Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aalalalal bizim topigin kizlarinin hepsi kocadan korkuyo yaw öcümü bu adamlar...girecem iste deyin sanane deyin laallalaalla gelin ders verim size

kız yok ne korkması da akşamdan akşama görüyoruz gündüz gir akşam benle ol diyo duygu somürüsü yapıyo dayanamıyorum bende

kız yok ne korkması da akşamdan akşama görüyoruz gündüz gir akşam benle ol diyo duygu somürüsü yapıyo dayanamıyorum bende

aci varmi aci hay allah reha muhtara döndüm yaw acima yok alistirmayin heriflerinizi

erkeklere acinmaz feminist olun

Son düzenleme:

bende ahiretlik olmak istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen bunu görmedin dimi yasagım sana yazmıştım
buyur gel diyecem uzagiz heheh eniste sensiz yapamiyor ne guzel birseyyyy
afiyet bal şeker olsun canım yemiş kadar oldum gülüm
hıhh işte ondann aynısından

sen bunu görmedin dimi yasagım sana yazmıştım

afiyet bal şeker olsun canım yemiş kadar oldum gülüm

hıhh işte ondann aynısından

temem bundan sonra 2.ahretligimde sensin 2. ahretligim nasilsin dersem sen cevap ver

bak bi aciyan daha yaw niye bu kadar merhametlisiniz alalalalaheriflere merhamet olmaz

temem bundan sonra 2.ahretligimde sensin 2. ahretligim nasilsin dersem sen cevap ver

bak bi aciyan daha yaw niye bu kadar merhametlisiniz alalalalaheriflere merhamet olmaz
:125::125::125::125::125:tamam anlaşıldınapim kuzum adam çocuklara dio haklı deilmiyim çocuklar anneniz olmayınca odanın tadı yok dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…