Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyyyyyyy inş kuzum yaaaa
akşamdan beri adet öncesi sancılarımdan dolayı her an adet olcakmışım gibi geliyo banaaa.. senin de öyleydi ama di mi bitanem, hala devam ediyo mu sancıların:26:

evet cnmm..arada böle kasıklarıma bi sancı giriyo geçiyo..ve bi akıntı var yavaştan başladııı:26:

artık böylee

gözümün yaşını esim görmeden bi sileyim

benim çıkmam lazım kuzularım, hayırlı geceler sizlere..

Bitanem neden canının sıkkın olduğu zamanlarda uzaklaşmayı tercih ediyosun yapma bitanem.. Ozaman burdaki arkadaşlığımızın ne anlamı kalıyo kii....

yaw bu kk bu aksam cekilmeyecek bu ne böyle bi sayfaya 5 dk ancak girebiliyorum...iyisimi ben cikim cildirmadan

iyi geceler habibteler.....inslalah yeni gün yeni umutlar yeni sevincler getirsin hepinize..allaaha emanet olun ..ammada uzun veda konusmasi yaptim

evettt şekerimm yerimde duramıyorum haberi aldığımdan beriiiiiii
: hadii yasakhayaliiimmmmm kim tutar biziiiiiiiiiiii ::

yaw tam cikacam halayi görünce geri dönüyom dur bende durum tekrardan

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

benimde çoook yavaş bugünn, az önce deli oldum yaaa

yaw tam cikacam halayi görünce geri dönüyom dur bende durum tekrardan
QUOTE]

kuzuummm işin varsa çık seennn ben halaya devamm, bu enerjiyle senin yerine dee çekerim merak etmeeee
:

ben de çıkıyorum canlarıııımmm
herkeseee iyi geceler Tatlıııı rüyallaaarrr... kırmızılar gelirsee sabah haber veririm, gelmezse zaten uyandıktan sonra dışarı çıkarız kan veririz sonra okulaaaaa...
Ancak akşam dönünce haber verebilirim canlarımmm... ama adet öncesi ağrım ara ara artıyo yaaa, her an gelebilir kırmızılarrr
inşşşşşşşşşşşşşşş scorpionsumun ardından ben deee yarın güzel haberlerle dönerimmm
sizi çook seviyorummmm

aminnn cannım. Sen yarın güzel haberle gel kurabiyen benden. Bende yarın okula kurabiye götürcem öğretmen arkadaşlara sözpm vardı:)

Dogrusun canim bakalim yaa hakkimizda hayirlisi olsun artik bu seferlik böyle olsun diger ayada 24 satten sonrasini deneriz tabiiiii hamis olmazsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…