- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.841
medcezirimmmmmmmmmmm habibtem hoisgeldinnn nasilsinnn canim benimmm..
facebook bı acıyorum arkadaslarımın hepsı ya hamıleık ya dogum habererı ıle dolu ınadına hersey reklamlar ole hep bebeklı ısyerıdne ole muhabeet donup dolasıp ona gelıyor ole yanı bozugum ben yazraken bıle agıyorum
Ayin 3 `unde gelmisti canim bugun 13.gun 11. gunden itibaren gayet net iki cizgi cikiyor
tesekkurler canim sukur iyiyizz bende Gurbetime sormustum bir soru ama gitmis galiba ama sen geldin belki sende cevaplarsinnn canim ben 3 gundur yumurtlama testini yapiyorum ve 3 gundurde gayet net iki cizgi cikiyorrrr olabilirmi böyle biseyy
kusura bakma canim ansizin ciktim kociz sakal trasi olunca hemen dusa girdim ciktim biboy abdesti almam gerekiyordu, adetim dun sondu da... canim medcezir cevap vermis ama 3 gunde sure bilir diye biliyorum bende .. hayirlisi canim insallah bu sefer olacak..
Ne kusuru canim sagolsun medd-cezirim cevap verdii .... hem böyle daha guzel iste abdestli cevap verdin banainsallah Rabbim nasip eder ve bizlerde seviniriz canimmmm
şimdi gördüm bebeğim k. bakmaaavalla kırmızılarımı bekliyorum bebeğim ama inatla gelmiyolar yaa beklersin gelmez, beklemezsin gelir.. olursa da canın sıkılır olmazsa daa BU KIRMIZILAR BAŞA BELAAA
Insallah canim , Birde yakin olsaydik ne guzel olurdu gelip giderdik, birde hamile hamile gezerdik ne guzel olur duhayalotum gibi hayallere daldim .
hayirli geceler habibtelerim
facebook bı acıyorum arkadaslarımın hepsı ya hamıleık ya dogum habererı ıle dolu ınadına hersey reklamlar ole hep bebeklı ısyerıdne ole muhabeet donup dolasıp ona gelıyor ole yanı bozugum ben yazraken bıle agıyorum
Canimin iciii sen daha önce adette gecikme yasiyormuydunnn ve yine söyluyorummm umudunu kaybetmeee kirmizilar gelmedigine göre insallah hamilesinnn dua ettttt bol boll haftaya carsamba Mevlid Kandili Rabbim bu guzel gunlerin hurmetine dualarimizi kabul eder insallahhhhh uzulme ne olurrrr
Insallah canim yaaaa insallah bu ay tam 1 senem doldu insallah Rabbim yuzumuze bakarrr ve bebisimizi bize gönderirrrrr Rabbim kimsenin kucagini evini evlatsiz birakmasinnnn gitgide dahad koyuyor insanaaaa
Valla canim bizde ayni durumdayiz bizdede hersey normal ama olmuyor 1 senedirr bizler ne yapmaliyizzz daha fazla bilemiyorummm takdir Rabbimin beklemekten baska caremiz yokkkkkk malesefffff
Seni cok iyi anliyorumm canim benim bir arkadasim var herzaman benim yanimda cocuklarini cagiriyor onlara sariliyor öpuyor ve bana devamli onlarin yaptigi seyleri anlatiyorr aglama diyecegim ama biliyorum elinde degilll cunku icin doluuu ama yinede kendini yipratma canimmmmm unutmaki bunu yasayan tek sen degilsin bak burda hepimizzzz Rabbimin verecegi mucizeyi bekleyenlerizz ve butun kalbimle inaniyorumki olacakkkkk hepimiz o guzel duyguyu tadacagizzzzzz
kusura bakma canim ansizin ciktim kociz sakal trasi olunca hemen dusa girdim ciktim biboy abdesti almam gerekiyordu, adetim dun sondu da... canim medcezir cevap vermis ama 3 gunde sure bilir diye biliyorum bende .. hayirlisi canim insallah bu sefer olacak..
Keskeeeee öyle olsaydi biliyormusun ayni seyi bende dusundum keske yakin olsaydik dedim ne guzel birbirimize destek olurduk , birlikte gezerdik diyee ama nasip bilemyizki belki birgun yollarimiz kesisir biz unv. icin buyuk ihtimalle Stockholme tasinacagiz yani biraz daha yaklasmis olacagizz ... ne guzel söylemissin hamile hamile gezerdik diyeee insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oda olur canim benim insallahhhhhhhh
daha gelmemismeddcezirim okullar ne zaman kapaniyo:44::44::44::44:
Sanada hayirli geceler yasagim hosgeldin nasilsinnnnn
Çook iyi anlıyorum kuzuummm, face.e giresim gelmiyo inan bana.. Onu da geç ya çevredekiler.. heryerde aynı muhabbeett '' eee daha neyi beliyorsunuz??''..
karşılarına geçip ''ya size nee yaa nerden biliyosunuz beklediğimizi, olmuyo napalım'' diye çığlık atasım geliyo...
sabretcez kuzummm doğru zaman geldiğinde olacak inşş :)
bitanem ortalama 28 günde adet olurum ben bazen 25- 27 bile olur ama uzuuun süredir bu kadar gecikmemişti, demek haftaya mevlid kandilii.. RABBİM DULARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EDER İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Canım aslında bol bol şükretmeliyiz kii bizde de eşlerimizde bi sağlık sorunu yok.. tek sorun sabırsız olmamız, Rabbim zamanı gelince zaten gönderiyor meleklerimizi... bize düşen o zmana kadar tevekkül edip beklemek ama ne yazık ki yapamıyoruz.. her ay stres hayal kırıklıkları veee acaba hiiç olmayacak mı korkusu ele geçiriyor bizi.. kırmızıları gördükten sonra tüm umutlar yeniden yeşeriyo.... sonra ardı arkası gelmeyen çalışmalar
uzmanlar ve tecrübeliler o işi yaparken çocuğu düşünmeyin rahat olun olur diyorlar... belinin altında yastıkla, ayakların bedeninden yukarıdayken nasıl rahat olunur kii ya da bebek düşüncesinden beyin nasıl soyutlanabilir kiolmuyo arkadaş, ben yapamıyorum yapabilenleri de yürekten alkışloyorum
hoşgeldin şekerimmm, demek çalışmalar için ilk hazırlıklar başladı, hadi hayırlısı kuzuuummm
Aynen canim yaa..
canim ben birazdan geliyorum az islerim var
hoşgeldin bebeğimm, yok gelmedi kırmızılarr.. beklemedeyim hala:44:
sen nasılsın kuzumm, okullar 25 ocakta kapanıyo kuzuumm neden kii
hosbullduk thb 'em:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iste simdi dahada iyiy oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?