- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.901
yaw noldunu bi yazsaydin
hee fazLaa önemli degil kiz yeni yila girince ikinci gunu kaza yasadik :2: hastanede kaldim 24 saat gÖZALtinda
mecburdum yani ama tabi biz sucsuzduk kirmizi isikda dururkene bir Taksi araci arkamiza 50 KM YAKLASTI carbti ben hemen hastaneye gidek dedim esime
hemen göturdu öyle iste Allaha sukur cok iyizi suan.. 16 gun oldu zaten aradan gectii cnm
geçmiş olsun bebekim allah b idaha göstermesin inş
merhaba katre nasılsın?yanlış hatırlamıyosam doktoro gitcem diyodun gittinmi?geçmiş olsun bebekim allah b idaha göstermesin inş
geçmisten takip ettiğim kadarıyla.. yaklasık bi 20sayfa gözden geçirmisimdir..
smdi gelelim kızçelerime..
önce scorpim den baslyim... Rabbim hayırlısını versin kuzum..dktara gititğinde iyice bi bakılsın bitanem,belik bi testler fln yapılıpta, belki tutunmasına yardımıc olucak ilaç neyin verir..hemen söktürücü vermese, gerçi dktorlar ultrason görüntüsünle iyi bilirler de.. yine de vardır bi hayır balım.. elimizden ne geliyosa , onu yapıyoruz, Rabbim en yakın zaman da mutlu haberlerle güldürsün yüzünü balım insaAllahseni çookk seviyorum, dualarım seninle balımm , öpüyorumm
medd_cerimm tatlımm.. hayırlısı olsun kırmızıların gelmis.. Rabbim den insaAllah yakın zamanda bizlere sevincli haber vermen dileğiyle balım,. öpüyorum seni çok seviyorumm kusumm
yasagımm ve hayalotumm..gelelim sizlereee
listeyi öne alma konusunda sizlere kaç vereceğimi inan şaşırdımmsmdi 10 versem olmıycak.. 0 versem yine olmaycak..
gerçi hayalotum parçalamıs kendini,ekliyemedim diye , onu iyi gördüm, güldüm hatta.. ahh balım dedimm..
yasağım da, hocanın sayfasına bak, senin eklediğin çok geçmiste kalmıstır,deyip benim hayalotumun,
balımın iyice aklını karıstırmıssen sonunda yasağım almıs listeyi ama, artık kaç versem bi düsüniim en iyisi ben
ama ballarımı ben her daim çokk seviyorummm
artık gözüme çarpanlar bunlardı.. :26:
unututğum yada atladığım varsa, artık aklıma geldiğinde yazarım.. tatıl kuslarımm
-aminnnnnnnnnnn insalllaaaaaaaah cnmm sagol Allahim birdaha göstermesin o yasadigim SOK zaten insana yetiyor :2:
yaw seni kim sevmez alaalahayalotum sen uyurken bak hocam beni seviyo kiskanma yarin okuyunca bu diyaloglari
Kizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?
biliyorum gonzalezımaksamüstü ben uyurken de, siz listeyi güncelleme konusunda, hocayı iyi çekistirmişsiniz.. bunu hesaba koymuyorumm.. bu nolcekk
balla hayalotum bilir onu ne kadar sevdiğimi
böyle polemiklere girmeyeceğini bilirimm,al sana cvp
doğru gonzalezım çok çabaladım ama benimkinde niyeyse hurmalarım gelmek istemedi:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
yaw ben hayalotuma dedimki ben cikim yemek yapacam listeyi bi zahmet öne getir yeni gelen kizlar görsün hayalotum ugrasti yapamadiyaw hocamin profiline gir oradan bul dedim yine yapamadi yine gitim senden buldum koydum kizlar gördü yemekte gecikti herifim küstü yemek yok daha diye simdi söyle hocam kim 10 hak etti hayalotum benim kankam ama bu gün tembeldi ödevini yapamadi caliskan degildi bende sasirdim :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::111::111::111::111::111::111::111:
o toktora gidilecek iştem okederçok nesem yok da, yinede durum iyi görünüyor da, geçen günlere göre.. ondan yani.. anca bu kadar sesim çıkıyo
aksam bide histereskopi, bu gib seyleri konustuk ya, bunun videosunu izledim bi dktor konusma yapmıs..
esime izlettim..dedim bunlar da benim kafamad soru isareti kaldı..
ben bunları yaptırmak istiyom, niye bunlar bana yapılmadı, bu dktorlar nasıl istemedi böyle seyi de. sanki salladılar bizi dedimm
ben nohut kürü değiynce, arastırmıs netden bakmıs fln..hadi bunu yapalım dedi..
yapıyoz bakalım, yine bi faydası olurdur da..
yine ben baktırmak istiyom kendime..
kaçısı yok, o dktara gidilcekkk..
nolduuuuuuuuuuuu10 mu :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78:
başbaşamı :44::44::44:ben yokmuyum aranızadatememmmmmmm emrin olur hocammmmmm
yeterki iste kutumu degil tüm kk yi bosaltim bas basa kalalim
kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey Rabbimden .......
kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey Rabbimden .......
kes gonzalezım
bu arada hayalotum görmesin, basbasa kalma teklifi ettiğini yasağımmyada bulurduk basbasa kalıcak yeri kuzumm
bu da son, the end.. hoca yayınını kestii
evet ne işiniz var bu saatte alaala
doru görmesin noluyo bunlara der....arkadas biz yatiyoz bunlar gecelerde der.. kesildimi simdi yayin
Selam Hayalotummmm burarlardasin galiba?
Napiyorsun iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?