Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eeee yasakhayal bu yarim aklinla hocayi kandiracanmi sandinsimdi napacan hocan resim istiyo

sey hocam bi resim cekecek ne telim nede fotograf makinam var alamadimda kusura bakma

Son düzenleme:

Tamam hocamm duydummmm becerebilirsem koymayi koyacagim sözzz önce kalkiyim hamurumu acmaya basliyimmmmm yoksa yetistiremeyecegimmmmmmm
yaaa yasagimmm ask olsunnn ben bu böregi hepimiz adina yapiyorum hocamaaa 10 puan hepimiziinnnnn

artık bilmiyom..öyle dedilerr
ama beni bilmediği için hocanın sonradan gleceğini ne bilsin, kız yeni daha

cnmm hsgeldn nasılsın, görmedim o zamandan snra seni

doru yeni olmasaydi böyle bi hata yapmazdi bilmiyoki seni

kizlarr simdilik bana musadeeee isim biterse ugrarim yinee size guzel muhabbetlerrr hepiniziii cokkk öpuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eeee yasakhayal bu yarim aklinla hocayi kandiracanmi sandinsimdi napacan hocan resim istiyo

sey hocam bi resim cekecek ne telim nede fotograf makinam var alamadimda kusura bakma

heh yasağım.. simdi nolcekk..
artık ne diyecem bilemedim simdii :26:
bildimm.. bildimm.. hocaya duygu sömürüsü

Tamam hocamm duydummmm becerebilirsem koymayi koyacagim sözzz önce kalkiyim hamurumu acmaya basliyimmmmm yoksa yetistiremeyecegimmmmmmm
yaaa yasagimmm ask olsunnn ben bu böregi hepimiz adina yapiyorum hocamaaa 10 puan hepimiziinnnnn

hadi kolay gele balım sana..bu saat de hiç denemedim :26::26:güzel oluyor muu aferin bak puanını da paylasıyo..
gerçi hayalotum da paylasmısıt senlee yasagımm

hosbulduk umutum ış güç işte kosturuyrz tesekkur ederım sen nasılsın

bnde iste buralardayım.. yapıyoruz biseyler ..

Insallah ileri zamanda bende ogrenirim , esler ayrildimi olan cocuklara oluyor, ayn sorun benim eltimde de var , eltim biraz ters kendinden baska kimseyi beyenmez bi bakarsin esiyle cok iyi bi bakarsin cadi gibi kocasini bile cocugunu elletirmiyor. birde hep cocugun yaninda tartisiyorlar daha 1 bucuk yasinda , bi ara ayrilma kalktilar cocuk yuzunden suan beraberler ama hic huzurlari yok , esimin abisi sabrediyor yazk sabah ise gidiyro aksam gec geliyor .. birde karisinin kaprislerini cekiyor.

o dediginden hocam

yaw onlar tabi paylasir sürekli aliyolar ben ise birkerecik aldim ondan sonra hep 0 aldim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…