- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.941
Ozledimmm sizi cokkkanlatacaklarım var ayrica:26::26:ama simdi is yerindeyim yazamiyorum aksam gelcegim
Ozledimmm sizi cokkkanlatacaklarım var ayrica:26::26:ama simdi is yerindeyim yazamiyorum aksam gelcegim
evet hayalotum inş güzel haberler alırırmnasılsn napiyon görüşmeyeli
iyi sayılırım katrem belim agrıyor bu sıralar bi çıkıp bi giriyorum.yatım dıyorum kkya gıremedende yapamıyorum burdada bel agrısından oturamıyorumöyle karısık bı haldeyım suan
inşallah kuzum meleğin gosterır kendını sana
geçmiş olsun hayalotum zaten varmıydı yoksa yeni mi başladı zor oluyo yazmak ama girmeden de olmuyo dimi feci sarıyo insanı burası dinlene dinlene girersin sende fazla yormadan kendini...inş kuzum inşşşşşş.bu arad smileyler çıkmıyo anlamadım tıklıyorum gelmiyo
kızlar ben geldimmm selammmm
anca cıktım geçmişten kuzum burdayımiyiyim bıtanem sen nasılsın
vardı kuzum hergun agrıyo normalde ama ara ara gecmıstı sımdı yıne basladı bıkaç gundur.
saol canbonum ..
smiillere oluyo bazen oyle canları ıstemıyo snırsam
Selam canim bende bi girdim hemen cikmistim , ekmek yaptim taze teze birde dunden beri kek istiyordu canim , dur birazdan resimini koyarim.. sen nasilsin? yarin kontrollun var demi?
selam canım benim evet girdiğimde vardın sonra gittin bende bekledim inat ettimohhh hamaratım benim miss gibi kokutmuş gene koy canım bakalım çok şükür iyiyim,sen nasılsın ? evet yarın kontrol var heyecanlıyım:111:
yazdığınız mesaj çok kısa deyip duruyor ya uf:26::26::26::26:
Selam canim bende bi girdim hemen cikmistim , ekmek yaptim taze teze birde dunden beri kek istiyordu canim , dur birazdan resimini koyarim.. sen nasilsin? yarin kontrollun var demi?
oh sen gecmisten ciktin bende ekmek ve kek yaptimsukur bende iyiyim , kocis evde ama alisverise gidecek birazdan
anladım canbonum dinlen bol bol...evet küstüler banaaaaa tıkladım oluyo barıştılar sanırım
selam canım benim evet girdiğimde vardın sonra gittin bende bekledim inat ettimohhh hamaratım benim miss gibi kokutmuş gene koy canım bakalım çok şükür iyiyim,sen nasılsın ? evet yarın kontrol var heyecanlıyım:111:
yazdığınız mesaj çok kısa deyip duruyor ya uf:26::26::26::26:
sen ekmek yapıyodun demıdur sana bı tarıf yazıyımda sen onu yap cok guzel gorunuyor
ama benımkı yemez herhalde
yaw benım faceden ekledım de facesımde gozukuyor onlıne bı sekılde
bulabılırsem netten bakıyım
Oy kiyamam sana , heycanliymis ,, haberlerini bekliyorum biliyorsun , bi bakarsin iki tane bebis varmis , ilk kontrol demi?
Ne tarifi canim , gonder bakalm .. ? bende resimleri ekliyorum bakalim ekliye bilecme mi
ahanda buldum
Ekmek Pastası | Moda, Kıyafet Modelleri, Bayan Giyim, Gelinlik Modelleri,Saç Bakımı Sosyetikcadde.com
sayfa acılınca aşağıya in biraz saklanıyor orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?