- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.001
seni ozlledik bizzzzzzz canim beimmm hurma gozlummm...bendee cok halsizimmm gec uyandimm diyee sanirim...aksama gel olurmu yineee...iki sobet ederizzz hurma gozlummm al yazmalimm benimmmm
cnm yaşım 27.bide hsg çekildim 16 gün önce acaba ondanmı diyorum.Ne bilim ya hevesleniyorum hayaller kuruyorum.Neyse Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin inş.
hmm.. :26: cnm bi dktoruna deseydin.. onun haberi var mı..
insan tabi ki hayaller kuruyor.. ama ne olduğunu bil ki, ona göre kendini bilirsin..
valal hsg konusuna bisey diyemiycem.. ne için çektirmiştin onu :26:
noldu ya herkes gittimi?
güle güle hocam görüşmek üzerekızlar ben çkıyorum.. yemek yapmam lazım.. görsmek üzere
hcg 0
moralım bozuk
canım sıkkın
ablam geliyo gezeriz oyalanırım artık napım
:26::26:herşeyin hayırlısın canım pes etmek yok devam edicez bebişleri kucagımıza alana kadarhcg 0
moralım bozuk
canım sıkkın
ablam geliyo gezeriz oyalanırım artık napım
slm kızlar nasılsınız bakalım
umudum canım hocam gelmek istiyorumda akşamları benim herif yollamıyo
kıskanmamak elde deill napim huyum kurusun
gurbetim kek süper görünüyo ekmegide koyda bakalım bi
afiyet bal şeker olsun canım
haylotm geçmiş olsun canım bel agrısı zor oluyo Rabbim şifa versin
alppnm hg kuşum bebiş nasıl
katrem bende merak ettim bakalım yarın ne olcak
beni sorarsanız bugün biraz tuhafım çözemedim
cnm tüplerde tıkanıklık varmı diye çektirdim..sen naptın kocişini ikna edebildinmi?
ben burdayım cnm
güle güle hocam görüşmek üzere
bende yapıcam ne yapıcamı hala düşünüyorum
haklısn canımmselencim hsgledin kusum..valla kuzum bizimkiler alıstı.. baktılar ki konusmadan edemiyoruz.. zaten benim bu bulunduğum yerde bu tür konuları kimseyle konusamıyorum..
o yüzden bi bayan olupta bunları yaşıyorsan, illa konusup anlasabiliceğin birinin olması mtlaka lazım..
bazen birsey olduğunda sor bakim kk daki arkadasların ne dicek diyo.. o kadar yanii
alısır balım..
yaa ona bnde baktırmak istiommm
dün aksam histereskopi dün gumus demisti.. valal en son ki bana yapılan islemler 2010 yılındaydı..
suan tam hatırlamıyorum ne yapılmıstı.. bi tahliller fln olmusut ama.. bu gib seyler yapılmamıstı..
dedim bak guugldan.. histereskopi yazınca.. bi video var youtubden.. onu dinledim.. dktor konusma yapmıs..
dediğine göre banada yapılsa iyi olurdu dediğim yanları var..
esimede aksam dinlettirdm.. pek bisey demedi.. ama en yakın zamanda gidicem baktırtmaya..
yoksa hep kafamad soru isareti oluyo..
dedim bu kürlerin içined kaldık durduk..ben bunada baktırmak istiyom..
biz kürleri yapalım duralım dedim.. eğer ki bnde böyle biseylere bakılması lazımsa,. bosa zaman kaybı dedim..
artık Allahım tez zamanad sonuca ulastırsın..sağlıkla insaAllah..
kuslarım yemek yapmam geçiyo.. snra bakarım sizlere..
öle bakınıyodum tatlımnasılsın cnm?birden kimse görünmeyince bende gittiniz sandım.
slm kızlar nasılsınız bakalım
umudum canım hocam gelmek istiyorumda akşamları benim herif yollamıyo
kıskanmamak elde deill napim huyum kurusun
gurbetim kek süper görünüyo ekmegide koyda bakalım bi
afiyet bal şeker olsun canım
haylotm geçmiş olsun canım bel agrısı zor oluyo Rabbim şifa versin
alppnm hg kuşum bebiş nasıl
katrem bende merak ettim bakalım yarın ne olcak
beni sorarsanız bugün biraz tuhafım çözemedim
selencim hsgledin kusum..valla kuzum bizimkiler alıstı.. baktılar ki konusmadan edemiyoruz.. zaten benim bu bulunduğum yerde bu tür konuları kimseyle konusamıyorum..
o yüzden bi bayan olupta bunları yaşıyorsan, illa konusup anlasabiliceğin birinin olması mtlaka lazım..
bazen birsey olduğunda sor bakim kk daki arkadasların ne dicek diyo.. o kadar yanii
alısır balım..
yaa ona bnde baktırmak istiommm
dün aksam histereskopi dün gumus demisti.. valal en son ki bana yapılan islemler 2010 yılındaydı..
suan tam hatırlamıyorum ne yapılmıstı.. bi tahliller fln olmusut ama.. bu gib seyler yapılmamıstı..
dedim bak guugldan.. histereskopi yazınca.. bi video var youtubden.. onu dinledim.. dktor konusma yapmıs..
dediğine göre banada yapılsa iyi olurdu dediğim yanları var..
esimede aksam dinlettirdm.. pek bisey demedi.. ama en yakın zamanda gidicem baktırtmaya..
yoksa hep kafamad soru isareti oluyo..
dedim bu kürlerin içined kaldık durduk..ben bunada baktırmak istiyom..
biz kürleri yapalım duralım dedim.. eğer ki bnde böyle biseylere bakılması lazımsa,. bosa zaman kaybı dedim..
artık Allahım tez zamanad sonuca ulastırsın..sağlıkla insaAllah..
kuslarım yemek yapmam geçiyo.. snra bakarım sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?