Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pufpufum suan nasi uyku durumun

yavaştan geliyo köşeden sağdan soldan..
kafama vurcak yakındır
ben zaten sabah akşam buradayım,sık sık karşılaşıcaz heheheh o bakımdan artık müsade istiyorum ben..
ayrıca sohbet için,muhabbet ve sıcaklığınız için çooooooooook mersi..
sevdim hepinizi

teskür teskür
yaw asil zoru biz yapiyoz tatli uykumuzdan vazgecip topik icin calisip cabaliyozgündüzü herkes yapar önemli olan gececi olmakbi iste calisinca bile gece isinde daha cok para var alla alla

ıyı geceler canım allah rahatlık versin

ama bak yine gel bu topige seni hic unutmayacam kontrol edecembizde seni cok sevdiksende cok sicaksin ve tatlisin iyiki tanidik:13:

simdi iyi geceler rabbime emanet ol

Son düzenleme:
teskür teskür
yaw asil zoru biz yapiyoz tatli uykumuzdan vazgecip topik icin calisip cabaliyozgündüzü herkes yapar önemli olan gececi olmakbi iste calisinca bile gece isinde daha cok para var alla alla

Kessinlikle katiliyorummmm biz bazen geceden sonra gunduz bile calisiyoruzzzz daha ne olsunnnn zammi istesek ne yasagimmmmm

am bak yine gel bu topige seni hic unutmayacam kontrol edecem

simdi iyi geceler rabbime emanet ol

gelirim gelirim.. gelmem miiiii gözden kaçırırsam tut çek kolumdan sen..
iyi geceler,iyi uykular kk'daşlarım
güzel haberlerle dolu günlere uyanmak dileğiyle...
sevgiyle muck muck yaptım sizi

28ocak hoşbuldum bu arada.bat 28 Ocak.uff bi türlü kalamıyorum yaa ne zormuş hamile kalmak.bi de 10 ay öncesinden herkese duyurdum bebk istiyoruz diye.ne rezillik herkes soruyor .yok mu bişi???ıyyy gıcık oluyorum herkese

bılırım o rezıl olmaları ama evlendın dıyede hemen bebek olacak dıye de bır kaıde yok ki canım ,ılklerde bu durum ınsanı bıraz gerıyor ama ogrenıyorsun zamanla hamıle kalsanda agızları durmuyor yınede ,bız hep dıyoruz ıstemıyoruz ama gelde bır bıze sor

28ocak hoşbuldum bu arada.bat 28 Ocak.uff bi türlü kalamıyorum yaa ne zormuş hamile kalmak.bi de 10 ay öncesinden herkese duyurdum bebk istiyoruz diye.ne rezillik herkes soruyor .yok mu bişi???ıyyy gıcık oluyorum herkese

yaw bu millet hic susmaz bizimde basimizda varvalla soranlara geri vazgectik deyin ben öyle diyorum yoksa bas edemezsiniz

Kessinlikle katiliyorummmm biz bazen geceden sonra gunduz bile calisiyoruzzzz daha ne olsunnnn zammi istesek ne yasagimmmmm

yaw aslinda zam isterimde meddcezirime kiyamiyorumonun gibi güzel kalpli bi patronu nerden bulacagiz

Allah rahatlik versin canim ne demek efendimmmmmm karsilikli guzel sohbet ettik ve stres attik daha ne olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…