- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.061
hadi hep beraber çıkalım bence.. herkesin uykusu geliyo
thb em dur kizbirlikte cikariz birazdan [/QU
Tamam tatlimm o zaman sen benide supurgene ativerrrrr yoksa donarim bu havadaaaaaaaaaaaaaaa
sonra sen uzulursunnnnnnnnnn
(ne vicda yaptim ya)
pufpufum suan nasi uyku durumun
Takdire sayannnn calisman var canim benimmmmm gercketen cok caliskansinnnnnn hakkini inkar edemeyizzzzz iyiki varsinnnnn evet hayalotummm suan ruyalar aleminde ohhhhhh misil misil uyuyorrr birde ben cok gelmiyorum diye söyleniyor bak sabah aksam burdaydimmmmmmmmm ( arada kendimide nasil SIKISTIRDIM AMA)
hosgeldin canim beniminsalalh hamilesindir
yavaştan geliyo köşeden sağdan soldan..
kafama vurcak yakındır
ben zaten sabah akşam buradayım,sık sık karşılaşıcaz heheheho bakımdan artık müsade istiyorum ben..
ayrıca sohbet için,muhabbet ve sıcaklığınız için çooooooooook mersi..
sevdim hepinizi
kız accık dur ne o kacar gıbı
kafama vurcak yakındır
ben zaten sabah akşam buradayım,sık sık karşılaşıcaz heheheho bakımdan artık müsade istiyorum ben..
sevdim hepinizi
teskür teskür
yaw asil zoru biz yapiyoz tatli uykumuzdan vazgecip topik icin calisip cabaliyozgündüzü herkes yapar önemli olan gececi olmak bi iste calisinca bile gece isinde daha cok para var alla alla
am bak yine gel bu topige seni hic unutmayacam kontrol edecem
simdi iyi gecelerrabbime emanet ol
28ocak hoşbuldum bu arada.bat 28 Ocak.uff bi türlü kalamıyorum yaa ne zormuş hamile kalmak.bi de 10 ay öncesinden herkese duyurdum bebk istiyoruz diye.ne rezillik herkes soruyor .yok mu bişi???ıyyy gıcık oluyorum herkese
28ocak hoşbuldum bu arada.bat 28 Ocak.uff bi türlü kalamıyorum yaa ne zormuş hamile kalmak.bi de 10 ay öncesinden herkese duyurdum bebk istiyoruz diye.ne rezillik herkes soruyor .yok mu bişi???ıyyy gıcık oluyorum herkese
Kessinlikle katiliyorummmm biz bazen geceden sonra gunduz bile calisiyoruzzzz daha ne olsunnnn zammi istesek ne yasagimmmmm
yaw bu millet hic susmaz bizimde basimizda varvalla soranlara geri vazgectik deyin ben öyle diyorum yoksa bas edemezsiniz
kafama vurcak yakındır
sevdim hepinizi
thb em dur kizbirlikte cikariz birazdan [/QU
Tamam tatlimm o zaman sen benide supurgene ativerrrrr yoksa donarim bu havadaaaaaaaaaaaaaaa
sonra sen uzulursunnnnnnnnnn
(ne vicda yaptim ya)
yaw ben seni yatagina birakirimmerak etme alla alala
pekte comerttır canım
Nerden bildin gercektende öyleyimdir söylemsi ayipppppp
kız hayalcım gerı vazgectık nasıl oluyor banada ogretsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?