Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

artık böylee

gözümün yaşını esim görmeden bi sileyim

benim çıkmam lazım kuzularım, hayırlı geceler sizlere..

Umudummm canim hocamm ne olduu ya inan icime isledii ne olur uzulmeee ... herseyin en iyisini hakediyorsun ve Rabbimde sana birgun herseyin mukafatini verecekkkkk ne olur aglamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dogrusun canim bakalim yaa hakkimizda hayirlisi olsun artik bu seferlik böyle olsun diger ayada 24 satten sonrasini deneriz tabiiiii hamis olmazsammm

İnsallah Hamış kalırsın canım benim

Dediğin gibi kimseler yok bende yatakdayim yatacakm bi bakiyim dedim seni gördüm selam vermeden çıkamadım :)

İnsallah Hamış kalırsın canım benim

Dediğin gibi kimseler yok bende yatakdayim yatacakm bi bakiyim dedim seni gördüm selam vermeden çıkamadım :)

Allahim razi olsun canim benimmmmm insallah hepimizzz hamis kalirizzzz hepimizzzz ... Gurbetim ya ben tam okuyamadimda Umuduma ne olmuss haberin varmi cok uzuldum ya okuyuncaa

uykusuuz bi gece gecirdim.simdi de acaba gerckten hamismiyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum:-(
En iyisi ben yarin yin medicalde tahlil yaptirayim d kesin sonuc ciksin.bid e doktorumu arayayim.benim icin yapilan kutl.amalara cook tesekkurederimm hepinizi ayri ayri cook seviyorum.insallah kutlamalarinizi bosa cikartmam..bebisim benimledir insallah.simdi sirayla once medcezirimin sonra sirasiyla bati gelen tum kizcelerim hamis haberleriyle şenlenelim insallahhh..opuyorum sizii

merhaba kızlar nasılsınız....

coook uzun zaman oldu girmeyeli daha dogrusu
giremedim. bir sürü sey oldu say say bitmez ama şimdi sükür oglumda bende hepimiz iyiyiz:))) gecmişi tabiiki maalesef okuyamıorum 1000 sayfalardan bahsediyor4 roman eder:) sizde ne var ne yok var mı yeni haberler.. biriniz özet gecin bana nolur:))

günaydın hg canım geçmişi okumaya kalkarsan çıkmazsın canım içinden
valla şimdilik med_zecirim ve 8scorpnmden güzel haberler bekliyoruzkan testi yaptıracaklardı benim bildigim bu kadar

canım süprizine bayıldım çok güzel olmuş inş degerlerin yükselir ,
bebişin seninledir kuzum

CANIM GÜZEL HABERLErini sabırsızlıkla bekliyorumm gelmedigine göre kırmızlar gelmemiş
akşam verirsin müjdeli haberini

kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...
canım benimm degrin çok güzel ben başka topikte birinin hcg sini gördümm 18.64 çıkmışş şimdi hamileebugün gene baktımm 3 kat yükselmişş o kişininki hadi kuzm inşş bebişin seninleeeyupppiiiii:124::124::124::124::118::118::118::119::119::119:darısııı tümmm bekleyenlerrrreeeeeeee

gecmis olsun sanada umudum hocambende bilmiyorum simdiden bicok hastaligimiz var..benim kahrolasica kan hastaligim gizli varisim., sinüzitim varda var ileriki yasimi düsünemiyorum..esimede diyorum ben bu kanla uzun yasamam diye
töbe yarabbim ya nerden açılmış bu konular yineallah korusun

gaymaklı gonzalezim bizim ailede kalp sıkıntısı yaşayan yok henüz:26:sanırım stresten oldu öyle.ama uyuyunca geçti farkettım dun gecede sinirlendim ağladım yıne başladı anırım dedıgın gıbı stres ten kaynaklandı benımkı:26:rabbım kımseye cozumu bulunmayacak hastalıklar vermesın.
bitanem benim çok özlyorum ben seni kızçelerde üzülme nolur sene benim gibi bişeye takıldınmı süreklınıverıyosun:26:hayat işte umudum evde tek başına oturarara geçermi sıkıntıbizlerle geçer ne güzel gülüyoduk sende varken sende gülüyosun hem bizlerle oluncaherşey rabbimden umudum ben biliyorum rabbim gönlümüzden geçenleri zamanları geldiğinde nasip etcek inşallah

allahım yarabbım rabbım kucagına almayı nasıp etsın scorpıonsum

bıtanem goremedım ben senı ya nasılda özlemişim bende iş yoğunluğundan gelemıyosun sanmıştım .inşallah kotu bişey yoktur

Ben geldim ama ne yazı ki iyi haberlerim yok, BU AY DA OLMADI!!!
Kırmızılar gelmediği için gidip kan testi verdim ama NEGATİF!!!
Gözyaşlarımı tutamıyorum, boğazım düğüm düğüm
Okula gitmek zorundayım. Bu moralle nasıl geçecek günüm bilmiyorum...
Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…