- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.281
elmalı,muhallebili içi cevizli bi tatlı.. tarifi anneannemden ve çok güzel kociş bayıldııııııııııııı hehehehe yapınca eklerim resmini buraya
kızçe adamı tek yollama okula.elınden tut karsıdan karsıya gecerkeneseni yerim ben ya sinirlenmişte kocısıne.gec kalıyodur kuzum ondan yemıstır
aç kapıyı pufidiğimgeliyorum
yeni arkadaşlar katılmış aramıza.Kızlar hoşgeldiniz
puffpuff... mrve.. batlarınızı söyleyin, ekliyim isterseniz :26:
Evet yaa resmini gormek isterim ve tarifinide ozelden bana atarmisin , ben severim degisik seyler yapmayi ..
Aman gitsin canim ilk gun goturdum elinden tutarak. ne gec kalacak canim daha hala evde 5 dk cikar ..
canbonlarım bende bıraz cıkıyım kavaltı yapım karnım acıktı.hep pufidiğin yuzunden soyledın tatlıyı
umudum gumusum esilam gurbet kızçem pufıdıgım hepınızı opüyorum
1 saat sonra gelırım yıne
baş başşş
kolasız yaşayamam heralde bak büyük konuşmalardan bdaha dilim kopsun emi bak bidahayaw su kolayı ıcmeyın cok zararlı valla.ben agzıma bıle surmembendde kavaltı yapmadım daha
canbonlarım bende bıraz cıkıyım kavaltı yapım karnım acıktı.hep pufidiğin yuzunden soyledın tatlıyı
baş başşş
bi saatmicanbonlarım bende bıraz cıkıyım kavaltı yapım karnım acıktı.hep pufidiğin yuzunden soyledın tatlıyı
baş başşş
gonzalez geri donuyorşuan izledikleriniz filmin fragmanı
Ahh ne zorr.ama en azindan ablan arada adet goruyo.kuzenim 37 oldu.ikisendir yokgunaydın balım ..
bu anlattığının aynısı benim ablam da da var, o da bekar .. aynı yaştalar..ve 2-3senedir kimi ilaç kullandı, kimi de bitkilerder çaylar yapıp, zorla da olsa, adet göreyim diye ugrasıyor simdi.. ama iste insan zor anında ne dediğinin bilecek biraz da..
benim bildiğim , ablamın 20 li yaşlarda adet olurken çok fena olurdu, beli, sırtı, mide bulantısı, ve ağrısı olduğu zamanlarda,
""" olmasa aramam, bu nasıl bi ağrı böyle ?? """ deyip ağlıyordu.... yıllar önce, adet olurkene...
ve smdi de diyor ki...
""" isterse hergün ağrısın, yeter ki adet oluyım.... """
insan bazen ne derse, bilmeden kendine yapıyor...
hani olmasa aramazdı ??
mevlam aratıyor iste...
zaten evlenmeye niyeti ne var , ne yok.. evlenme konusunda da ıvır-zıvır bir sürü sebepleri var..(bi ben yapamadım öyle)
smdiler de ise , """ benim sağlığım gidiyor, evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı çok ön planda tutmuyorum ... """ tarzında sözler söylüyormus...
-DİLİN KEMİĞİ YOK ... ne yazık ki ...
atarım tabiki cnm.. basit zaten,azcık uğraştırıyo o kadar
baş başşş
s.a kızlar ovulasyon testi deniyen varmı
benim 7 ocaktı canım.. gecikmelerdeyim şimdi
hmm.. test fln yaptın mı, neden gecikdi ?
Ahh ne zorr.ama en azindan ablan arada adet goruyo.kuzenim 37 oldu.ikisendir yokolmayacakmista.doktor rezervlere falan bakti bitmis.ayrica beyninde de buyuk bir kist var.yakinda ameliyat olucak.bizinki hicc oyle buyuk konusmadi ama cok zor gunler gecirdi son 6-7 yildir.en son annesi hasta oldu.vefat etti.
Simdi hevesle benden bir yegeni olsun diye bekliyo.eminim kendini gibi sevecek yaa.diyorum yine deAllahtan umut kesilnez insalah bigun mucizelerr olur
5 fgünlük gecikmedeyken yaptım negatifti cnm
bide düşükten beri hep düzensiz adetlerim..o yüzden ümitlenmiyorum açıkçası
a.selam canim evet ben yapiyorum ovulasyon testi . .. hayirdir?
baş başşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?