Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm arkadaşlar, bana kızmayın lütfen ama ben 5 aylık oğlumdan sonra 2. bebeğe hamileyim, çok üzgünüm, lütfen rahatlatın ben, bu bebeği kabullenmeye çaışıyorum.

yok canim kizilacak bi durum yok..tamaam oglun daha kücükmüs ama ikinci yavrun dogana kadar baya büyümüs olur ikiz gibi olurlar....birlikte büyürler farzetti ikizin olsaydi birini istemeyecekmiydinrabbim bi kolaylik verir..ne kadar güzel bi meleklere sahipsin rabbim sana zahmetsiz nasip ediyo..onun bitanesi icin neler vermezdik..benim 5 bebek kaybim var..keske 1 tanesi kucagimda olsaydi....oda senin yavrun simdikinden nasi vazgecemiyosan oda öyle olur insaah dogunca...üzülecek bi durum yok sevinmelisin bile gercekten bi evlada sahip olmak inanilmaz bi mucize.....rabbim inslalah yawrunu kucagina almayi nasip eder..

Slm arkadaşlar, bana kızmayın lütfen ama ben 5 aylık oğlumdan sonra 2. bebeğe hamileyim, çok üzgünüm, lütfen rahatlatın ben, bu bebeği kabullenmeye çaışıyorum.

Slm canim kizmak degilde saskinim hem cikis aninda yakaladin bizi hemde neden bebegini kabullenmiyorsunki ne guzel iste hicbirsey olmazzzzz ikiz gibi buyutursunnnnn Allah kolaylik verir senin durumunda olan bir suru örnek varrrrrrrr uzulecek birsey yokkkkkk hemde etrafinda bu kadar bebek bebek diye kafayi yemis insan varkennnnnnnnnnn Rabbime tesekkur ettttttt Tabi aile hayatini bilemem eger esinle aran iyiyse yani maddi manevi her anlamda iyiysennnnnnnnn hicbirsey dusunmene gerek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

korundum ama kondomla oldu, o nedenle şaşkınım, kimden destek alacağımı bilemedim öyle yazdım.

Eyyyyyyyyyyyyyyyy yuce Rabbimmmmmmm 3 senedirrrrrr hergun yalvardimmmmm su kondom patlasin icimdede bir mucize olsun diye ( benim esim istemedideee o korundu ben degil) ama olmadiiii simdi bos arazide yine olmuyorrrrrrrrrrrrr gel sen bu ise ne dersen deeeeeeeeeeeeeeeeee canimcimmmmmm hayatimmmmmmm korunarak hamile kalan sansli kisilerden birisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne guzellllll isteeeee ne buyuk nimetttttttttttttt

zambak canim benim o senin melegin o sana rabbimden emanet bu emanete iyi bakman senin görevin nolur aksi bisey düsünme

Yasagimmmmmm hadi gidelimmmiiiiiiiii bak biz neyden dert yaniyozzzzz millet neydennnnnnnn iste simdi sinirlendimmmmm ama neye sinirlendimmmmm tam olarakkk bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Zammbbagim ne kadar sansli farkinda degilllllll

hayalcım thb cznım ben macun aldım bugun geldı gınseng bal polen arı sutu ve propolıs bakalım ıyı gelecekmı

Gelir insallah canimmmmm gelirrrr Rabbim buyuktur oda sebeppp olurda sende bir an önce kucagina alirsinnn bebisiniiiiiii dua etttttt insallahhhhh olurrrrrr Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhhhhhhhhh

beklenenim propolisi 1 haftadir bende kullaniyorum rahmi güclendiriyomusinslalah iyi gelir kullan

ınsallh canım sıfa olur bakalım gorucez ya benım 2 3 aydır adetlerde ve yumurtlamada sorun yasıyorum ,kasımda cok karısık bırsey oldu normalde adetlerım duzenlıdır gunde gelırdı hep ekımın 8 ınde adet gordum kasımın 3 olmam gerekıyordu daha sonra olmadım ve kasımın 30 unda oldum ne olabılırkı acaba o ayda yumurtlama olmamaıstı zaten anlayabılıy9oum ben yumurtladıgımı canım fıkrın varmı yada basınıza geldımı

tememm thb em bende cok üzüldüm inslalah yawrusunun kiymetini bilir ne diyim baska diyecek biseyim yok

atla hadi arkama

iyi geceler beklenenim

zambak sanada iyi geceler tek diyecegim sey lütfen melegini sev ve rabbimden saglikli ve hayirli dogmasi icin dua et

Son düzenleme:
Gelir insallah canimmmmm gelirrrr Rabbim buyuktur oda sebeppp olurda sende bir an önce kucagina alirsinnn bebisiniiiiiii dua etttttt insallahhhhh olurrrrrr Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhhhhhhhhh

ınsallh canım gelsın hayırlısıyla ama hayırsızsa ıstemıyorum rabbım her zaman saglıklı ve hayırlı versın

ıyı gecelr kızlar optum allah rahatlık versın ,allaha emanet gorusmek uzre ınsallah

beklenenim canim benim basima hic gelmedi:44::44:kuzum ovalasyon testi kulansana sana yol gösterirhem yumos günlerini kacirmazsin..

Tam çıkış saatinde gelmişim meğer.
Çıkanlara iyi geceler ,tatlı rüyalar

Tamam canim hadi cikalimmmmm evet beklenenim ve zambak sizlere iyi gecelerrr bencedeeeee ZAmmbakkkk iyi dusunnnnnn kucagindaki yavrundan vazgecebilirmisinnnn dusunki biri kucaginda sana tutunmus biride karninda ne guzelllll yaaaaa ne sanslisinnnnnnnnnnnnnnnn neyse Allahim sanada kolaylik versinnnnnn hadi yasagimmmmm kalkisa hazirimmmmmm hepiniz öpuyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…