Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebek olmasin demiyo korunmayi onun da istegiyle biraktik ama cok istekli degil iliski icin haftada 1 en fazla iki ama bu sekilde aylardir olmuyu doktora da gidemiyorum sorsa ne dicem gun asiri iliski demisti yapamiyoru mu dicem

Dogru soyluyosun canim ne denilebilirki

bebek olmasin demiyo korunmayi onun da istegiyle biraktik ama cok istekli degil iliski icin haftada 1 en fazla iki ama bu sekilde aylardir olmuyu doktora da gidemiyorum sorsa ne dicem gun asiri iliski demisti yapamiyoru mu dicem

Evet tabiki de diyeceksin.. Böyle bi durumda çocuk olmasını da beklemesin zaten.. Canım böyle üzüleceğine al kocanı karşına anlat durumu. Öncelikle çocuk isteme konusunda ortak bi karara varmalısınız.. Gerçekten istiyorsa gün aşırı ilişkiyi kabul etmek zorunda..Hem bu zorunluluk değil ki, insan sevdiğile eşiyle zorunda olduğu için ya da sadece bebek için birlikte olmamalı... Böyle üzülüp ağlaacağına peşin peşin konuş..

ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftiz

ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftiz

Canım bi ay da zorlanın, bunun başka yolu yok Yeri geliyo elimi kolumu kaldıracak halim olmuyo ama bebek istiyosak yapacak başka bişey yok Fedakarlık etcez kendimizden.... Birini seçmek zorundayız ya bebek ya da........

E nasil olcak bu bebek ?? bi sekilde ortak nokta bulunmLI...
uyku saatim geldi de geciyo bile simdi agliyorum die takildim bu kadar ille de gun asiri neden gerekiyo bizimkisi cok az ok kabul
ediyorum esim de bence sorun var iliskiden kacan erkek pek duymadim ama gun asiri da normal hayatimizda zor sadece ovulasyon tarihinde ok bence

Canım bi ay da zorlanın, bunun başka yolu yok Yeri geliyo elimi kolumu kaldıracak halim olmuyo ama bebek istiyosak yapacak başka bişey yok Fedakarlık etcez kendimizden.... Birini seçmek zorundayız ya bebek ya da........
ben zorluyorum da esim aldirmiyo iste cok useniyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…