- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.121
Aynen öyle canim yol uzun yuk agirrrr yolcu yolunda gerekkkkk evet beklenenimmmmm musadenleeeee cikalimmmmmmm bugun extra calistikkkkkkk hadi yasagimmmmmm gidelimmmmmmmmmmm öpuldunnnn beklenenimmmmmm
ıyı geceelr canlarım gorusuruz yıne ınsallh evet bayragımız cok sanlıdıryemekelrı unutmayın haa ac kalırsınız yolda yoksam bır supurgede bana lazımda bu kıtlıkta olmaz gaz yetıstıremyız sonra ona
canım bız nıye kızalım sana o senın kendı ıstegınle olmus bırsey korunmalıydın
Slm arkadaşlar, bana kızmayın lütfen ama ben 5 aylık oğlumdan sonra 2. bebeğe hamileyim, çok üzgünüm, lütfen rahatlatın ben, bu bebeği kabullenmeye çaışıyorum.
Slm arkadaşlar, bana kızmayın lütfen ama ben 5 aylık oğlumdan sonra 2. bebeğe hamileyim, çok üzgünüm, lütfen rahatlatın ben, bu bebeği kabullenmeye çaışıyorum.
korundum ama kondomla oldu, o nedenle şaşkınım, kimden destek alacağımı bilemedim öyle yazdım.
korundum ama kondomla oldu, o nedenle şaşkınım, kimden destek alacağımı bilemedim öyle yazdım.
hayalcım thb cznım ben macun aldım bugun geldı gınseng bal polen arı sutu ve propolıs bakalım ıyı gelecekmı
hayalcım thb cznım ben macun aldım bugun geldı gınseng bal polen arı sutu ve propolıs bakalım ıyı gelecekmı
beklenenim propolisi 1 haftadir bende kullaniyorum rahmi güclendiriyomusinslalah iyi gelir kullan
Yasagimmmmmm hadi gidelimmmiiiiiiiii bak biz neyden dert yaniyozzzzz millet neydennnnnnnn iste simdi sinirlendimmmmm ama neye sinirlendimmmmm tam olarakkk bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Zammbbagim ne kadar sansli farkinda degilllllll
Gelir insallah canimmmmm gelirrrr Rabbim buyuktur oda sebeppp olurda sende bir an önce kucagina alirsinnn bebisiniiiiiii dua etttttt insallahhhhh olurrrrrr Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhhhhhhhhh
tememm thb embende cok üzüldüm inslalah yawrusunun kiymetini bilir ne diyim baska diyecek biseyim yok
atla hadi arkama
iyi geceler beklenenim
zambak sanada iyi geceler tek diyecegim sey lütfen melegini sev ve rabbimden saglikli ve hayirli dogmasi icin dua et
ınsallh canım sıfa olur bakalım gorucez ya benım 2 3 aydır adetlerde ve yumurtlamada sorun yasıyorum ,kasımda cok karısık bırsey oldu normalde adetlerım duzenlıdır gunde gelırdı hep ekımın 8 ınde adet gordum kasımın 3 olmam gerekıyordu daha sonra olmadım ve kasımın 30 unda oldum ne olabılırkı acaba o ayda yumurtlama olmamaıstı zaten anlayabılıy9oum ben yumurtladıgımı canım fıkrın varmı yada basınıza geldımı
Ooooo maşallah bu saatte kakara kikiriye devam
tememm thb embende cok üzüldüm inslalah yawrusunun kiymetini bilir ne diyim baska diyecek biseyim yok
atla hadi arkama
iyi geceler beklenenim
zambak sanada iyi geceler tek diyecegim sey lütfen melegini sev ve rabbimden saglikli ve hayirli dogmasi icin dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?