- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.781
yavrum biz kocamız gelince gider kocalarımızla ilgileniriz akşamda kocalarımıza sarılıp yatarız gece 2 3 lere kadar takılamayız burda bilmem anlatabildimmi
kız bi dur..bi nefes all
bu kadar soruyu okurken benim kafam karıştı ayolllcevapları düşünemiyorummm
doğru olan bu bebeğimooo ağırr laf olmuşşşşşaynen cnm..bende akşamları kocuşa ayırmaya çalışıyorum..amaçaktırma aklım hep burada
gündüz iyi kaynatmışınız yine..arada kaçamak bağlandım ama yetişemiyorum ayolll
olmaz kızım adam akşama kadar çalışmış senin başınımı beklesin eşofmanları giycek uzancak sende cariyelik yapıcaksın yemeğini yedirip meyvesini cayını verceksin sonra gönlünü hoş tutcaksın ayoll kadınlığı benmi öğretiyim sana şekerimvalla bende sana söyle bi cevap verim ozaman
biz kocalara uymayiz onlar bize uysun internetin basinda yanimizda beklesinler....
ooo ağırr laf olmuşşşşşaynen cnm..bende akşamları kocuşa ayırmaya çalışıyorum..amaçaktırma aklım hep burada
gündüz iyi kaynatmışınız yine..arada kaçamak bağlandım ama yetişemiyorum ayolll
doğru olan bu bebeğim
olmaz kızım adam akşama kadar çalışmış senin başınımı beklesin eşofmanları giycek uzancak sende cariyelik yapıcaksın yemeğini yedirip meyvesini cayını verceksin sonra gönlünü hoş tutcaksın ayoll kadınlığı benmi öğretiyim sana şekerim
Bunun uzerinede simdi bisey yazilmaz ki
loorim ben yazdim.sen merak etme....
anammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değillldoğru olan bu bebeğim
olmaz kızım adam akşama kadar çalışmış senin başınımı beklesin eşofmanları giycek uzancak sende cariyelik yapıcaksın yemeğini yedirip meyvesini cayını verceksin sonra gönlünü hoş tutcaksın ayoll kadınlığı benmi öğretiyim sana şekerim
anammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değilllama tabi azcık kafa dinleyip sonra beraber vakit geçirmek gerek alıştırmayın adamları bu kadar rahataaaaa
bu gumus alistirmis iste adami rahata...
ayyy bu kadar alıncağınızı bilemedim pardonbencede cok agir bi cevap olmus........
tekrar pardon yaBunun uzerinede simdi bisey yazilmaz ki
ayyy tmm dediğin gibi olsun öpiyimde sizi affedin benihic kusura bakmasin bu kadar yüz verememhani kadin erkek esitligi.kizim ben feministim...
beni kabul eden böyle kabul edecek .nokta............
ayyy bu kadar alıncağınızı bilemedim pardon
tekrar pardon ya
ayyy tmm dediğin gibi olsun öpiyimde sizi affedin beni
ama yinede ben kocam işten geliince ondan başka bişeyle ilgilenmemeye çalışıyorum tavsiyede ederim
yok kocam masaj sevmiyoAynen baksana yemeginide yediriyo ona bu kiz simdi masaj da yapiyodur
çalışan olursa durum ayrı tabianammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değilllama tabi azcık kafa dinleyip sonra beraber vakit geçirmek gerek alıştırmayın adamları bu kadar rahataaaaa
evet rahata cok alıştırdım zararlarınıda görüyorumbu gumus alistirmis iste adami rahata...
Slmm herkeseee :)) kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ama aklım hep sizdeydi, napıyosunuz ne var ne yoookkkk hamiş var mı hamiiişşşşşşşşşş
erkek kismini nasil alistirirsan öyle gider.bastan ipin ucunu kacirmayacan...
neymis hergün cilve yapacakmisim,meyve koyacakmisim ,sunu yap bunu yap...yapmalar hic bitmez ki sonuda gelmezbossa kendide yapabilir.... gözü disarda olan zaten ne yapsan durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?