Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar buda bizim hurmali listemiz..görün diye öne getirdim..insalalh sizede ikiz bebekler gelicek

hayalotum nasilim ama

darısı tez zamanda başımıza inş..
bazen düşünüyorumda, bi kız bi erkek olcaksa ikiz neden olmasın hehehehe
bi çırpıda çıkar işte ne güzel

darısı tez zamanda başımıza inş..
bazen düşünüyorumda, bi kız bi erkek olcaksa ikiz neden olmasın hehehehe
bi çırpıda çıkar işte ne güzel

pufpufum ozaman bizim topige gelecen inslaalh rabbimin izniyle ikizlerin olur kurtulursun bebek isinden

Son düzenleme:
Hayalotumun yerine simdilik ben cevap versem olurmu ´´HARIKASIN´´ nede olsa oda okuyunca ayni cevabi vereckkkkk

thb em görüyon demi bosta durmuyorum hurmali topik icin elimden gelen tanitimi yapiyom..hayalotum ise suan rüyalar alemindeyaw cok caliskanim

thb em görüyon demi bosta durmuyorum hurmali topik icin elimden gelen tanitimi yapiyom..hayalotum ise suan rüyalar alemindeyaw cok caliskanim

Takdire sayannnn calisman var canim benimmmmm gercketen cok caliskansinnnnnn hakkini inkar edemeyizzzzz iyiki varsinnnnn evet hayalotummm suan ruyalar aleminde ohhhhhh misil misil uyuyorrr birde ben cok gelmiyorum diye söyleniyor bak sabah aksam burdaydimmmmmmmmm ( arada kendimide nasil SIKISTIRDIM AMA)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…