- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.961
Sabah yaptigim kek arkali onlu cektim bakin bakalim iyi olmusmu.. ilk denemem
Arkasi
Eki Görüntüle 607822
buda üstü
Eki Görüntüle 607823
ici
Eki Görüntüle 607824
Guzel gozukuyor sayfayi sakladim, bos oldugumada yapiyim .. benim makinem var dur ben sana ekmeklerimide gosteriyim bn nasil yapiyorum .
umud hocam gelmiş topik şenlenmişş hocam sen bizim herşeyimiszin seni böle mutlu görmek içimi açtı valla RABBİM gönlüne göre versin
haylotumdan önce ben kıskandımmm ben çok kısknacım sevdigim insanları çok kıskanırım
evet biz yatıyoz ohh siz gecelere akıyosunuz
kızlar adet olmadım
hemen sağlık ocağına gittim sonuclar 3,5 gibi cıkkacak nasıl beklerim bilem,yorum eltimde oturuyorum arada girerim öpüyorum
kızlar ben geldimmm selammmm
hee fazLaa önemli degil kiz yeni yila girince ikinci gunu kaza yasadik :2: hastanede kaldim 24 saat gÖZALtinda
mecburdum yani ama tabi biz sucsuzduk kirmizi isikda dururkene bir Taksi araci arkamiza 50 KM YAKLASTI carbti ben hemen hastaneye gidek dedim esime
hemen göturdu öyle iste Allaha sukur cok iyizi suan.. 16 gun oldu zaten aradan gectii cnm
verdim, veriyom kusum.. 10 puan aldın.. hadi hayırlı olsun vatana, millete.. kk yaama ama gonzalezim vallaha olmadı ya öylem işte puanım kaç buarada yazmamışında
biliyorum gonzalezımböyle polemiklere girmiyomuşum kaçakcanbonum
doğru gonzalezım çok çabaladım ama benimkinde niyeyse hurmalarım gelmek istemedisende yemek yapamamısın alaala ben yemeğimi yapmıştım gonzalezim hemide zor yemek yaaaaa
o toktora gidilecek iştem okeder
evet ne işiniz var bu saatte alaala
scorpionsum...akşammı gelıcektın acaba gırmedın hala :26::26:
mis gibi valla
afıyet bal şeker olsun canbonum
ellerine saglık
Oy kiyamam sana , heycanliymis ,, haberlerini bekliyorum biliyorsun , bi bakarsin iki tane bebis varmis , ilk kontrol demi?
canım benim inş annemi falan takmıcam yazarım akşam geldiğimde..canım ya ben sana hiç dememiştim dimi daha önce.resnem içimi okudun bende ikiz olsun istiyorum içten içe ama kimselere bişey diyemiyodum ve aklımdan geçti bugün aynı dediğin gibi bi de ikiz dermiş doktor dedim içimden.nasılda ikimizde aynısını düşündük bu arada kekin çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık misss gibi olmuş iki renkli kek dimi kakaolu karışık
bende bugun yaparım belkı bunu ağzımın suları aktı acaba tadı nasıl oluyor
canım benim inş annemi falan takmıcam yazarım akşam geldiğimde..canım ya ben sana hiç dememiştim dimi daha önce.resnem içimi okudun bende ikiz olsun istiyorum içten içe ama kimselere bişey diyemiyodum ve aklımdan geçti bugün aynı dediğin gibi bi de ikiz dermiş doktor dedim içimden.nasılda ikimizde aynısını düşündük bu arada kekin çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık misss gibi olmuş iki renkli kek dimi kakaolu karışık
selam selencikim.. nasılsın gülüm :)
saolun varolun emi siz.. hocanız yesin siziamin balım insaAllah .. hepimizin gönlüne göre olsun hersey..
yaa kıskanmayın, sizde gelin, geceleri akalım kk ya
hadi insaAllah gumus.. hakkında hayırlısı olsun bakalım
selam katrem nasılsın bakim..dün aklıma geldin nerde bu kızçe dedim.. e nasılsın bakim, bebis nasıl
Bebebkim.. geçmis olsun cnm..Rabbim daha beterinden korusun..insaAllah..arada uğra merak ediyoruz nerde, napıyo ki bu diye
verdim, veriyom kusum.. 10 puan aldın.. hadi hayırlı olsun vatana, millete.. kk yazaten geçmisi okuma konusunda, sen kadar basarılı kim var.. eferin kusum..devam et böyle.. okumayanlar merak ediyolarsa, baksınlar., heç deme birseyy
bak nasıl da biliyorum kusumu ben
olsun balım..olmustur birsey..hem kopyala yaparken sadece yazı gelir, hurma gelmezalıntı yapaydın kusum benim eklediğimden o zaman gelirdi
ya balım dur anlatam..kızma hemen kusum
simdi söyle oluyo..ben aksam uyumusum..snrada geç vakit kalkınca da uyku gelmedi...dedim kk da koyun sayayım, belkim gelir uykummsnra iste koyun sayarkene, bir koyun kiçze, iki koyun kızçe derkene, tam çıkayım diyordum ki senin kaçakhayalin geldi.. e buluncada o saat da bırakamadı
hatta pirak benu kideyim bilem dedim
balım....bildiğim kdarıyla..sonuçları düsükmüs.. öyle anlatıyodu.. ama insaAllah vardır bunda da bi hayır..
yarın içinde dktara gidicekti. adet olamadım diye kesin söktürücü verir galiba dedi..bnde diyom ki.. iyice bi test fln yapılsada,,
hemen söktürücü içmese..belki tutunmasına yardımcı ilaç fln verirdi :26::26:
füüüüüüüwwwww..:44::44::44:ne çok konustummm
Buyur gel canim beraber yiyelim , sicak cayimda var kahve istersende yaparim ..
umudum gaymaklı gonzalezım hoşgeldin
Sabah yaptigim kek arkali onlu cektim bakin bakalim iyi olmusmu.. ilk denemem
Arkasi
Eki Görüntüle 607822
buda üstü
Eki Görüntüle 607823
ici
Eki Görüntüle 607824
Neden bilmiyorum bende oyle yazi verdim canim , insallah ikizdir bak dusuncelerimiz bile aynisaat kacta doktorun ? evet kakaolu yaptim canim ..
kiyamam kiz , koyduguma pisman ettirme ..ekmekleri ekliyemiyorum neden see..
slm kızlar benimde hafta sonu günüm var koşturup duruyrm temizlik falan
umudum maşallah baya toplu olmuş gerçektençok şükür iyiyim canım ya annem burda ya pek girmiyorum nete sen nasılsın
hsbuldum balım.. selam ben geldim yazana kadar, sen beni geçtin yine ..
önce size cvp yetistirdim..hoca bu susar mı heçç.. illa gonuscekk
gurbetimm.. nettin sen yaww.. elliren sağlıkk....hani bize..bizde yemek istiyoz bu mamadann
bi ara bnde bi yaş pasta yapim..kızlar portakallı yaş pasta biliyonuz mu.. :26:ama bu baska öyle sandığınız gibi değil, çok bilen yoktur.. :44:
ama nefiss oluyo yaa.. haftaya yapim de,. resim atam bura bi
hsbuldum balım.. selam ben geldim yazana kadar, sen beni geçtin yine ..
önce size cvp yetistirdim..hoca bu susar mı heçç.. illa gonuscekk
gurbetimm.. nettin sen yaww.. elliren sağlıkk....hani bize..bizde yemek istiyoz bu mamadann
bi ara bnde bi yaş pasta yapim..kızlar portakallı yaş pasta biliyonuz mu.. :26:ama bu baska öyle sandığınız gibi değil, çok bilen yoktur.. :44:
ama nefiss oluyo yaa.. haftaya yapim de,. resim atam bura bi
heya toplu katliam yaptımmhayalotum gibi
hm ne güzel cnm.. rabbim daim eylesin insaAllah..
keske benim Annem de olsa da, gelsee
ben nasıl olim..bikaç gün kötüydüm..gerçi tam düzelemedim ama, yinede iyi sayılırım..
uğrasıp duruyoruz yani..birseyler elde edelim, mutlu olalım diye..
gaymaklı gonzalezımscorpıonsum için hayırlısı hakkında ne ise o olsun rabbım yardımcısı olsun inşallah
puanım için saol varolherşey senin sayende hocam 10 puan aldım
yaw ben koyunlarımı bagladım otlarken sız daha yenı koyun saymaya gecıyonuzkeşkem koyun smilide koysalarmıs iyi bakem kaçak canbonuma gelınce ya bu kızçe nıye bukadar tatlı acep sen biliyonmu hep beni fişiklemeye çalışıyo hocam kaçakcanbonum puan ne vercen ona sıfır de de çatlasın zaten geçmişte okumuyo bıde senın balına tembel demiş
kaçakcanbonum bak umudum geldı gonzalezım geldı hemıde benımle konusuyor suan ama sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?