Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tememmmmmmm emrin olur hocammmmmm

yeterki iste kutumu degil tüm kk yi bosaltim bas basa kalalim

bu arada hayalotum görmesin, basbasa kalma teklifi ettiğini yasağımm yada bulurduk basbasa kalıcak yeri kuzumm

bu da son, the end.. hoca yayınını kestii

Son düzenleme:

haslamamiberaber cikariz sabret hocammmmmm

benimde uykum geldi galiba böyle oldum

bu arada hayalotum görmesin, basbasa kalma teklifi ettiğini yasağımm yada bulurduk basbasa kalıcak yeri kuzumm

bu da son, the end.. hoca yayınını kestii

doru görmesin noluyo bunlara der....arkadas biz yatiyoz bunlar gecelerde der..kesildimi simdi yayin

beklenenim canim benim tabletten hizli yazamiyosun galiba:26::26::26:

kuzum bende cikim iyi geceler sende allaha emanet ol

yaw sayfayida bi 2890 yapamadik

neyse artik nasip sabahcilarinmis

Son düzenleme:
beklenenim bu tablet isi dedigin gibi iyi degilmis yaw gec yaziyosun sanirim

Kizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?

sakinleşti grup eeee selencelk sen nasılsın?fazla birebir muhabetimiz olmadı..azcık taniyim seni
günaydın canım kısaca tanıtım kendimi ben 12 yıllık evliyim 3. bebegimi istiyorum 6 ay oldu korunmayı bırakalı 30 yaşındayım ev hanımıyım
sanırım daha öncede anlatmıştım kendimi:26: sanamı başka arkadaşım hatrılayamadım:44::44::44:bende seni tanıyım canım

umud hocam gelmiş topik şenlenmişşhocam sen bizim herşeyimiszinseni böle mutlu görmek içimi açtı vallaRABBİM gönlüne göre versin
hayalotum sen uyurken bak hocam beni seviyo kiskanma yarin okuyunca bu diyaloglari
haylotumdan önce ben kıskandımmmben çok kısknacım sevdigim insanları çok kıskanırım

doru görmesin noluyo bunlara der....arkadas biz yatiyoz bunlar gecelerde der..kesildimi simdi yayin
evet biz yatıyoz ohh siz gecelere akıyosunuz
Kizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?
slm canım benim bildigim kadarı ile ovu testi gebeligi göstermez:26: gebelik testi al onunla yap canım benim fikrim böle

Son düzenleme:
kızlar adet olmadım
hemen sağlık ocağına gittim sonuclar 3,5 gibi cıkkacak nasıl beklerim bilem,yorum eltimde oturuyorum arada girerim öpüyorum

kızlar adet olmadım
hemen sağlık ocağına gittim sonuclar 3,5 gibi cıkkacak nasıl beklerim bilem,yorum eltimde oturuyorum arada girerim öpüyorum
kaç gün geçti canımm hadi inşş güzel haberler verirsin bize hemen sonucu alınca haber ver bakk bizi merkta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…