Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

thb em gidelimmi iyiy geceler dedin

Iyi geceleri cevap yazdigim arkadasa söyledim valla ismi aklima gelmedi simdi kusura bakmasinnnnnn ama istersen gidebilriz canim benimmmmmmm seni issiz yollarda tek basina birakmam merak etmeeeeee ne zaman istersen söyle ona göre cikalimmmm

Ver kiz ver ne olacakk Allah´tan baska kimseden korkumuz yok sukurler olsunnnn ayrica öyle korkulacak bir huyumda yok benimmmmmmmmmmmmmmmm birazcik sinirliyimdir sadece oooo ama birazcikkkkkkkk

sinirlimisin:18::18::18::18:yaw yolda kizipta beni süpürgeden asagi atma

hayalotun akli karisacak yeni kizlari bakalim aklinda tutabilecekmiben bile simdiden karistirmaya basladim...

puffpuufff.ufuruktenprenses,paposoner baska kim gelmisti yaw:44::44::44::44::44::44::44:

Valla ne karisma hemde simdi görunce hatirladim biraz önce dedim ya ismini unuttum diye ´´ paposoner´´e cevap vermistim benimde aklim karisti 1 kisi daha olacakti ama kimdiii ooooo :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

yaw bende sen gidecen sanmistimyanimizda yolda yemek icin biseyler varmi

sinirlimisin:18::18::18::18:yaw yolda kizipta beni süpürgeden asagi atma

Hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sevdigim insanlara zarar vermiyorum merak etmeeeeeeeeeeeeee hele sana nasil zarar veririm nasil kiyarimmmm hic olurmuuuuuuu sen benim icin özelsinnnnnnn bunu biliyorsun yasagim sinirlenince belki biraz bagiririm ama sonra cok uzulurummmmm

Valla ne karisma hemde simdi görunce hatirladim biraz önce dedim ya ismini unuttum diye ´´ paposoner´´e cevap vermistim benimde aklim karisti 1 kisi daha olacakti ama kimdiii ooooo :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

thb em rezil olduk yaw biz konustugumuz kizlari unuttukbi kisi daha vardi ama kimdi:44::44::44::44::44:

kiz aglama alal alalaatsan bile ben seni almadan gidermiyim simdide ben blöf yaptim

Son düzenleme:
thb em rezil olduk yaw biz konustugumuz kizlari unuttukbi kisi daha vardi ama kimdi:44::44::44::44::44:

Valla hic sorma simdi geriye dönup bakalim desek zaman yetmezzzzzz masallah kac sayfa atlamisizzzzzzz artikkkk o 1 kisi olan arkadas bir zahmet kendini hatirlatsinnnnnnn
ve kusura bakmasinnnnnnnnnnnnnn kolay degil bizide anlasin gecenin bu saatinde bu isi yapmak herkese ayri cevap vermek herkesi ayri ayri idare etmekkkkkkkk hic kolay degilllll ( ben bugun ne kadar bahaneci oldummmmm yaaaaaa )

Slm arkadaşlar, bana kızmayın lütfen ama ben 5 aylık oğlumdan sonra 2. bebeğe hamileyim, çok üzgünüm, lütfen rahatlatın ben, bu bebeği kabullenmeye çaışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…