dualrim seninle hepiniziiiiii öpuyorummm dua edin benim icinde tutsun benimde melegimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?