Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm yaşım 27.bide hsg çekildim 16 gün önce acaba ondanmı diyorum.Ne bilim ya hevesleniyorum hayaller kuruyorum.Neyse Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin inş.

seni ozlledik bizzzzzzz canim beimmm hurma gozlummm...bendee cok halsizimmm gec uyandimm diyee sanirim...aksama gel olurmu yineee...iki sobet ederizzz hurma gozlummm al yazmalimm benimmmm

ayy balım .. bnde siiz özlüyom.. öyle fena olduğum zaman gelemiyorum buraya..
sizi de kırmak istemiyom..üzmek hiç istemiyom..
artık bu umudunuz böyle.. yapcak bisi yok.. kala kala size böyel bi umut kaldı..idare ediverin :)
hmm.. vitamin alıyo musun kuzum. halsizlik için nebilim bisey yapıyo musun :26:
aksama fırsat bulunca gelirim.. benim gocem uyursa fln. bi bakarım size
bu arada. al yazmalım a güldüm balım

öpüyom seni ballı kusum..

cnm yaşım 27.bide hsg çekildim 16 gün önce acaba ondanmı diyorum.Ne bilim ya hevesleniyorum hayaller kuruyorum.Neyse Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin inş.

hmm.. :26: cnm bi dktoruna deseydin.. onun haberi var mı..
insan tabi ki hayaller kuruyor.. ama ne olduğunu bil ki, ona göre kendini bilirsin..
valal hsg konusuna bisey diyemiycem.. ne için çektirmiştin onu :26:

Hz.ALİ şöyle dua ederdi;ALLAH'IM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanlarınıda gönlümde razı eyle .aminn.(kızlar paylaşmak istedim)

slm kızlar nasılsınız bakalım

umudum canım hocam gelmek istiyorumda akşamları benim herif yollamıyo

kıskanmamak elde deill napim huyum kurusun

gurbetim kek süper görünüyo ekmegide koyda bakalım bi

afiyet bal şeker olsun canım

haylotm geçmiş olsun canım bel agrısı zor oluyo Rabbim şifa versin

alppnm hg kuşum bebiş nasıl

katrem bende merak ettim bakalım yarın ne olcak

beni sorarsanız bugün biraz tuhafım çözemedim

hmm.. :26: cnm bi dktoruna deseydin.. onun haberi var mı..
insan tabi ki hayaller kuruyor.. ama ne olduğunu bil ki, ona göre kendini bilirsin..
valal hsg konusuna bisey diyemiycem.. ne için çektirmiştin onu :26:

cnm tüplerde tıkanıklık varmı diye çektirdim..sen naptın kocişini ikna edebildinmi?

selencim hsgledin kusum..valla kuzum bizimkiler alıstı.. baktılar ki konusmadan edemiyoruz.. zaten benim bu bulunduğum yerde bu tür konuları kimseyle konusamıyorum..
o yüzden bi bayan olupta bunları yaşıyorsan, illa konusup anlasabiliceğin birinin olması mtlaka lazım..
bazen birsey olduğunda sor bakim kk daki arkadasların ne dicek diyo.. o kadar yanii
alısır balım..

cnm tüplerde tıkanıklık varmı diye çektirdim..sen naptın kocişini ikna edebildinmi?

yaa ona bnde baktırmak istiommm
dün aksam histereskopi dün gumus demisti.. valal en son ki bana yapılan islemler 2010 yılındaydı..
suan tam hatırlamıyorum ne yapılmıstı.. bi tahliller fln olmusut ama.. bu gib seyler yapılmamıstı..
dedim bak guugldan.. histereskopi yazınca.. bi video var youtubden.. onu dinledim.. dktor konusma yapmıs..
dediğine göre banada yapılsa iyi olurdu dediğim yanları var..
esimede aksam dinlettirdm.. pek bisey demedi.. ama en yakın zamanda gidicem baktırtmaya..
yoksa hep kafamad soru isareti oluyo..
dedim bu kürlerin içined kaldık durduk..ben bunada baktırmak istiyom..
biz kürleri yapalım duralım dedim.. eğer ki bnde böyle biseylere bakılması lazımsa,. bosa zaman kaybı dedim..
artık Allahım tez zamanad sonuca ulastırsın..sağlıkla insaAllah..

kuslarım yemek yapmam geçiyo.. snra bakarım sizlere..

haklısn canımm alışmalı alıştırırım ben onu biraz suyuna gidim çalışma zamanında nereye gidersem gidim aklım burdaçok seviyorum sizlerihocacımm

Selam canim sagol ekmegi neden se koyamiyorum dur bir daha deniyim senin icin eniste yine kiskaniyor galba .. canim olmuyor yaa resim buyuk ondan kabul etmiyr

cnm ozaman bende sana yazmıştım ama görmemiştin galiba.bencede en kısa zamanda çektir.Çünkü tüplerde bi tıkanıklık varsa(inş. yokturda) boşuna beklemiş olursun.ya bunu senden nasıl istemediler hala şaşırıyorum.Neyse geçmişi boşverelimde önümüze bakalım.hemde rahim filminde rahimin yapaısına ve tüplere baakılıyor.en azından kafanda soru işareti kalmaz.cnm adetin 7. günü ve 10. günü arası çekiyor.en kısa zamanda haberini bekliyorum hayırlısıyla inş.

gumus kiz sen niye heemn kan testi verdin yaw idrar testi yap önce bence oda kesin sonuc veriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…