Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam canim sagol ekmegi neden se koyamiyorum dur bir daha deniyim senin icin eniste yine kiskaniyor galba .. canim olmuyor yaa resim buyuk ondan kabul etmiyr
slm tatlım dene bi merak ettim canım kek çok güzel gözüküyodu
sen çok ekmek yapıyosun ondan şeyetmiştim
evet canım yaa akşam çok söyledim nolur bi bakim
olmazzzzzzzzz diye çıkıştııbende fenayım söyletcem illa neden istemiyosun dedim
sen olmayınca evin tadı yok içtim çaydan bişi anlamıyorum dedi

ahretligim hayalotum sey gecmisi hep okumusun begeniden anladimsey nasilsin seni cok özledim gözüm yollarda kaldi acep gelirmi diye baskada bisey olmadi yanlis anlama:78::78::78::82::82::82::82::87::87::93::93:

saol canım kaynatalım bakalım

hg balım kaymagımmm
sen napıyosan banada söle formülünü
yollamıyo beni sizin yanınıza

sey kötü örnek olmum sonra

yaw valla öncesonra böyle sonrada bagiriyomm:84::84::84::84::84::84::84: leeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn git basimdan beni delürtme kafami bozma felegini sasirirsinnn diyorummmmmmmm evin catisi alta döner ve buna benzer cok sey yapiyom hepsini söylemesem daha iyyi olurrrr

olmazsın gülümm
akşam deniycem hemennn

cnm ya siz nası gece giriyosunuz kkya.kocişleriniz bişey demiyomu?

evetyaa nasıl giriyosunuz benim eşimde istemiyo girmemii nezaman bilgisayarı elime alsam yanımdan ayrılmıyo bende giremiyorum ama aklım burda kalıyo yeniyim ama çok alıştım bağımlılık yapıyo kk

cnm ya siz nası gece giriyosunuz kkya.kocişleriniz bişey demiyomu?

yaw siz niye bu kadar bu adamlardan korkuyosunuz alalalaaaaniye desin yaw ben kölemiyimdiyene kapi acik

kendileri girerken giriyoda biz niye girmeyelim alallalalayaw yüz vermeyin kendinizi ezdirmeyin

kız sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün
benim kociş hemen kızıyo benle ilgilenmiyosun,illa ki o yattığında bende yatcam

evetyaa nasıl giriyosunuz benim eşimde istemiyo girmemii nezaman bilgisayarı elime alsam yanımdan ayrılmıyo bende giremiyorum ama aklım burda kalıyo yeniyim ama çok alıştım bağımlılık yapıyo kk

aalalalal bizim topigin kizlarinin hepsi kocadan korkuyo yaw öcümü bu adamlar...girecem iste deyin sanane deyin laallalaalla gelin ders verim size

buyur gel diyecem uzagiz heheh eniste sensiz yapamiyor ne guzel birseyyyy

kız sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün
benim kociş hemen kızıyo benle ilgilenmiyosun,illa ki o yattığında bende yatcam

yaw desin git basimdan kk ya girecem de alalalaalyumusak olmayin heriflerinize sonu gelmez bunun yosamm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…