Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım benım keşkem o olaydıankilozanspondilitvarmıs bende kısaca ASdiyolar.hani suna pekuysalın hastalıgı türkçesi

kuzum o nerden çıktı yaaa, tedavisi var mıı.. Rabbim şifa versin inşşşş, ne ded, dr. nasıl ortaya çıktı kuzum anlatsanaa:26:

kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm

bitanemm yaaa ne kadar üzüldüğümü anlatamma kuzummm, çoook seviyorum seni.. hep dularımda bizim için burdaki arkadaşlarım için hayırlısını istedimm, keza sizler de öylee... biliyorum şuan ne desem boş amaa hayırlısı böyleymiş kuzuuumm

kuzum hamilelik oluştu ama gelişemediii

daha sonra öğrenmektense emin ol böylesi daha hayırlı kuzum, birindne duyduğum bi örneği vermek istiyorum arkadaşım anlatmıştı.. Onun arkadaşını doğumunu beklerken bebeğinin karnında gelişmediği farkedilmiş 9 aylık bebek odası bile hazırlanmış ya aama karnında 6 aylık bebek kadar gelişmiş sonuç muu, dünyaya gelemedi onu bekleyen anneciğinin babacığının kucağını boş bıraktıı

aramama gerek yok ki habibtemm..cuma gidicem söktürücü ilaç verir muhakkak...

hayırlısı bitanemmm, nolur güçlü ol bol bol dua et noluurrrrr:85: :85: :85:

imkansız gibi bişey o tatlım..3 günde en az 80 olmalıydı bu değer.:26:

kuzumm sen yine de umudunu yitirmeee, Rabbim en doğrusunu bilirr... Eğer hayırlı ve sağıklı ise, bi bakarsın ki Rabbim ol der veeee değerin hızla yükselsin... Sen sadece hayırlısı için dua et.. Bizlerde dualarımızla seninleyiz bitanemmmm

hayalotumm bitanemmmm, benim canım arkadaşım... burda hepimize desteksin sen bitanemmm, güçlüsün senn.. bi an önce toparlan ve geri gel e mi kuzuuummmm çooooook seviyorum seni yaaaaa.. bak zaten adet sancısından böyle oldummm gelin de bi an önce kendime geleyim kuzumm

şimdilik kaçtımmmm.. canım çooooooooooooook sıkıldı yaaa, herşeyin hayırlısıııı.. SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!!

Çookk haklısın canım senin yaşadaıklarının yanında benimki çok hafif kalır.zaten hep hayırlısına dua etmiştim ve o körolası 6. Hissim bana bişeyler tesr gidecek diyordu ve kendimi o yüzden kaptırmıyordum.üzüldüm ağladım ama en çok annem üzüldü diye.söylemiştim ona .sağlıkocağındaki kız da müjde değeri 30 demiş nasıl sevinmişti zavallım.bakalım doktor ne diyecek süreç ne olacak bekleyecekmiyiz düşsün diye acaba.hiç bilmiyorum bu işleri.herlade düşmezse söktürücü verecek.

Ah alppin kuzum iki canınla seni de üzdüm.biliyorum benim için nasıl dua ettiğinizii.cok teşekkürederim kesin sonuç cuma çıkacak ama gidişat belli be kuzumm.olsunn yine yaparız inşallahAllah sağlık versin yeterki.eğer kaybedersem biraz ara veririm o kadar vucut dinlenir birazcık.inşallah şakadır kuzumm inşallahhhhh

Medd cnm yani ne desek boş.demekki hayırlısı buymuşş.rabbim beterinden korusun hepimiziii.hepinizi çokk seviyorum sağolunnnn

bugün hepinizi üzdüm topiğin keyfini kaçırdım hakkınızı helaledin kimseyle böyle dertleşemiyorum çünkü.hepinizi çok seviyorum güzel günlerimiz olacak inşallahhh.ben şimdi kaçıyorum başım ağrıyo çokkk.bi gelişme olursa yazarım size.çok öptümmm

Medd cnm yani ne desek boş.demekki hayırlısı buymuşş.rabbim beterinden korusun hepimiziii.hepinizi çokk seviyorum sağolunnnn

amin bitanemmmmm, bizde seni çook seviyoruz tatlımmmmmmmm burda öyle güzel arkadaşlığımız hattaa dostluğumuz var kiii... Biz böyle bir arada olduğumuz sürecee her şey vız gelir.. birbirimizle yüz yüze tanışmıyoruz ama her gün herkes dua ediyo birbirineee ve ben bunun çooooooook makbul olduğuna inanıyorum
HEPİNİZİİİ ÇOOK SEVİYORUM CANLARIMM

scorpıonsum ya
üzülme bıtanem.ya ben nedıyecegımı bıle bılemıyorum boyle durumlarda
ama kaçakhayalimin dedikleri dogru sanırım scorpıonsum.rabbım buyuktur hayırlı bı yol cızmıstır hakkında bıtanem.rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın.
ne yazılmalı ne soylenmelı boyle durumlarda ınan bılemıyorum suan .rabbım gonlune gore versın ınsallah.hepınız için dualrım hep sizlerle

Selam canlarim , ben geldim nasilsiniz napiyorsunuz?
selam canım bende kaçtım geldimannesine çıktı solugu burda aldım
hoşgeldin bebeğimmmmm naber nasılsınnn, ben sıcak su torbama sarıldım adet sancımla savaşıyorumm:26: sen nasılsın canımın iiçiii
:26::26y kuzumm sonunda olmuşsunönündeki maçlara hazırlık

hoşgeldin bebeğimmmmm naber nasılsınnn, ben sıcak su torbama sarıldım adet sancımla savaşıyorumm:26: sen nasılsın canımın iiçiii

Kirmizilar gelmis uzuldum canim , ama hayilisi canim benim bir daki aya insallah olur .. sukr bende iyiyim hala kek yapacam bir kek yapamadim .:44::44::44: canimda cekiyor haa.. bu gidisle hic yapamiyacam .. Sicak su torbasini nerene koyuyorsun?

hg melegim nasılsın hepimiz çok üzüldük ama RABBİMDEN gelen yapacak bişi yok:26: duadan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…