- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.321
canbonlarım bende cıkıyorum yavaş yavaş.
uzanmam lazım bıraz yarın gorusuruk artık
iyi sohbetler sızekaçakcanbonum arkamdan cok konusma sabah gelıp okıycam ona gore
sizleri seviyorum tatlı ruyalar
yaw arastırcak ıste gerekırse oda olur nevar. baktırmıcakmı tuplerıne gonzalezım benımrahım fılmı falan cektırcek ıste.hepısıcıgını bılıyorumda yazamadım bıan : bundan sonrakı tedavılerını orda olcak işte alaala...
ne hazırlıycan hocana bakim
hsgeldin balıııımmmmm
iyi sohbetler sızekaçakcanbonum arkamdan cok konusma sabah gelıp okıycam ona gore
kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorum en yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorum hepinizi cok seviyorummm öpüyorummmm
:26::26:hayırdı balım neyin varr:44:
ögretmenimm ben dersime çok çalıştımm herifimi eve almadım gelme dedimm ben kk giricem dedimm
ohhhh canım benim hg nasılsın
burdayım hocam gene şeyyyyyyy yaniiiii kıskançlık krizim tuttuu atladım hocam
cıkım canbonum oturamıyomgidiyomusunyok konusmam iyi aksamlarrrrrrr
:44::44::44::44:kuzum benimm.. benim bütün dr islerim hep Ankara'da oldu.. ama ne yazıkk ki iyi sonuçlar alamadıydık..
artık bu kez daha farklı, fakülte tarzında.. yani.. smdilik neresi bilmiyorum.. bakıcak iste..
kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...
:26::26:hayırdı balım neyin varr:44:
ögretmenimm ben dersime çok çalıştımm herifimi eve almadım gelme dedimm ben kk giricem dedimm
ohhhh canım benim hg nasılsın
burdayım hocam gene şeyyyyyyy yaniiiii kıskançlık krizim tuttuu atladım hocam
Medd cezirim ve gurbetkizim hoşgeldiniz ,,, hayırdır gurbetim neyin var ,,, medd cezirim sanada kolaygelsin
kizlar beni koruyup kollayinhocam nirdee simdi gelince haber verin
:44::44::44:kuzum benimm.. benim bütün dr islerim hep Ankara'da oldu.. ama ne yazıkk ki iyi sonuçlar alamadıydık..
artık bu kez daha farklı, fakülte tarzında.. yani.. smdilik neresi bilmiyorum.. bakıcak iste..
ben yazdım ama alppm:26::26::26:sen yazdıgımı görmedinn:44:kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...
kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...
cıkım canbonum oturamıyomiyi geceler bıtanem
:44::44::44::44:
yaw yarım aklım vardı oda gıttı işte şimdik
sen gıtte ıstersen fizana git yeterki tedavını ol bi en baştan gonzalezım
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de, kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaa
Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....
Canim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki...oturup aglyacam ....
canim ne olsun ya yarin sinavim var ya stressi basladi
evet ya hocam dersime iyi çalıştımügrenci süle bakim kim üzdüseni herifinimi kiskandin
bak derslerim ise yaramisheriflere yüz verme yok
oy kuzum kıyamamCanim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki...oturup aglyacam ....
Canim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki...oturup aglyacam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?