- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.801
alaala nıye canın sıkılıyokı canbonum :26::26:bişeymi oldu.olsun bazen oyle seyler ınsanın beynını bosaltıyolar bıseylerle ugrasmak bazen ıyıdır ruhsal acıdan
Aman esime uyuz oldummm:44::44::44::44: gel bugun yaramazlik yapalim diyor , iyi tamam dedimtek istedigim sakal trasi olmasi , biz birlikte olduktan sonra oluyor uyuz oluyomm , biliyorum sacma birsey ama ben rahat edemiyorum iste
benimki biliyo da gidip traşını oluyooooAman esime uyuz oldummm:44::44::44::44: gel bugun yaramazlik yapalim diyor , iyi tamam dedimtek istedigim sakal trasi olmasi , biz birlikte olduktan sonra oluyor uyuz oluyomm , biliyorum sacma birsey ama ben rahat edemiyorum iste
oy kuzum benım bunamı takıldın sen.adam dusa gırerken onuda halledıyım dıyodur kendı acısından bakınca:26:sende haklısın senın ıcın yapmasını ıstıyosun.:26:ama olsun bıtanem bıdahakı calısmanızda yapmıcak sakal trasıbıde ordan bak konuya yada iddalı bı oyun oynayı senın kazanabılıcegın sen bu sartı koy bak nasıl tıpış tıpış banyoda alıcak soluğu
benimki biliyo da gidip traşını oluyoooo
ama ben hamişsem artık pek traş olmasa da olurrrrr
ne yapiyorsunuzzz hatunlarr biz cubuk kraker yiyoruzzz sizde yermisinizzzzsarmalari tek tek yiyordur simdi yasakhayalimmmm :84::84::84::84:
ayy afiyet olsun kuzularımaaaaaaameyve yiycez bizde tatlım bide süy içimm..varsa bebiş beslemem lazımmmm
yarasinnnn pitircigimaaaaa...habibte tabiki hamilesinn..gec dollenme olabilirr o yuzden degerin dusukturr...allahim hayirlisini versin dayisinin gulu geliyor cok sukur...sende minigini kalp atislatrini duyarsin insallah
inşallah kuzumm..önce kese sonra bebiş sonra pıtpıt falan da filann inşallahhhh
allaha sigin canimmm her zaman pozitif ol bebegin seninleee merak etmeee..allahin izniyle hepsini yasayacaksinn aglayacaksinnn onu gorunce,..
ne olsun. Idare ediyoruz iste..
Bugün bide doğum günüm ... Ama hersey aynı yine , günlerim bombos geçiyo .. :85:
thb83 selam canim naber?
Selam canim iyilik senden ne haber ? öyle bakiniyrodum sana cok guldum sakal mevzisunaaa
gurbet kizzzz demek sakal trasi olmadannnn calisma yaramazlik yok haaaaaaaa alemsin sen yaaa yerim seni ben zaten acimm
hahahha ne olsun bildigin gibi canim uyuz oluyorum sakalarina , birde irsi bunlarda ailede ertesi gun uzuyor birde cok sik yuzume batiyor yaabenim yuzum hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?