Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Medd cezirim ve gurbetkizim hoşgeldiniz ,,, hayırdır gurbetim neyin var ,,, medd cezirim sanada kolaygelsin

canbonlarım bende cıkıyorum yavaş yavaş.
uzanmam lazım bıraz yarın gorusuruk artık
iyi sohbetler sızekaçakcanbonum arkamdan cok konusma sabah gelıp okıycam ona gore
sizleri seviyorum tatlı ruyalar

gidiyomusunyok konusmamiyi aksamlarrrrrrr

kuzum benimm.. benim bütün dr islerim hep Ankara'da oldu.. ama ne yazıkk ki iyi sonuçlar alamadıydık..
artık bu kez daha farklı, fakülte tarzında.. yani.. smdilik neresi bilmiyorum.. bakıcak iste..

kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorumen yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorumhepinizi cok seviyorummmöpüyorummmm

hayalim.. balım.. kısmet bu isler.. artık hayırlısı.. yolun ucu göründü ya,., bu bile güç veriyo
tatlı rüyalar.. dustan sonar uykuu.. ohh en sevdiğim seyy

ügrenci süle bakim kim üzdüseni herifinimi kiskandin

bak derslerim ise yaramisheriflere yüz verme yok

Son düzenleme:
gidiyomusunyok konusmamiyi aksamlarrrrrrr
cıkım canbonum oturamıyom iyi geceler bıtanem
kuzum benimm.. benim bütün dr islerim hep Ankara'da oldu.. ama ne yazıkk ki iyi sonuçlar alamadıydık..
artık bu kez daha farklı, fakülte tarzında.. yani.. smdilik neresi bilmiyorum.. bakıcak iste..
:44::44::44::44:
yaw yarım aklım vardı oda gıttı işte şimdik
sen gıtte ıstersen fizana git yeterki tedavını ol bi en baştan gonzalezım

Canim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki... oturup aglyacam ....

Medd cezirim ve gurbetkizim hoşgeldiniz ,,, hayırdır gurbetim neyin var ,,, medd cezirim sanada kolaygelsin

canim ne olsun ya yarin sinavim var ya stressi basladi

iyi sohbetler sızekaçakcanbonum arkamdan cok konusma sabah gelıp okıycam ona gore
güle güle canımm Allah rahatlık versin kuzum
kizlar beni koruyup kollayin hocam nirdee simdi gelince haber verin
ben korurum seni bitanem
:44::44::44:buraaa gelmiycenmiihayırlısı olsun balımmmmmmm
kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...
ben yazdım ama alppm:26::26::26:sen yazdıgımı görmedinn:44:

kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...

habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bıtanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canbonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teyzoşumun anasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cıkım canbonum oturamıyom iyi geceler bıtanem

:44::44::44::44:
yaw yarım aklım vardı oda gıttı işte şimdik
sen gıtte ıstersen fizana git yeterki tedavını ol bi en baştan gonzalezım

anladim kankim hayalotumkiz senin aklini yerim senin gibi zeki marimi var alalalalalalaaa

Canim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki... oturup aglyacam ....

canbonum çalıştın zaten sen bılıyosundur herseyı bıtanem sen yaparsınguvenıyorum sana ben nekadar cok stres yaparsan daha kotu gıder herseyorda saat kaç bılmıyorum ama erken yat gece 3 gıbı kalk ozaman daha cok hızlı calısıyor beyın

ügrenci süle bakim kim üzdüseni herifinimi kiskandin

bak derslerim ise yaramisheriflere yüz verme yok
evet ya hocam dersime iyi çalıştımben sizi kıskandımm haylotumla seni şeyyyyyyaniiiii nedemsemkiii

oy kuzum kıyamam fazla kasma kendini gülümmm yasini ş. okudum balımm dualrmız senin bitanem sınava bir gün kala çalışılmazmış öle diolar:26::26::26:

yawwww bu aralar duygularim cok karisik ne yaptigimi bilmiyormmmm...icimde garip bir skinti varr ne oldugunu bilmedigim....

Strese girme birtanem ınşallah atlatirsin dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…