- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.881
inşallah cnm ya ,bır kac gundur mıdem bulanıyor sabahları fakat yıne fos cıkar bu alıstım
tememmmmmmm emrin olur hocammmmmm
yeterki iste kutumu degil tüm kk yi bosaltim bas basa kalalim
gitmeme konusunda onu görüyorumm..
, valla ben sana smdi 10 verirdim de.. bide içerdeki uyuyan da aynı notu bana verir mi bilmemm
valla aynen öyle oldu.. habire bisi yazıyonn.. yazmasam uyuyamamm vallahh
gözüm açıkyatağa gitmiyimmm diyorumm
ama sabaha umut haslaması olucakk
bu arada hayalotum görmesin, basbasa kalma teklifi ettiğini yasağımmyada bulurduk basbasa kalıcak yeri kuzumm
bu da son, the end.. hoca yayınını kestii
hayalım belirtilere takmıorum artık ,ultrasonda tötünü gürmeden ınanmam
yaw doguncada o tötüne tötüne vur
evet cnm tabletten yavas oluyor,hayırlı geceler cnm sana allah rhatlık versn cnm goruemek uzre allaha emanet
günaydın canım kısaca tanıtım kendimi ben 12 yıllık evliyim 3. bebegimi istiyorum 6 ay oldu korunmayı bırakalı 30 yaşındayım ev hanımıyımsakinleşti grupeeee selencelk sen nasılsın?fazla birebir muhabetimiz olmadı..azcık taniyim seni
ya bakdım bska topiklerde var, dedim b izde niye olmasın.. bu topiği açan arkadasın vakti olamıyo çok fazla, çalısıtğı için..
sevgili üğretmenimiz..dedim bakdım herkes birbirine soruyo, dedim takip listesi yapalım..herkes birbiren hergür sormaktansa..ben arada ekliyorum öyle iste..
dediler sen baslattın bu isi sen dedin, sen yap listeyi..
geçtik öne..
artık liste bende, e hurma yı da ben baslattım.. bikaç aydır düstüm kürlerin içine, kürler de sende dediler..
oldum hoca yani..
bu kez de umud hocam diyolar.. artık hocadan snra ne olurum onu bilmiyom iste..
yani laf aranmızda, ascık korkarlar benden
ama hepsi çok tatlıdır, hepis çok değerlidir..hepsi çok cana yakındırr..
ben hepsini ayrı ayrı severimm...
hele ben dertli umud olaraktan,iyi bıkmıyolar benden
hayalotum sen uyurken bak hocam beni seviyo kiskanma yarin okuyunca bu diyaloglari
doru görmesin noluyo bunlara der....arkadas biz yatiyoz bunlar gecelerde der.. kesildimi simdi yayin
slm canım benim bildigim kadarı ile ovu testi gebeligi göstermez:26:Kizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?
kızlar adet olmadım
hemen sağlık ocağına gittim sonuclar 3,5 gibi cıkkacak nasıl beklerim bilem,yorum eltimde oturuyorum arada girerim öpüyorum
aslında günüm gecmedi sabah adet olmam lazımdı olmadım hemen kan verdimkaç gün geçti canımm hadi inşş güzel haberler verirsin bize hemen sonucu alınca haber ver bakk bizi merkta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?