- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.621
yok canım benım keşkem o olaydıankilozanspondilitvarmıs bende kısaca ASdiyolar.hani suna pekuysalın hastalıgı türkçesi
kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm
kuzum hamilelik oluştu ama gelişemediii
aramama gerek yok ki habibtemm..cuma gidicem söktürücü ilaç verir muhakkak...
imkansız gibi bişey o tatlım..3 günde en az 80 olmalıydı bu değer.:26:
su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm
seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum
kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorumkuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo... yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacakti kalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güclü ol canim benim
habbitem selencelkim kizlar kusura bakmayin sizide üzdümunuttugum sandigim kendi yasadiklarimi hatirladim bide scorpionsumun haberi beni cok üzdü..su an sanki bogazimda bisey var..ciksam iyiy olacak..sizi seviyorum..rabbim herseyin hayirlisini versin....
şimdilik kaçtımmmm.. canım çooooooooooooook sıkıldı yaaa, herşeyin hayırlısıııı.. SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!!
su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm
seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum
kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorumkuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo... yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacakti kalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güclü ol canim benim
benimde canim cok skkin...sabahtan beri boyleyimmm...ne dualar ettim scorpimeeee...benim canimm arkadsimm allahim sana hayirlisini versinn benimde karnim agirdi ilaclarimi iciyimm...scorpim seni cok seviyorummmm...yasakhayalim senide...allahimmm sizlere baska aci yasatmasin...guzel gunlerinizi olur insallah...allahim kimseye dermansiz hastalik vermesin...scorpimmm cok sukurr sen ve esin saglikli insanlarsiniz en yakin zamanda seninde evladin olacakk..burada olan tum arkadslarimi cok seviyorumm uzuntusune gercek kardesimmis gibi uzuluyorumm...mutlulugunu sanki yanimdaymisim gibi hissediyorumm...sizleri cok seviyorumm bende cikicammm scoprimee dua okuyacamm allaha emanet olsun habibtelerim...insallah minicigin sana saka yapiyordur degerlerin kat kat yukselir..hicbir zaman icindeki umudu yitirmee ...
Medd cnm yani ne desek boş.demekki hayırlısı buymuşş.rabbim beterinden korusun hepimiziii.hepinizi çokk seviyorum sağolunnnnkuzum o nerden çıktı yaaa, tedavisi var mıı.. Rabbim şifa versin inşşşş, ne ded, dr. nasıl ortaya çıktı kuzum anlatsanaa:26:
bitanemm yaaa ne kadar üzüldüğümü anlatamma kuzummm, çoook seviyorum seni.. hep dularımda bizim için burdaki arkadaşlarım için hayırlısını istedimm, keza sizler de öylee... biliyorum şuan ne desem boş amaa hayırlısı böyleymiş kuzuuumm
daha sonra öğrenmektense emin ol böylesi daha hayırlı kuzum, birindne duyduğum bi örneği vermek istiyorum arkadaşım anlatmıştı.. Onun arkadaşını doğumunu beklerken bebeğinin karnında gelişmediği farkedilmiş9 aylık bebek odası bile hazırlanmış ya aama karnında 6 aylık bebek kadar gelişmiş sonuç muu, dünyaya gelemedi onu bekleyen anneciğinin babacığının kucağını boş bıraktıı
hayırlısı bitanemmm, nolur güçlü ol bol bol dua et noluurrrrr:85: :85: :85:
kuzumm sen yine de umudunu yitirmeee, Rabbim en doğrusunu bilirr... Eğer hayırlı ve sağıklı ise, bi bakarsın ki Rabbim ol der veeee değerin hızla yükselsin... Sen sadece hayırlısı için dua et.. Bizlerde dualarımızla seninleyiz bitanemmmm
hayalotumm bitanemmmm, benim canım arkadaşım... burda hepimize desteksin sen bitanemmm, güçlüsün senn.. bi an önce toparlan ve geri gel e mi kuzuuummmmçooooook seviyorum seni yaaaaa.. bak zaten adet sancısından böyle oldummm gelin de bi an önce kendime geleyim kuzumm
Scorpion canim iNsallh dusundugun gibi degildir
Umarim bebis tutunur tabii saglikliysa tutunsun
Uzmw kendini sakin
scorpimmmmmmmmm mesaj kutunu bosalt habibtemmmmmmmmmmmm
Canim sen ne oldun adet gormusmuydun
Ben surekli giremedim takip edemedim
Medd cnm yani ne desek boş.demekki hayırlısı buymuşş.rabbim beterinden korusun hepimiziii.hepinizi çokk seviyorum sağolunnnn
Selam canlarim , ben geldim nasilsiniz napiyorsunuz?
selam canım bende kaçtım geldimSelam canlarim , ben geldim nasilsiniz napiyorsunuz?
:26::26hoşgeldin bebeğimmmmm naber nasılsınnn, ben sıcak su torbama sarıldım adet sancımla savaşıyorumm:26: sen nasılsın canımın iiçiii
hoşgeldin bebeğimmmmm naber nasılsınnn, ben sıcak su torbama sarıldım adet sancımla savaşıyorumm:26: sen nasılsın canımın iiçiii
hg melegim nasılsınscorpıonsum ya
üzülme bıtanem.ya ben nedıyecegımı bıle bılemıyorum boyle durumlarda
ama kaçakhayalimin dedikleri dogru sanırım scorpıonsum.rabbım buyuktur hayırlı bı yol cızmıstır hakkında bıtanem.rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın.
ne yazılmalı ne soylenmelı boyle durumlarda ınan bılemıyorum suan .rabbım gonlune gore versın ınsallah.hepınız için dualrım hep sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?