Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alaala nıye canın sıkılıyokı canbonum :26::26:bişeymi oldu.olsun bazen oyle seyler ınsanın beynını bosaltıyolar bıseylerle ugrasmak bazen ıyıdır ruhsal acıdan

Aman esime uyuz oldummm:44::44::44::44: gel bugun yaramazlik yapalim diyor , iyi tamam dedim tek istedigim sakal trasi olmasi , biz birlikte olduktan sonra oluyor uyuz oluyomm , biliyorum sacma birsey ama ben rahat edemiyorum iste

Aman esime uyuz oldummm:44::44::44::44: gel bugun yaramazlik yapalim diyor , iyi tamam dedim tek istedigim sakal trasi olmasi , biz birlikte olduktan sonra oluyor uyuz oluyomm , biliyorum sacma birsey ama ben rahat edemiyorum iste

oy kuzum benım bunamı takıldın sen.adam dusa gırerken onuda halledıyım dıyodur kendı acısından bakınca:26:sende haklısın senın ıcın yapmasını ıstıyosun.:26:ama olsun bıtanem bıdahakı calısmanızda yapmıcak sakal trasıbıde ordan bak konuyayada iddalı bı oyun oynayı senın kazanabılıcegın sen bu sartı koy bak nasıl tıpış tıpış banyoda alıcak soluğu

benimki biliyo da gidip traşını oluyoooo
ama ben hamişsem artık pek traş olmasa da olurrrrr

yaa yapsin benim icin o yapmazsa benim kide inat yok canim herzaman boyle yapiyor uyuz ediyor beni .. haha ne oyunu olabilir ki ..

ne yapiyorsunuzzz hatunlarr biz cubuk kraker yiyoruzzz sizde yermisinizzzz sarmalari tek tek yiyordur simdi yasakhayalimmmm :84::84::84::84:

canbonlarım eşim geldı yemek hazırlıycam cok yorgun yarın gorusuruz artık opuyorum hepınızıtatlı ruyalar

ayy afiyet olsun kuzularımaaaaaaameyve yiycez bizde tatlım bide süy içimm..varsa bebiş beslemem lazımmmm

yarasinnnn pitircigimaaaaa...habibte tabiki hamilesinn..gec dollenme olabilirr o yuzden degerin dusukturr...allahim hayirlisini versin dayisinin gulu geliyor cok sukur...sende minigini kalp atislatrini duyarsin insallah

yarasinnnn pitircigimaaaaa...habibte tabiki hamilesinn..gec dollenme olabilirr o yuzden degerin dusukturr...allahim hayirlisini versin dayisinin gulu geliyor cok sukur...sende minigini kalp atislatrini duyarsin insallah

inşallah kuzumm..önce kese sonra bebiş sonra pıtpıt falan da filann inşallahhhh

gurbet kizzzz demek sakal trasi olmadannnn calisma yaramazlik yok haaaaaaaa alemsin sen yaaa yerim seni ben zaten acimm

hahahha ne olsun bildigin gibi canim uyuz oluyorum sakalarina , birde irsi bunlarda ailede ertesi gun uzuyor birde cok sik yuzume batiyor yaa benim yuzum hassas

sende benim gibisin ne zaman sakali batsa hemen alerji oluyorum orasi kipkirmizi oluyor bende tras olmasini istiyorum ama o ne zaman cani isterse o zaman oluyor hos degisen bisey olmuyor hemen cikiyor ne yapalimm idare edecegiz artikkk

Gurbetim yumurtlama testindeki sonuc son 48 saat icin geceri oluyor degilmi? neden sordun dersen bugun yine yaptim test ve yine belirgin cift cizgi ciktiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…