- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.101
thb em gidelimmi iyiy geceler dedin
Yerim ben seniiiii kimsecikler bu konuda eline su dökemezzzzzzz sen hazir olunca bende hazirimmmmmmm hemen kalkabilirizzzzzzzzzzzzzzzzz
beklenenim müsade varsa biz kalkalim..yolumuz uzun thb mi isvece ordan kendi evime alamanyaya dönecemde
Ver kiz ver ne olacakk Allah´tan baska kimseden korkumuz yok sukurler olsunnnn ayrica öyle korkulacak bir huyumda yok benimmmmmmmmmmmmmmmm birazcik sinirliyimdir sadece oooo ama birazcikkkkkkkk
hayalotun akli karisacak yeni kizlari bakalim aklinda tutabilecekmi ben bile simdiden karistirmaya basladim...
puffpuufff.ufuruktenprenses,paposoner baska kim gelmisti yaw:44::44::44::44::44::44::44:
beklenenim müsade varsa biz kalkalim..yolumuz uzun thb mi isvece ordan kendi evime alamanyaya dönecemde
estafurullah hayal hanımcım
Iyi geceleri cevap yazdigim arkadasa söyledim valla ismi aklima gelmedi simdi kusura bakmasinnnnnn ama istersen gidebilriz canim benimmmmmmm seni issiz yollarda tek basina birakmam merak etmeeeeee ne zaman istersen söyle ona göre cikalimmmm
sinirlimisin:18::18::18::18:yaw yolda kizipta beni süpürgeden asagi atma
Valla ne karisma hemde simdi görunce hatirladim biraz önce dedim ya ismini unuttum diye ´´ paposoner´´e cevap vermistim benimde aklim karisti 1 kisi daha olacakti ama kimdiii ooooo :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
yaw bende sen gidecen sanmistimyanimizda yolda yemek icin biseyler varmi
Hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sevdigim insanlara zarar vermiyorum merak etmeeeeeeeeeeeeee hele sana nasil zarar veririm nasil kiyarimmmm hic olurmuuuuuuu sen benim icin özelsinnnnnnn bunu biliyorsun yasagim sinirlenince belki biraz bagiririm ama sonra cok uzulurummmmm
thb em rezil olduk yaw biz konustugumuz kizlari unuttukbi kisi daha vardi ama kimdi:44::44::44::44::44:
:125::125::125::125::125:gözlerinden belli hazirlandigiOlmazmiiiiii sen söyler söylemez hazirladimmmm canimmmmm
thb em rezil olduk yaw biz konustugumuz kizlari unuttukbi kisi daha vardi ama kimdi:44::44::44::44::44:
gelenlerden bır kacının ısmını hatırlıyporum fakat dılım donmedı valla pofadak mı neydı acep
:125::125::125::125::125:gözlerinden belli hazirlandigihadi beklenenimle vedalasalim ozaman
Aynen öyle canim yol uzun yuk agirrrr yolcu yolunda gerekkkkk evet beklenenimmmmm musadenleeeee cikalimmmmmmm bugun extra calistikkkkkkk hadi yasagimmmmmm gidelimmmmmmmmmmm öpuldunnnn beklenenimmmmmm
kiz yerim seni o dedigin puf puff olmasin
ıyı geceler dıım o zaman allah rahatlık versinoptum bebeılserde geelsın bu ay ınsallh
Slm arkadaşlar, bana kızmayın lütfen ama ben 5 aylık oğlumdan sonra 2. bebeğe hamileyim, çok üzgünüm, lütfen rahatlatın ben, bu bebeği kabullenmeye çaışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?