- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.801
Slmm herkeseee :)) kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ama aklım hep sizdeydi, napıyosunuz ne var ne yoookkkk hamiş var mı hamiiişşşşşşşşşş
tmm sustumerkek kismini nasil alistirirsan öyle gider.bastan ipin ucunu kacirmayacan...
neymis hergün cilve yapacakmisim,meyve koyacakmisim ,sunu yap bunu yap...yapmalar hic bitmez ki sonuda gelmezbossa kendide yapabilir.... gözü disarda olan zaten ne yapsan durmaz
ben cıkıyorum kocam gelir yemeğimi ısıtıyım tekrar pardon yanlış anlamayın kovulmak istemiyorumanammm her lafa a bir cevabı var maşşallahhhhh
arkadaşlar buay denememizin 11. ayı geçen ay doktora giittik rahimde iltihap vardı böyle kalamssın dedi doktor antibiotik ve krem verdi kullandım bu ay için umutluyum 15 inde regl olcam sanki biraz belirti var gibi.. korkuyorum ama baze hiç hamile olamıycam diye((
erkek kismini nasil alistirirsan öyle gider.bastan ipin ucunu kacirmayacan...
neymis hergün cilve yapacakmisim,meyve koyacakmisim ,sunu yap bunu yap...yapmalar hic bitmez ki sonuda gelmezbossa kendide yapabilir.... gözü disarda olan zaten ne yapsan durmaz
arkadaşlar buay denememizin 11. ayı geçen ay doktora giittik rahimde iltihap vardı böyle kalamssın dedi doktor antibiotik ve krem verdi kullandım bu ay için umutluyum 15 inde regl olcam sanki biraz belirti var gibi.. korkuyorum ama baze hiç hamile olamıycam diye((
anam bide ben cilve neyimde yapamam.benim adam benden cilveli.....
bi eve bi cilveli yeter...
büyüksün yasakım hayalimmm..ağzına sağlık:103::103::103:
hoşgeldinnnnnnnn
sey bide calismalar devam ediyo
Selam hosgeldinnn
evettt..evettt..işte buuuuuuuuuu
bizde deeeeeeeee
oyyyy ağzından bal damlıyooo..inşallahhhhbiliyom bu ay ikimizde hamis olursak ayni yasit ve ayni gün dogumlu olcaklar insaallah...
oyyyy ağzından bal damlıyooo..inşallahhhh
senin bat nezaman cnmmm
biliyom bu ay ikimizde hamis olursak ayni yasit ve ayni gün dogumlu olcaklar insaallah...
kııı biliyom bilmem miiii..ama hani periyodun kaç gün sürüyo ondan dedim..ben arefe yada bayram içinde olmazsam bayram şekerim karnımda demektirrrrrunutmussun hani diger topigede yazmistik internet kertmesi yapariz diye...satlarim.ise 2 eylül ve en son satim 29 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?