Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yavrum biz kocamız gelince gider kocalarımızla ilgileniriz akşamda kocalarımıza sarılıp yatarız gece 2 3 lere kadar takılamayız burda bilmem anlatabildimmi

valla bende sana söyle bi cevap verim ozaman

biz kocalara uymayiz onlar bize uysun internetin basinda yanimizda beklesinler....

Son düzenleme:
doğru olan bu bebeğim
valla bende sana söyle bi cevap verim ozaman

biz kocalara uymayiz onlar bize uysun internetin basinda yanimizda beklesinler....
olmaz kızım adam akşama kadar çalışmış senin başınımı beklesin eşofmanları giycek uzancak sende cariyelik yapıcaksın yemeğini yedirip meyvesini cayını verceksin sonra gönlünü hoş tutcaksın ayoll kadınlığı benmi öğretiyim sana şekerim

bencede cok agir bi cevap olmus........

hic kusura bakmasin bu kadar yüz veremem hani kadin erkek esitligi.kizim ben feministim...

beni kabul eden böyle kabul edecek .nokta............

anammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değilllama tabi azcık kafa dinleyip sonra beraber vakit geçirmek gerekalıştırmayın adamları bu kadar rahataaaaa

bencede cok agir bi cevap olmus........
ayyy bu kadar alıncağınızı bilemedim pardon
Bunun uzerinede simdi bisey yazilmaz ki
tekrar pardon ya
hic kusura bakmasin bu kadar yüz veremem hani kadin erkek esitligi.kizim ben feministim...

beni kabul eden böyle kabul edecek .nokta............
ayyy tmm dediğin gibi olsun öpiyimde sizi affedin beni
ama yinede ben kocam işten geliince ondan başka bişeyle ilgilenmemeye çalışıyorum tavsiyede ederim

erkek kismini nasil alistirirsan öyle gider.bastan ipin ucunu kacirmayacan...

neymis hergün cilve yapacakmisim,meyve koyacakmisim ,sunu yap bunu yap...yapmalar hic bitmez ki sonuda gelmezbossa kendide yapabilir....gözü disarda olan zaten ne yapsan durmaz

Slmm herkeseee :)) kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ama aklım hep sizdeydi, napıyosunuz ne var ne yoookkkk hamiş var mı hamiiişşşşşşşşşş

anammm her lafa a bir cevabı var maşşallahhhhh

Aynen baksana yemeginide yediriyo ona bu kiz simdi masaj da yapiyodur
yok kocam masaj sevmiyo
anammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değilllama tabi azcık kafa dinleyip sonra beraber vakit geçirmek gerekalıştırmayın adamları bu kadar rahataaaaa
çalışan olursa durum ayrı tabi
bu gumus alistirmis iste adami rahata...
evet rahata cok alıştırdım zararlarınıda görüyorum ama akşama kadar yanlızım arkadaş yook akraba yaşlı hep tek arkadaşım kocam o yüzden ilgilenmek hoşuma gidiyo

anam bide ben cilve neyimde yapamam.benim adam benden cilveli.....

bi eve bi cilveli yeter...

Son düzenleme:

Bu laf kavga cikarir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…