Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam selencikim.. nasılsın gülüm :)
saolun varolun emi siz.. hocanız yesin sizi amin balım insaAllah .. hepimizin gönlüne göre olsun hersey..
yaa kıskanmayın, sizde gelin, geceleri akalım kk ya

kızlar adet olmadım
hemen sağlık ocağına gittim sonuclar 3,5 gibi cıkkacak nasıl beklerim bilem,yorum eltimde oturuyorum arada girerim öpüyorum

hadi insaAllah gumus.. hakkında hayırlısı olsun bakalım

kızlar ben geldimmm selammmm

selam katrem nasılsın bakim..dün aklıma geldin nerde bu kızçe dedim.. e nasılsın bakim, bebis nasıl

Bebebkim.. geçmis olsun cnm..Rabbim daha beterinden korusun..insaAllah..arada uğra merak ediyoruz nerde, napıyo ki bu diye
ama ama gonzalezim vallaha olmadı yaöylem işte puanım kaç buarada yazmamışında
verdim, veriyom kusum.. 10 puan aldın.. hadi hayırlı olsun vatana, millete.. kk ya zaten geçmisi okuma konusunda, sen kadar basarılı kim var.. eferin kusum..devam et böyle.. okumayanlar merak ediyolarsa, baksınlar., heç deme birseyy
biliyorum gonzalezımböyle polemiklere girmiyomuşum kaçakcanbonum

bak nasıl da biliyorum kusumu ben

doğru gonzalezım çok çabaladım ama benimkinde niyeyse hurmalarım gelmek istemedisende yemek yapamamısın alaala ben yemeğimi yapmıştım gonzalezim hemide zor yemek yaaaaa

olsun balım..olmustur birsey..hem kopyala yaparken sadece yazı gelir, hurma gelmez alıntı yapaydın kusum benim eklediğimden o zaman gelirdi

o toktora gidilecek iştem okeder

evet ne işiniz var bu saatte alaala

ya balım dur anlatam..kızma hemen kusum
simdi söyle oluyo..ben aksam uyumusum..snrada geç vakit kalkınca da uyku gelmedi...dedim kk da koyun sayayım, belkim gelir uykummsnra iste koyun sayarkene, bir koyun kiçze, iki koyun kızçe derkene, tam çıkayım diyordum ki senin kaçakhayalin geldi..e buluncada o saat da bırakamadı
hatta pirak benu kideyim bilem dedim

scorpionsum...akşammı gelıcektın acaba gırmedın hala :26::26:

balım....bildiğim kdarıyla..sonuçları düsükmüs.. öyle anlatıyodu.. ama insaAllah vardır bunda da bi hayır..
yarın içinde dktara gidicekti. adet olamadım diye kesin söktürücü verir galiba dedi..bnde diyom ki.. iyice bi test fln yapılsada,,
hemen söktürücü içmese..belki tutunmasına yardımcı ilaç fln verirdi :26::26:

füüüüüüüwwwww..:44::44::44:ne çok konustummm

Neden bilmiyorum bende oyle yazi verdim canim , insallah ikizdir bak dusuncelerimiz bile ayni saat kacta doktorun ? evet kakaolu yaptim canim ..

gaymaklı gonzalezımscorpıonsum için hayırlısı hakkında ne ise o olsun rabbım yardımcısı olsun inşallah
puanım için saol varolherşey senin sayende hocam 10 puan aldım
yaw ben koyunlarımı bagladım otlarken sız daha yenı koyun saymaya gecıyonuz keşkem koyun smilide koysalarmısiyi bakem kaçak canbonuma gelınce ya bu kızçe nıye bukadar tatlı acep sen biliyonmuhep beni fişiklemeye çalışıyo hocam kaçakcanbonum puan ne vercen ona sıfır de de çatlasınzaten geçmişte okumuyobıde senın balına tembel demiş
kaçakcanbonum bak umudum geldı gonzalezım geldı hemıde benımle konusuyor suan ama sen yoksun

slm kızlar benimde hafta sonu günüm var koşturup duruyrm temizlik falan

umudum maşallah baya toplu olmuş gerçekten çok şükür iyiyim canım ya annem burda ya pek girmiyorum nete sen nasılsın

umudum gaymaklı gonzalezım hoşgeldin

hsbuldum balım.. selam ben geldim yazana kadar, sen beni geçtin yine ..
önce size cvp yetistirdim..hoca bu susar mı heçç.. illa gonuscekk

Sabah yaptigim kek arkali onlu cektim bakin bakalim iyi olmusmu.. ilk denemem

Arkasi
Eki Görüntüle 607822

buda üstü
Eki Görüntüle 607823

ici

Eki Görüntüle 607824

gurbetimm.. nettin sen yaww.. elliren sağlıkk....hani bize.. bizde yemek istiyoz bu mamadann
bi ara bnde bi yaş pasta yapim.. kızlar portakallı yaş pasta biliyonuz mu..
:26:ama bu baska öyle sandığınız gibi değil, çok bilen yoktur.. :44:
ama nefiss oluyo yaa.. haftaya yapim de,. resim atam bura bi

kiyamam kiz , koyduguma pisman ettirme .. ekmekleri ekliyemiyorum neden see..
yok bıtanem ya suan ıyıyımbende resım eklemeyı bılmıyorum
slm kızlar benimde hafta sonu günüm var koşturup duruyrm temizlik falan

altınlar gelıyor kızçeme
allah bın bereket versın kuzum ...yorma fazla kendını zaten gıttıklerınde yenıden yapmak zorunda kalcan

umudum maşallah baya toplu olmuş gerçekten çok şükür iyiyim canım ya annem burda ya pek girmiyorum nete sen nasılsın

heya toplu katliam yaptımm hayalotum gibi
hm ne güzel cnm.. rabbim daim eylesin insaAllah..

keske benim Annem de olsa da, gelsee
ben nasıl olim..bikaç gün kötüydüm..gerçi tam düzelemedim ama, yinede iyi sayılırım..
uğrasıp duruyoruz yani..birseyler elde edelim, mutlu olalım diye..

yaw umudum yapmadan benı cagısan evınede bende yesem

estfirullah hocam ben senı geçemem sadece etrafından tur atıyorum kaçakcanbonum yakalamsın seni diyem

inş canım allahım hepimiz için daim eylesin inşşş...o hep seninledir bence hala bırakmamıştır anneler bırakmaz hiçbizaman.yine de iyisin umudum başa çıkmasını biliyosun zorluklarla allahım gücünü veriyor sana inş bu zor günler bitecek uğraşılarının karşılığında bişeyler elde edeceksin ve cok mutlu olacaksın allahın izniyle aminnnn

herzaman yaptıgım gıbı geçmişten bulup alıntı yaptım ama olmadı bu hurmacıklar nıyeysem cıkmadı dun.
sonram profılınden gırdım yaptım yıne aynı oldu
ama kaçakcanbonum yaptı sagolsun

he yavrumm , evladım söyle kusumm

evt balım, geçmisle çok uğrasıyosun. ne alakan var çözemedim seni
o yüzden 10 puanı hakettin.. onca sayfanın hakkından geliyosu.. piravo sana balım

smdi hocan olarak, kısa bi özet geç desem ne dersin
kacakcanbonuna gelince..... ona ben simdi.. ne desem bilemedimm kii..
evt gece hani bana 10 dedi.. ben hep 0 alıyorum dedi.. bnde gördüm biliyom, fisekliyo seni kusum
demen gibi, geçmiste okumuyo.. dün gece kimdi, :26:biri börek yapıcam, hamur yoğurdum dredi.. aferin dedim 10 verdim sana dedim..
tmm dedi.. yasağım hani bana 10 dedi. ben hep 0 alıyom dedi.. vızır vızır böylee :84::84::84: ağladı basımda
bnde yarın baklava yapsam 10 olsam olur um dedi..tmm yapıncada resim koy görem, hocanın gözüne iyice girersin dedimm ay ne fenayım
diyo kendine, yarım aklınla hocayı kandırabiliceğini mi sandın, smdi resim de istedi, netcen yasakhayal bakim dedi aynı böyle
dedim öyle.. yapta koy görem seni , alırsın 10 puanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…