Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

med cezirim loorimde cok senin gibim tatlidir ...konusun ,kaynasin....

valla şekerim benim de kanım ısındı daha çok yazışmadan. sizin baya güzel sohberleriniz olmuş, keşke ben de aranızda olabilseydim.. Neyse geç kalmış sayılmam değil mi

benimkide bu gecede calisalim bebek icin derim diye erkenden yatti.2gundur konusmuyorum zaten bi daha ona busey yok

ne yattimi...

yaww ne degisik kisiler var.kimisi bu is icin dört gözle bekler kimisi de böyle yatar...

ne diyim ben simdi...

kizlar simdi cikmam lazim...anlarsiniz ya

sonra gelmeye calisacam

Canım ya nolur üzülüp ağlama aranız neden kötü (özel değilse) sorabilir miyim?
aslinda kotu degil onun normal hali bu haftada 1 ayda yilda bir de haftada 2 kez iliski ben de bebek icin daha cok sansimiz olsun diye istedigimden uzuluyorun bari yumurtlama gunlerimde vurdum duymaz olmasin daha cok iliskiye girelim diye o kactikca ben cok uzuluyorum

Niye kaciyo ki neden bebek olmasin diyemi istemiyo diyemi

Niye kaciyo ki neden bebek olmasin diyemi istemiyo diyemi
bebek olmasin demiyo korunmayi onun da istegiyle biraktik ama cok istekli degil iliski icin haftada 1 en fazla iki ama bu sekilde aylardir olmuyu doktora da gidemiyorum sorsa ne dicem gun asiri iliski demisti yapamiyoru mu dicem

Son düzenleme:

Canım siz kaç yıldır evlisiniz ve kaç zamandır bebek düşünüyorsunuz? Öncelikle ne olur ağlama ve üzülme.. Biliyorum zor ama kendin için yapmalısın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…