Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kııı biliyom bilmem miiii..ama hani periyodun kaç gün sürüyo ondan dedim..ben arefe yada bayram içinde olmazsam bayram şekerim karnımda demektirrrrr

ana ayni bende bayrami bekliyom gelmezse bebis var demek

benim periotlar 25. ile 28 .günler arasi degisiyor....

med cezirim bikac sayfa önce sana sorular sormustum gördün mü?

eee ben yavaştan kaçayım kızlarrr..size doyum olmazzz..yine telden bağlanıcam inşallah...
öpüldünüzzzzzz..sen de çok takılma buralarda git kocişinin yanınaaa..internet kertmemizi de unutmaaaaaa

doru söylüyon....iyi geceler

dur sen yorulma ben bulur sayfayi söylerim....zaten isten geldin...

yaw bu kizlar öyle bi kaynatmis ki yazimi zor buldum

bebem sayfa 277 yi oku.istedigin soruya cevap ver .istersen özellere vermeye bilirsin.....

Bebeğimmmmmmmm harbiden buluşamadık bayadır, ben de çook özledim
Çalışmalar son hız devam valla akıntım o günden sonra azalır gibi olmuştu ama yine başladı son zamanlarda acayip yoğunlaştı Bugün de 18. günüm.. Kasıklarımda da kasılmalar oluyo bazen, üşüttüm acabaaa neden bilemiyorum :26:

yumurta catladiktan sonra akintida azalma olabilir ,üsütmeden oldugumu sanmiyorum.insaallah icerde biseylerin baslangici oluyodur...

demi nerdeyse adetine 1 hafta var...:44:bilmiyorum ama ben bu ay senden umutluyum.sanki önce sen hamile kalacan gibi bi his var icimde

hakkinda hayirlisi olur insaallah....

Son düzenleme:

Ayyy canımmmm ondan olabilir mi yaniiiiii,ağzından bal damlıyo vallaaa innş bu ay hepimizden güzel haberler olur bu topikteee

amin insaallah..simdiden merak etmeye basladimekim acilisini sen yap arkandanda bizde gelelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…