Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pufpufum inanirmisin bilmiyorum ama benim facem yokkkkkk:84::84::84::84::84:

anaaaaaaaa nasıl olmaz kızzz...
artık uzaydan bile açıyolar face hatta bi ark sırf aramızda olmak için açtı face heheheh

Ben bu grup işlerinde birşeyi merak ediyorum pufpuff
Mesela ben bir yorum yazdım haber bandında arkadaşlarım görebiliyor mu bunu ?

normalde görünür cnm..
ama gizlersen ayarlardan,görünmez..
mesela bu bahsettiğim grubu gizli kurduk..
üyeler dışında diğer ark listen dahil kimse bişey göremiyo..hatta öyle bi grup olduğunu bile bilemiyo

bi seneye kadar calisiyodum yogun hic vaktim yoktu ilgimide cekmiyodu sonrada esimle inatlasma oldu acmadim bendeben uzayli bile degilim demekki marsli olabilirim

Son düzenleme:
Anam sen daha kucuksunnnnnnnn Allahim guzel ömur versin insallahhhhhh

aaay çok mersi..amin..
ama topu topu 4 yaş büyüksün benden,yaşlı görme kendini yahu..

dedim yaa,hepimiz çıtırız :13:

thb em senindemi yokbenimde

Yok canimmmm benimde esim sagolsun aslina bakarsan laf aramizda benimde hic ilgim olmadi ama etraftan arkadaslarrrr acsana dedi bende esime dedim oda hayir olmazzzzzz dediiiiii bende sanki cok istiyormusum gibi esime trip attim oda istiyorsan ac dedi bende yok kalsinnnnnnn dedim acmadimmmmm

trip atmak için bizlere her yol mübahtır

Mrb kızlar benimde bu ay 9.denemem inş bu ay hamîleyimdir bende

inşallah

ıyı geceler kızlar uyumadınızmı hala

yatsam iyi olcak ama çıkasım yok

kızlar sogan suyunu bıerakmak zorunda kaldım cunku mıdeme cok agrı yaptı otekı aya bıraktım onu ve bugun netten verdıgım macun sıparısı geldı bal ,polen, arı sutu ,propolıs ve gınseng karısımı esımle kullanıyoruz ınsallh ıse yarar ılk kasıgımı aldıktan 2o dakıka sonra ınanılmaz bır rahatlık duydum beynıumde cok guzel bısı

kizlar buda bizim hurmali listemiz..görün diye öne getirdim..insalalh sizede ikiz bebekler gelicek

hayalotum nasilim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…