- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.921
kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey rabbimden .......
çok geçmiş olsun bıtanem ya rabbım başka kaza bela vermesınhee fazLaa önemli degil kiz yeni yila girince ikinci gunu kaza yasadik :2: hastanede kaldim 24 saat gÖZALtinda
mecburdum yani ama tabi biz sucsuzduk kirmizi isikda dururkene bir Taksi araci arkamiza 50 KM YAKLASTI carbti ben hemen hastaneye gidek dedim esime
hemen göturdu öyle iste Allaha sukur cok iyizi suan.. 16 gun oldu zaten aradan gectii cnm
kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey Rabbimden .......
geçmiş olsun cnm.
hoşgeldın canbonumkızlar ben geldimmm selammmm
hoşgeldın canbonum
günaydın pufidiğim
slm hoşgeldin canım
cnm hayırlısı olsun inş.Rabbim en kısa zamanda sağlılklı.hayırlı evlat nasip eder inş. hepimize.ameliyat oldunmu tüplerin açılması için
Sa öncelikle cnm Tüplerim kapali derken cnm??? tedavisini oldunmuki????
yoksa daha öncedendemi vardi??? merak ettim simdi???
Allah hayirlisini versin insallah cnm Allah zamanini biliyor sen kafana takma ins..
çok geçmiş olsun bıtanem ya rabbım başka kaza bela vermesınbi sorunun yok dıme
hayırlısı olsun sevımlım
üzülme hersey rabbımden ne olacagını bız bılemeyezkı ...
tuplerın kapalı demısın açamıyorlarmı:26:
evet canım 2009 da şubat ayında laparoskopi oldum ama çok yapışıklık var demişti dr..
zaten ondan sonra fsh sorunum başladı 5 kere tüp bebek denedik 4 seferi fsh yüksekliğ ve çeşitli nedenler yüzünden hep iptal oldu
sadece bir kere transfer oldu o da negatifti
canım ben bu temmuzda 7 senelik evli olucam çok tedaviler olduk çok doktorlar değiştirdik tüplerim içinde laparoskopi oldum
ama geri kapanmış
aslında ben tüp bebek tedavisi olmam lazım
ama dediğim gibi Rabbim büyük OL derse zor yok zorluk yok herşeye gücü yeter ...
inşallah vakti zamanı gelince olacaktır hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin inatçı SIPALARIIIIIII
cnm bnm çok yakın arkadaşımında tüpleri kapalıydı geçen hafta açtırdı ve yumurtalıkları çatlasın diye doktor ilaç verdi p.tesi kontrole gitti ve doktor iyi demiş yatma günü vermiş yarın tekrar gitcek hastaneye hayırlı haber beklioruz bnce sende bi an önce doktora git ve gerekeni yap !
merhaba katre nasılsın?yanlış hatırlamıyosam doktoro gitcem diyodun gittinmi?
hoşgeldın canbonum
hayalotum hoşbulduk canbonumnasılsın
günaydın pufidiğim
slm hoşgeldin canım
Allahım inşallah bu yolda uğraşan herkese kolaylıklar versin yardımcımız olsun
ben laparoskopi oldum ama yapışıklık çok demişti dr ve tüp bebeğe yönlendirmişti 4 sene önce
son iki senedirde tüp tedavileriyle uğraştık şimdi genetik sonucu bekliyoruz bir ay önce kan verdik çok geç çıkıyormuş sonuçları
bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
hayırlısı olsun sevımlım
canım diğer arkadaşlarada yazdım açıldı ama tekrar kapanmış zaten çok fazla yapışıklık varmış
ve o ameliyattan sonra fsh yüksekliği çıktı ortaya fsh yükselincede yumurta olmuyor tüp bebekte şansı azaltıyor
hayırlısı be gülüm elbette Rabbimin bir bildiği vardır....
Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince sabrediyoruz
isyan etsek elimize ne geçecek günahtan başka
Allahım inşallah bu yolda uğraşan herkese kolaylıklar versin yardımcımız olsun
ben laparoskopi oldum ama yapışıklık çok demişti dr ve tüp bebeğe yönlendirmişti 4 sene önce
son iki senedirde tüp tedavileriyle uğraştık şimdi genetik sonucu bekliyoruz bir ay önce kan verdik çok geç çıkıyormuş sonuçları
bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
hayırlısı olsun sevımlım
-saOl cnm Allaha Sükürler olsunki birseyim yok sadece biraz bel agrim var bilmiyorum hamisliktende önce yoktu
kazadan sonra basladii bakalim doktora gidip gidp geliyorum Allahim baska dertler vermsin insallah (AMIN))
Kuzularimm merhabayemek molAsinda bir bakayım selam vereyim dedimm öpüyorum herkesi
Kuzularimm merhabayemek molAsinda bir bakayım selam vereyim dedimm öpüyorum herkesi
merhabaaaaaöpüyorum bende
merhabaaaaaöpüyorum bende
hoşgeldın bıtanem afıyet bal şeker olsun
katrem sen yarınmı gıdıcektın doktora:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?