- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.081
yaw aslinda zam isterimde meddcezirime kiyamiyorumonun gibi güzel kalpli bi patronu nerden bulacagiz
yaw ben seni yatagina birakirimmerak etme alla alala
Tamam canimmmm sen yavastan supurgeyi isitsanda binince usumesekkkkkkkk
yaw calisam diyorum yada biraz daah kafa dinleyecem diyorum su an bebek kaldiracak kafam yok diyorum
yada yaw namehremime girmeyin bu yatak sorularini sevmiyorum diyorum
cokta acık sozludur kendıleri
anladım okbence sen su pankartı as boynuna lafa daim gerek kalmaz ,bebek calısmaları geçici bır surelıgıne durdurulmustur ,lutfen ısrar etmeyınız veresıyemız yoktur
Kiz sen beni nerden taniyorsunnnnnnnn simdi korkuyorumki diger özelliklerimide birbir siralayacaksinnnn :18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bende öyle diyorum da pek inanmıyorlar.bende artık yatıyorum ama kendime bi topik buldum galiba.herkese iyi geceler yarın görüşürüz.
Bende öyle diyorum da pek inanmıyorlar.bende artık yatıyorum ama kendime bi topik buldum galiba.herkese iyi geceler yarın görüşürüz.
sen kopek var sloganından ornek be eve bır sure bebek gıremez yazısını al canımheç iste kapiya yazi asacamda iyice desifre olurum diye yapmiyorum
ah hayalotum ah nice yeni arkadaSLAR geldi sen yoksunuyumanin zamanimi
hurmali topik costu bu gece ammada yeni arkadasimiz oldu masallh
Tamam canimmmm sen yavastan supurgeyi isitsanda binince usumesekkkkkkkk
yaw sen merak etme alla aalal yillarin süpürge soförüyümherseyi hazir süpürgemin tek rakibim THY
sen kopek var sloganından ornek be eve bır sure bebek gıremez yazısını al canım
Bende ayni durumu yasadim ilk önce söyledim 6 aydan sona yok biz istemiyoruz dedimmmm ama yemediler her firsatta laflarini carpip durdularrrrr ne yapalimmmm yaaaaa öcu degiliz yaaa alt tarafi cocugumuz olmuyorrrrr Rabbim buyukturrrrrrr
iyi gecelerrrr
munecımım ben anajım kafamı attırma acık adresını bıle verırem vallalahı
yaw sen merak etme alla aalal yillarin süpürge soförüyümherseyi hazir süpürgemin tek rakibim THY
Yerim ben seniiiii kimsecikler bu konuda eline su dökemezzzzzzz sen hazir olunca bende hazirimmmmmmm hemen kalkabilirizzzzzzzzzzzzzzzzz
Valla hemde ne cosmaaaaa MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
Ver kiz ver ne olacakk Allah´tan baska kimseden korkumuz yok sukurler olsunnnn ayrica öyle korkulacak bir huyumda yok benimmmmmmmmmmmmmmmm birazcik sinirliyimdir sadece oooo ama birazcikkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?