Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw calisam diyorum yada biraz daah kafa dinleyecem diyorum su an bebek kaldiracak kafam yok diyorum

yada yaw namehremime girmeyin bu yatak sorularini sevmiyorum diyorum

anladım okbence sen su pankartı as boynuna lafa daim gerek kalmaz ,bebek calısmaları geçici bır surelıgıne durdurulmustur ,lutfen ısrar etmeyınız veresıyemız yoktur

ah hayalotum ah nice yeni arkadaSLAR geldi sen yoksun uyumanin zamanimi

hurmali topik costu bu gece ammada yeni arkadasimiz oldu masallh

Bende öyle diyorum da pek inanmıyorlar.bende artık yatıyorum ama kendime bi topik buldum galiba.herkese iyi geceler yarın görüşürüz.

Bende öyle diyorum da pek inanmıyorlar.bende artık yatıyorum ama kendime bi topik buldum galiba.herkese iyi geceler yarın görüşürüz.

bosver inanmazsa inanmasinlar iyiy geceler

doru artik bu topik senin hergün gel paposonerimkapimiz her zaman 24 saat aciktir

Bende ayni durumu yasadim ilk önce söyledim 6 aydan sona yok biz istemiyoruz dedimmmm ama yemediler her firsatta laflarini carpip durdularrrrr ne yapalimmmm yaaaaa öcu degiliz yaaa alt tarafi cocugumuz olmuyorrrrr Rabbim buyukturrrrrrr
iyi gecelerrrr

thb em gidelimmi iyiy geceler dedin

Valla hemde ne cosmaaaaa MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

hayalotumun akli karisacak yeni kizlari bakalim aklinda tutabilecekmiben bile simdiden karistirmaya basladim...

puffpuufff.ufuruktenprenses,paposoner baska kim gelmisti yaw:44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…