Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

elmalı,muhallebili içi cevizli bi tatlı.. tarifi anneannemden ve çok güzel kociş bayıldııııııııııııı hehehehe yapınca eklerim resmini buraya

Evet yaa resmini gormek isterim ve tarifinide ozelden bana atarmisin , ben severim degisik seyler yapmayi ..

kızçe adamı tek yollama okula.elınden tut karsıdan karsıya gecerkeneseni yerim ben ya sinirlenmişte kocısıne.gec kalıyodur kuzum ondan yemıstır

Aman gitsin canim ilk gun goturdum elinden tutarak. ne gec kalacak canim daha hala evde 5 dk cikar ..

Evet yaa resmini gormek isterim ve tarifinide ozelden bana atarmisin , ben severim degisik seyler yapmayi ..

Aman gitsin canim ilk gun goturdum elinden tutarak. ne gec kalacak canim daha hala evde 5 dk cikar ..

atarım tabiki cnm.. basit zaten,azcık uğraştırıyo o kadar

canbonlarım bende bıraz cıkıyım kavaltı yapım karnım acıktı.hep pufidiğin yuzunden soyledın tatlıyı
umudum gumusum esilam gurbet kızçem pufıdıgım hepınızı opüyorum
1 saat sonra gelırım yıne
baş başşş

hehehehe koşşş doyur göbişiniiiiiiii sonra koşşş bidaha, gel bende öpüyorummmmmmmmmmm

bi saatmi
ne yiyecen merak ettm valla:44:

Ahh ne zorr.ama en azindan ablan arada adet goruyo.kuzenim 37 oldu.ikisendir yokolmayacakmista.doktor rezervlere falan bakti bitmis.ayrica beyninde de buyuk bir kist var.yakinda ameliyat olucak.bizinki hicc oyle buyuk konusmadi ama cok zor gunler gecirdi son 6-7 yildir.en son annesi hasta oldu.vefat etti.
Simdi hevesle benden bir yegeni olsun diye bekliyo.eminim kendini gibi sevecek yaa.diyorum yine deAllahtan umut kesilnez insalah bigun mucizelerr olur

atarım tabiki cnm.. basit zaten,azcık uğraştırıyo o kadar

Bekliyorum canim , aksama bende yaparim godnerisen erkenden

Bende cikacam canim zaten ariyacagim yerler var , birde nedense basim agriyor bugun , agri kesici atmamak icin kendimi zor tutuyorum .. gorusruz bir saat sonra

evt çok zor .. herkesin imtihanı bi baska..
ablam görüyorda ne kadar...2-3ayda bir bazen 4-5ay, 1-2gün fln..
yinede Rabbim ne verirse hayırlısı versin bizlere..

sen ne yaptın balım.. hsgeldin bu arada..

benim syfalar karısmıs kime ne yazacağımı bilmiyom, olmadığım zamanlardakilere de yetismeye çalısırken , halim harap anlıycan :)

5 fgünlük gecikmedeyken yaptım negatifti cnm
bide düşükten beri hep düzensiz adetlerim..o yüzden ümitlenmiyorum açıkçası

hmm.. peki adet düzensizlikleri için soğan kürü iyi geliyor diyolar.. hiç denedin mi ?
peki halen daha adet olmadın mı ?
kan da baktırsaydın bide, en son çare bu :)

afiyet olsun, yarasın balıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…