- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.261
hoşbulduk cnm.geçmişten yeni geldim yoruldum ben çok geride kalmışım yaw.nasılsın?
benim iş güç yok ama tatlı yapmam lazım kocişe hehehehe erteliyorum saatleri şu an çıkamam burdan
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ben inanıyorum falına bizim ev işini blmiştin sen dur deşifre etmiyim senikız ben keklıkmıyım de keklım seni
hayalotun falı sallamasyon olur .şekilleri goruyorum ama içimden ne gecerse onu soyluyorum
şekillerin yorumlarını bılmıyorum sadeceyoksam %50 dogru cıkar fallarım kayganam öğretti
merhaba hanimlarr, merve ben muhabetiniz bol olsun. tablo da pek afilli :)hayirli haberler gelir herkesden umarim
iyiyim bitanem beni sen nasılsın canbonum
yaw umudum ayrıntılı anlatım dıcemde bılıyonya pek beceremıyorum
sen 10 puan ver hakketıler dun gece
merhaba hanimlarr, merve ben muhabetiniz bol olsun. tablo da pek afilli :)hayirli haberler gelir herkesden umarim
ne tatlisi yapacaksin cnaim merak ettim
ben inanıyorum falına bizim ev işini blmiştin sen dur deşifre etmiyim seni
elmalı,muhallebili içi cevizli bi tatlı.. tarifi anneannemden ve çok güzel kociş bayıldııııııııııııı hehehehe yapınca eklerim resmini buraya
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. dün gece neler oldu, görmedim, ne konustunuz kimbilir, ben nasıl bakıcam eski sayfalara yaaa :84::84::84:
tmm 10 veriorum bu seferlikk
merve hsgeldin ..
tablomuzu heç sorma..
bide kırmızı listeye geçebilmek için canımız çıkıyor burdaa
hele benim yapmadığım kalmadı
bende iyiyim cnm tşkler.
dur hemen bi ekmek arası bişey yiyimde kolamı içiyim ardından hemen kahve yapıyımya gordunmu alaalaa.bebegıde tutturcaz artıkın zamanı gelınce
Sukur iyiyim canim bende...bir suru islerim var , allahtan evim temiz ..
Alamadim aynenyaptik ben telefonda konusrken benimkisi yedi oldu , kizdim sana yemek filan yok yarind iye birde huyu cayini aliyor salna geciyor , aman gidecek zaten briazdan..
dur hemen bi ekmek arası bişey yiyimde kolamı içiyim ardından hemen kahve yapıyım
madem hamile değilim evde 2,5lt kola var hepsini içicem
bıttımı gecmıs olayıheyde gecmıs olsun
yaw sonra kedının cıgere baktıgı gıbı yalanıyom burda alaala
kısadan tarıfı verın iştem
dur anlatım hocam.yeni kızçelerle tanışmışlar
hepsine bakamadım cnm.yoruldum bıraktım bende.
aaayyyy kıyamammmm oy oy oy gel kızzzz sanada yaparım ben.. nolcekkkkkk
heheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?