- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.881
bebek olmasin demiyo korunmayi onun da istegiyle biraktik ama cok istekli degil iliski icin haftada 1 en fazla iki ama bu sekilde aylardir olmuyu doktora da gidemiyorum sorsa ne dicem gun asiri iliski demisti yapamiyoru mu dicem
2yildir evliyiz yaklasik 7-8 aydir da dusunuyoruzCanım siz kaç yıldır evlisiniz ve kaç zamandır bebek düşünüyorsunuz? Öncelikle ne olur ağlama ve üzülme.. Biliyorum zor ama kendin için yapmalısın bunu
simdi icerden horlamasini duyuyorum gidip koyacam kapiya
bebek olmasin demiyo korunmayi onun da istegiyle biraktik ama cok istekli degil iliski icin haftada 1 en fazla iki ama bu sekilde aylardir olmuyu doktora da gidemiyorum sorsa ne dicem gun asiri iliski demisti yapamiyoru mu dicem
tabii konustumYok canim ya ama konussan anlatsan sakin olarak denemissindir kesin((
ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftizEvet tabiki de diyeceksin.. Böyle bi durumda çocuk olmasını da beklemesin zaten.. Canım böyle üzüleceğine al kocanı karşına anlat durumu. Öncelikle çocuk isteme konusunda ortak bi karara varmalısınız.. Gerçekten istiyorsa gün aşırı ilişkiyi kabul etmek zorunda..Hem bu zorunluluk değil ki, insan sevdiğile eşiyle zorunda olduğu için ya da sadece bebek için birlikte olmamalı... Böyle üzülüp ağlaacağına peşin peşin konuş..
ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftiz
ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftiz
uyku saatim geldi de geciyo bile simdi agliyorum die takildim bu kadar ille de gun asiri neden gerekiyo bizimkisi cok az ok kabulE nasil olcak bu bebek ?? bi sekilde ortak nokta bulunmLI...
hoşbulduk loorimnasılsın bakem
hosgeldin hayalot sen de biseylermsoyle hem
moralim bozuk hem
kafam karisti
ben zorluyorum da esim aldirmiyo iste cok useniyomusCanım bi ay da zorlanın, bunun başka yolu yokYeri geliyo elimi kolumu kaldıracak halim olmuyo ama bebek istiyosak yapacak başka bişey yok Fedakarlık etcez kendimizden.... Birini seçmek zorundayız ya bebek ya da........
Iyiyim hayatim uykum geldi biraz kocayi bekliyorumsen nasilsin.??
yazdiklarima baksana uzuluyorum aglamam yeni durdu sayilir yazsam yine aglicamhoşbulduk canımnoldu balım söyle bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?