- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.821
kııı biliyom bilmem miiii..ama hani periyodun kaç gün sürüyo ondan dedim..ben arefe yada bayram içinde olmazsam bayram şekerim karnımda demektirrrrr
İnş ikinizin de güzel haberlerini duyarız burdann
ana ayni bende bayrami bekliyom gelmezse bebis var demek
benim periotlar 25. ile 28 .günler arasi degisiyor....
med cezirim bikac sayfa önce sana sorular sormustum gördün mü?
anammm aynı valla periyodlar bilem aynııı..eskiden 28 di ama korunmayı bırakınca 25e düştüü
ayyy heyecan yaptım yasakımhayalim yaaa hadi inşallahhhhh
umarım görmemiştirrrrrrrrrr
med cezirim senmi geldinyeni farkettim
kafam karisti iyice....
eee ben yavaştan kaçayım kızlarrr..size doyum olmazzz..yine telden bağlanıcam inşallah...
öpüldünüzzzzzz..sen de çok takılma buralarda git kocişinin yanınaaa..internet kertmemizi de unutmaaaaaa
med cezirim bikac sayfa önce sana sorular sormustum gördün mü?
dur sen yorulma ben bulur sayfayi söylerim....zaten isten geldin...
medd _cezirim nerdesin özledim yaw
bi seninle karsilasamadik....
ne yaptin en son akintim var diyodun catladimi yumurtankasiklarda agri falan bi degisiklik varmi?:44::44::44::44::44:calismalar bitti mi? Bebis yolda mi?
NE COK SORACAKLARIM VARMIS YAW.
Bebeğimmmmmmmm harbiden buluşamadık bayadır, ben de çook özledim
Çalışmalar son hız devamvalla akıntım o günden sonra azalır gibi olmuştu ama yine başladı son zamanlarda acayip yoğunlaştı Bugün de 18. günüm.. Kasıklarımda da kasılmalar oluyo bazen, üşüttüm acabaaa neden bilemiyorum :26:
yumurta catladiktan sonra akintida azalma olabilir ,üsütmeden oldugumu sanmiyorum.insaallah icerde biseylerin baslangici oluyodur...
demi nerdeyse adetine 1 hafta var...:44:bilmiyorum ama ben bu ay senden umutluyum.sanki önce sen hamile kalacan gibi bi his var icimde
hakkinda hayirlisi olur insaallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?