Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yakıştı hocalık sen umud hocamın çıragısın

bencede yakıştı hoca oldun sen artıksüpürgeli hocaa :)))

ögrenci kanma böyle sözlere erkekler yalanci gözünü böyle ac yalan söyleme de...

bugun deniyecem spürgeli hocamm bakalım sonuç ne olacak gece girebilirsem başarılı olmuşum demektir giremezsem anlarsınız siz arkadaşlar

al hocamız bi ders daha verdiii
evet kızlar napıyomuşuszzz önceee 1 saatimizi onlara ayırıp
sonraaa solugu burda alıyomuşuzz

eferinnn ögrenci sen bu isi kaptin benim puanlamama 5 üzerinden oldugu icin sana 5 verdim

yaw calistiktan sonra herif sizi napacak birakin hemen kk ya..eee calismazsaniz bu isi sona birakirsaniz adamlarda kk ya girmeye izin vermez tabi

bencede yakıştı hoca oldun sen artıksüpürgeli hocaa :)))

bugun deniyecem spürgeli hocamm bakalım sonuç ne olacak gece girebilirsem başarılı olmuşum demektir giremezsem anlarsınız siz arkadaşlar

zeynebnurum ne güzel isim buldun doru bende süpürgeli hocayim bundan sonra

eferinnn ögrenci sen bu isi kaptin benim puanlamama 5 üzerinden oldugu icin sana 5 verdim

yaw calistiktan sonra herif sizi napacak birakin hemen kk ya..eee calismazsaniz bu isi sona birakirsaniz adamlarda kk ya girmeye izin vermez tabi
:124::124::124::124::124::124:yaşasınn hocamdan ilk puanımı aldımm
haklısın tabi hocamm

bu esila ögrenci nereye kactikocasindan dertliydi ilk günden dersten kactikendisine 1 verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…