- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.861
kızlar hadı hayırısı ben ova burcuyum ocak 2012 burc yorumlarıa bakıodum sıdmı kovalar ocak aynda cocuk mujdesı dıyor hatta 2012 genel burctata ole varmı kova burcu
Birini tanimanin mutlulugunu anlatamam yasagimmmmmmm seni nasilda damardan yakaliyorummmmmmm canimsin yaaaaaaa yarasin yasagimaaaaaaaa bunlarin hepsi sana bebis olarak gelecekkkkkk biliyorsun degilmiiiiiiiiiiiii
kızlar hadı hayırısı ben ova burcuyum ocak 2012 burc yorumlarıa bakıodum sıdmı kovalar ocak aynda cocuk mujdesı dıyor hatta 2012 genel burctata ole varmı kova burcu
yaw bi kapansinda sende rahatla diye sordum su soguklarda
meddcezirim yaw senin reglin benim kafami karistirdi iyice:44::44::44:..öglenden beri seni düsünüyom
normalde demi 13 .günde yumurtluyosun üstüne 14 koyarsak 27.günde batin gelmeliydi..senin yarin 32.günün acaba sen bilmeden gecte yumurtlaya olabilirmisin diye düsünmeye basladimyumurtlaman gectikten sonra calismalar devam ettimi. mesala 18 yada 20 günde
doru seni yedikce belki kanimda düzelir sifa olur
valla öyle be kuzummm, bi kapansa da rahatlasam hiiç fena olmucak
bitanem benim de aklıma takılıyo yaa,biz her ay yumurtlama bitse de ne olue ne olmaz diye devam ediyoruz son ana kadar... ama bu ay kasıklarımda batmalar olunca en son 22.gün öalıştık sonra bıraktık bellki bebiş vardır diye... ovu testine göre 16. gün yumurtladım bebişim, belkide onda n gelmiyodur halaa.. ama geçmiş aylarda da 16. gün yumurtladığım olmuştu bu kadar gecikmemişti kuzummmm:44::44: bakalım hayırlısııı
Insallah canim benim sifa olsun sana hic merak etme bak gör Rabbim sana bunlari sana ilac niyetine yedirtyorrrrrr
alalal noldu yaw ben gelince niye konusmuyosunuzbenden kaciyomusunuz cok konusuyorum diye
mededcezirim konustu16.gün olsa bile en gec 30.günde gelmeliydi:44::44::44:bayada calismisiniz bi bekle bakalim canim benim insalalh bu gecikme hayirli bi seyin belirtisidir cünkü bazi kadinlar iki kez bile yumurtluyo
diyosun yanibol bol yemeliyim ozaman simdiden kendimi iyi beslemeliyim
alalal noldu yaw ben gelince niye konusmuyosunuzbenden kaciyomusunuz cok konusuyorum diye
Biz her ay öyleyiz kuzumm belkide yanlış yapıyoruzdur.. adetim bitince başlıyoruz adet olana kadar gün aşırı devammama tutturamıyoruz işte bi türlü, ya peki biz çalışırken tuttu diyelim, farkında olmadığımız için çalışmaya devam edersek bi zararı olur mu sence.. ya da ondan dolayı olmuyo olabilir mii:26:
Tamam canim sen isine bakkkkkolay gelsinnnnnnnnnn
kuzum bi taraftan da ödev hazırlıyorum bıcırlarıma ondan seri yazamadım k. bakma şekerimmm
geldim canim geriii., napiyorsunuz bakalim???
ben varim az isim vardi hallettim geldimnapiyorsun tatlim
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu gidisle yasagimin besizi olacakkkkkkkkk sen bol bol yeeeeeeeeeeeeeeee
geldim canim geriii., napiyorsunuz bakalim???
ben varim az isim vardi hallettim geldimnapiyorsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?